МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 553
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Знам за Ненов, пациентка съм му от години. Пратих всичките си познати, приятели, роднини при него  Crazy Mr. Green Няма недоволни засега. Пу да не му е уруки!  Hug
И той стана татко преди няколко дена, да му е честито!   bouquet
За Мазнейкова съм чувала и аз доста кофти неща.
Във Вита всичко е прекрасно, ако всичко мине безпроблемно.
Аз затова се молех Ненов да се върне, явно извадих късмет  Grinning
Само дето март обикновено е на ски извън БГ и преди го заместваше Велев или Нецов, пък сега не знам кой ще го замества.
Надявам се като е с малко бебе, да пропусне ските тая година  Mr. Green

Оф, да ви се оплача, моят мъж много пътува с новата работа  Rolling Eyes Направо не знам как ще се оправям  Shocked
Сега преди малко ми гръмна бушона и ми изгасна тока, не бях пипала таблото никога  Embarassed Да не говорим, че ме е страх от тъмно  Embarassed
Много мразя да липсва от къщи  Sick

# 166
  • В светлината на слънцето
Кали, това с липсата на мъж у дома си е гадно.  Thinking А за Ненов стискам палци да пропусне ските тая година. Още повече, че сега има и бебе. Това второ ли му е? Питам, защото когато ходих да видя приятелката си предния път като бях бременна с Теди и изписваха едно мъничко бебенце, което незнам защо разбрах, че е негово. Но може и да греша. newsm78

# 167
Това с липсата на мъж ми е познато и то много.Моят от както започнахме да се борим за по-добро съществуване постоянно го няма .И на мен в началото ми беше много трудно,но се свиква и най-вече ставаш по-твърда и посрещаш трудностите на живота по-лесно.Гадно е,но нали тр. да се изкарват пари.Знам,че не всичко е пари,но няма как така е в България ако искаш да си по-добре .Не мога да разбера,защо на някои им е толкова лесно ,а на нас толкова трудно.Може би някои са родени с повече късмет.

# 168
Зузи, точно у нас не е само до късмет. Confused Нито пък само до работа. За съжаление. Confused

# 169
На моя мъж това му е част от професията-пътува често. Ама в старата работа не липсваше кой знае колко.
Сега има много обучения, нови клиенти, ала-бала...  ooooh! То няма лошо, де, просто примерно тая сутрин, в това мразовито време, се чудих как ще карам Кало на градина в подобни дни, ако няма на кой да оставя бебето сутрин  newsm78 Майка ми живее до нас, което е страхотно удобство, но не винаги си е вкъщи. Ама ще се оправям, де  Grinning
да пътува, важното е да се прибира  Laughing

lulumba, Ненов има дъщеря на 20  Laughing тази му е втора дъщеря  Hug
А като са изписвали бебето-сигурно той го е израждал и се е мотал там, затова ти се е сторило, че е негово  Laughing

# 170
Кали, сигурно така е било. Но тогава не обърнах чак такова внимание де. Иначе и аз съм отдавнашна пациентка на Велев и що народ съм му пратила. Grinning

# 171
Здравейте,
сега първо да се оплача!
Цяла седмица издържахме здрави!
Тази нощ рева от ухо! За първи път ни се случва. Ходихме на лекар. Изписаха ни капки, за нос и уши. Нали уж чакаме варицела, все още, и не сме за антибиотик.
Сега попълват фиш за тотото с дядо си.

За докторите.
Сестра ми ходи при Велев. Имал частен кабинет. каза, че все още не е сигурно дали няма да се върне в Шейново. И тя иска да ражда при него и се двоуми.
А в Токуда и тя каза, че е много трудно. Имали само 9 легла и работели предимно с тези, с които имат сключено здравно застраховане. И ние имаме такова в завода, но не включва раждане. Wink
И аз раждах в частна клиника. Торакс Пловдив е сами гинекологична и няма "славата " на Софийската.Не съм имала проблеми, но не са се и очаквали. Така се оказа, че моя лекар изражда само там.

Знам и аз, че превеждането в неонатология в др. болница е проблем за частните.

Надявам се сестра ми да няма проблеми. До сега е супер. Дори до Истанбул разходиха бебето за НГ.

# 172
Мариета, щом е при Велев значи е в много сигурни ръце.  Peace Дано всичко с раждането да мине нормално, стискам палци. За Торакс - Пловдив и аз съм чувала добри неща. Кога е терминът на сестра ти? Да не чака и тя рибка? Grinning

# 173
Забравих - Мариета, с ушите шега не бива. Ако не мине с капките и ако ви разрешат АБ, не се колебай. Че ние септември голям проблем имахме, бяха се притеснили да не тръгне възпалението към мозъка. Но антибиотика (Зинат) оправи Теди.

# 174
Lulumba,

сестрам ми има термин 14 Април, но както изглежда ще е по-рано. Така е казал и Велев. преди седмица беше 1кг 300 гр Госпожицата. Бори ше става батко на Госпожица. Миналия Март Велев я оперира имаше киста и много малък миом. Тя затова държи и да е при него, ако се наложи секцио.

А за ушите, снощи след 20 ч Бори вдигна не повече от 37,3 оС, към 1 ч. се оплака че го боли ушето и му дадох малко Нурофен. Само толкова. С лекаря се уговорихме, че ако се влоши, напр се появи и хрема, кашлица, висока Т ще се чуем, но аз ще го заведа, така или иначе, на контролен. Сигурно в Понеделник, ако няма по-лошо преди това.

Ох, предстоят ми едни пътувания след седмица и хич не ми се пуска на ДГ, само за да си остане здрав докато ме няма.

Колкото до липсата на таткото... и нашия работи до късно. Прибира се след 9 вечер и затова ми е трудно да сложа Борис в леглото. Просто подивява като се прибере татко му. Иска с него да си мият зъбите, двамата четат приказка... А когато има мн. работа, като по НГ, напр. беше. дори и Събота и Неделя е ангажиран. Но какво да се прави, като искаме и да живеем в нова къща...

# 175
Ох, това с работата на татковците не е просто, ама никак. ooooh! Нашият татко уж има много свободно време. Сега например, Музикалната академия е в зимна ваканция до средата на февруари. Да, но той има и много други ученици, не само студентите и на практика дори, когато е във ваканция работи здраво. Като добавим към това и репетициите, когато му предстоят записи или концерти, и се събира много. По принцип събота работи, защото няма как иначе да успее. Миналата година дори работеше и в неделя, но сега му казах - Не! Трябва и да се почива. Беше се направо скапал тогава. И вкъщи е същата история като се прибере - Теди буквално подивява. Почва едно гонене, скачане, катерене по главата в буквалния и преносния смисъл на думата. Слагането в леглото си е направо тежък физически труд. Mr. Green

# 176
Привет мартенски майчета Hug
Марти от понеделник тръгна на ДГ, не с голям кеф, но следобед си я взимам в голямо настроение и неспираща да говори. Снощи си легнахме и тримата в 22.30ч. и с мъжа ми не спряхме да се смеем с нея. Голяма бърборана е станала Heart Eyes
Да се приобщя и аз към групата на пътуващите мъже  Simple Smile Слава Богу съпругът ми сам решава кога и за колко време ще пътува, но му се е случвало и 2 пъти в месеца да го няма за по 1 седмица. Тогава ми е много неприятно, защото дори и да няма какво да си говорим поне усещам присъствието му. Също така с Марти се местим при родителите ми да спим, защото ме е страх сама и единственото хубаво нещо в цялата тази работа е, че не готвя Mr. Green(тъй като ми е най- омразната часат от домакинството).
Мариета, как е ухото на Бори? Надявам се, че е било само за онази вечер Praynig

# 177
Ами за ухото,
днес сутринта имаше Т, 38,1 в 7 часа.
Дадох му малко Нурофен, премина му до час и от тогава беснее.
Но не се е оплаквал да го боли нещо. А той си казва ако го боли.

Говорих с лекаря. каза ми ако до утре по някое време пак вдигне Т да му дам антибиотик.

В Понеделник имаме час за алерголог.
Знаете ли дали има друг тест за алергии освен този с надраскването на алергени?
Четох, че се казва scratch test, а имало и друг, patch test. Алергените са в някакви метални кутийки, така да се изразя, които се прикрепят към ръката за 24 часа.

Мисля, че има и кръвен тест.

Няма да дам да го драскат, във всеки случай! Naughty

Сега спи.

# 178
Мариета, стискам палци вече да отминава това с ухото. Praynig За тестовете за алергии честно казано нямам много информация. Преди години като ме хапа куче на улицата ме бяха пратили в Александровска болница за такъв тест, и помня че беше с драскане на ръката. За друг незнам. Което не означава, че няма. newsm78
Рени, и Теди беше така в един период - тръгва с нежелание, но като я вземеш следобед прави уговорки на следващия ден да бъдело по-късно, за да си поиграела. Иначе ние с ДГ засега проблеми нямаме. Пу, да не чуе рогатия. ooooh! Само сутрин понякога измрънкотва, че не иска да спи там, но това е тооолкова дежурно, че вече и тя не му обръща внимание. Grinning

# 179
  • София
Ох, най-сетне смогвам да ви пиша!

Уви, пак чета новини за болести. Мариета, надявам се съвсем скоро ушенцето да мине напълно и да не стигате до антибиотик.

Да ви кажа, имам един частен педиатър, когото викам при по-голям зор. Той е специалист от Медицинска академия и му имам голямо доверие. Та след болестите на Ивета, той й предписа една 6-месечна имунотерапия с едни прахчета "Рибомунил". Пият се по схема. Цялата терапия излиза около 60 (или пък беше 80  newsm78) лева, но си заслужава. От декемри я почнахме и сега, да чукам на дърво, успява да смачка всяка хрема. А преди това, щом кихне, се стигаше до АБ.

За Велев - чувала съм хубави неща от мамите в отчетните теми и наистина нямало да се връща в "Шейново". Аз лично, обаче, не съм фен на частните клиники.  Naughty Имам доверие на "Тина Киркова" (Първа АГ "Св. София"). И двата пъти съм раждала там.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт