Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 358
  • 546
  •   1
Отговори
# 150
  • Вече в моята си приказка...
Честит празник, Карменче! Много здраве и любов ти желая!
Малена, честит празник! Много здраве и младежки дух на баща ти пожелавам!

Eто и моята първа рамка  Embarassed. Много смешна ми се вижда, но тогава си ми е харесвала. Гледам и колко много грешки имам, ама ще си я оставя така, че нали си ми е първата...

IvelinaAtanasova, бебето е добре, благодаря! Майка му също, за щастие. Още не се вижда на видеозона - 10 седмица съм. Но май не искам да знам този път пола му - каквото е - такова! Да е живо и здраво, пък каквото ще да е!

Ted_cat
, рамката ти е много добра. Много ми харесва и снимката - личи си каква промяна има сега с новия фотоапат...

# 151
  • София
Честит рожден ден, Карменче! Много  щастие и сбъднати мечти.!
Маленна , честит ти юбилярник !

Ето и моята първа рамка :

newsm56

# 152
  • Czech Republic
Мале, колко сте изписали...

Първо - честито на Биляна за рожденика. Много, много здраве му желая!  bouquet Ще се радвам ако ме приемеш за приятелче в Мултито! Hug

Карменче - честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, усмихната и спокойна! Hug Heart Eyes

Извинявам се, но ще изкоментирам  само на това което виждам в отговора, че иначе ще ми отнеме много време - нещо сте се разрамкосали днес!  Wink

Само да кажа, че много от първите ви рамки са повече от чудесни!  bouquet Аз моите най-първите съм ги изтрила - голям ужас! Crazy

kalaza и твоя син е голям сладур:) Не знам дали рамката е нова. но  е чудесна!  bouquet

Дяволинке, коледната много сладка. Hug И малкия ми син има подобно яке - всеки ръкав различен, отпред и отзад на парчета!  Mr. Green

Ted_cat и тази и предишната - много добри! Опитали да боядисаш рогцата в червено - така малко се губят. Аз ги видях на второто поглеждане!   bouquet

Такааа, хайде и аз да се отчета с нещо зимно:

Дайте идея какво да разчупя - нещо много семпла ми се вижда.  Heart Eyes

# 153
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз имам нужда от помощ!
Дали могат да се обединяват стилове - теглих си разни но са само по един стил.. искам да обединя тематично, които си приличат в един  newsm78

# 154
ДЯВОЛИНКЕ, МЕРСИ ПОЛУЧИ СЕ.  bouquet Hug Peace
NATALYNA, НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА newsm10,АЗ ОТКОГА СЕ ОПИТВАМ ДА НАПРАВЯ НЕЩО ХЕМ СЕМПЛО,ХЕМ ЕФЕКТНО. newsm78 ooooh!

# 155
Аз имам нужда от помощ!
Дали могат да се обединяват стилове - теглих си разни но са само по един стил.. искам да обединя тематично, които си приличат в един  newsm78

Мисля,че не става номера.Нали са в оделни пакети!

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРМЕНЧЕТО И БАЩАТА НА БИЛЯНА   bouquet   bouquet   bouquet

А сега нещо от ПЪРВИТЕ ми срещи с Фотошопа...и от мене... като се сетя какви борби бяха...и как се смея сега...  на РЕЗУЛТАТИТЕ си... които са много далече от картички... hahaha
  Hug

# 157
Честит рожден ден, Карменче!!!Честито и на Билянения баща!!!

Много щастие и весел купон

Много ме разчувствахте с първите си рамки Grinning
Много са добри, бе!
ето я моята:

супер хаотична, но пък ми е миличка   Embarassed - това е единствената причина, поради която не съм хвърлила началните си опити Grinning

Трилиън, просто се влюбих в тази с думичките!!!!нямам думи Heart Eyes
Много харасах и последната на Ели + коледната на Placho  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
а и шаренката на Млечко!

...има и още хубави /според моето скромно мнение и вкус/, но карам по спомен, че 4 страници наведнъж прегледах и  #Crazy

# 158
  • Бургас
Честито на рождениците

jmoto много ми харесва календара

Моята първа рамка всички сте я виждали, щото за първи път я постнах тук. И все пак, ето я /след нея има и по-грозни  Laughing/ Тогава май никой не я изкоментира, та сега се надявам на повече шанс.

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/1/1?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F1

Относно зародилия се спор ще кажа само, че аз съм от онези магарета с големия инат. Получила, неполучила коментари тъпо и упорито продължавам да поствам рамки. Харесвани или не няма как да разбера....е, няколкото ми сполучливи рамки бяха похвалени, за което благодаря, така ми вдигате духа /той ентусиазма ми не спада де  Grinning/. Но някой ми беше казал да се уча от коментарите за  рамките на другите, така и правя  Peace

# 159
Честит празник на всички празнуващи( с малко закъснение)!
Темите напредват бързо, аз вече изобщо не мога да се включа Confused. Напоследък нямам нови снимки, а нещо не ми се рови из старите.
natalyna, специално заради твоята зимна рамка пиша,макар че нямам много време в момента !СТРАХОТНА Е!Много ми хареса  bouquet  bouquet 
Тед кат, последните ти рамки са много хубави, и снимките също!  bouquet
Лулу, радвам се че се завърна  Hug
Ники, рамката ти ми се струва малко тъмничка. Този фон под снимката май е леко разтегнат, но като за първа рамка си е доста добре Wink
Много се радвах на първите ви рамки- някои са си доста добри още от самото начало!
Хубав ден ви желая ,момичета!Довечера ще разглеждам творенията ви.

# 160

Добро утро на всички   bouquet.Я си кажете мнението от това календар ще стане ли Thinking?Поначало не мислех да правя календар ,но като ги гледам и ми се прииска и на мен ,но като не мога да измисля newsm78 за цялата година обединяващ елемент,по-лесно е за всеки месец,но вече съжалявам,че се захванах. #Crazy #Crazy #Crazy

# 161
placholina, много е малка картинката, не се вижда и като се цъкне на нея.
Идеята е добра. Ако имаш нерви да се занимаваш го направи!

# 162
И аз не мислех да правя календари, но бабите ме натискат и май ще почна и аз нещо ...
Изобщо нямам идея какво да ги правя. Исам да е на един лист - А3, за да се виждат всички месеци. Идеи за дизайн нямам никакви. Ще трябва да хода да събират вдъхновение.  ooooh!

# 163
Ами то е най лесно да е на един лист,обаче аз кого по-напред да сложа,ако е за свеки Twisted Evil трябва да сложа и мъжо newsm78.Абе само си взимам белята Sick.Като за А4 резолюцията трябва ли да е повече от300?

# 164
Мисля, че и 250 е достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт