Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 396
  • 546
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
момичета, трябват ми няколко шапки като за Дядо Коледа и джуджетата му
дали може някой да ми кази в библиотеката?
Малена, заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229485.new#new

# 241
Днес цял ден имам проблеми с мултито. Казва, че няма такъв юзер като мене и на другите албумите не виждам, защото са ви заключени, а мене не ме разпознава....
не ми приема паролата, не мога да разбера какво става? Хайде, някой от вас да провери дали ми съществува вси още албума.
Имам чуството, че някой ми е влязал в сайта, и ми е променил паролата.

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 13:55 от Ted_cat

# 242
# 243
Момичета влизам да ви поздравя.
MadGirl последната, есенната ти е много красива. Мисля, че ти е най-красивата до сега.
gabby, много мило. Моето бръмбарче от 2 месеца ходи на ясла и ми е познато това ,което виждам в очите на твоя Вики.
Плачолина, аз съм за първия вариант, по червения, но с по-мъничка панделка. Този ми е много блед.
misholina прекрасна е. Антон също. Обожавам бебета.
Дамаянти, благодаря за буквите,възползвах се.

# 244
Днес цял ден имам проблеми с мултито. Казва, че няма такъв юзер като мене и на другите албумите не виждам, защото са ви заключени, а мене не ме разпознава....
не ми приема паролата, не мога да разбера какво става? Хайде, някой от вас да провери дали ми съществува вси още албума.
Ехо..споко всичко си е там newsm47

# 245
Там то, ама мене що не ме пуска???? няколко пъти се опитвам, и все ми казва, че такова ID  нямало   #Crazy

# 246
Моето Multiply работи,идея нямам какво се случва newsm78.За мартенския календар някой случайно да има мартеници или нещо подобно.

# 247
аз влязох от адреса в подписа ти .

# 248
  • София
И аз не мога да отворя мултиплея и не мога да кача колелото и шевовете. Дава ми "There was an error processing your request. Please try again. If the problem persists, please contact customer service. " Като го оправят ще го кача и ще пусна линк във библиотеката.
placholina, поиграла си си с обезцветяване, браво  Peace
Чочка, хубава е. Много и дълга косата на Ирина за 10 месечно бебе.
MadGirl, мноого са кравиви - и модела и снимката и рамката   bouquet
gabby, харесва ми както си е. Но може (не е задължително) ако искаш мъничко да намалиш размера на цветята.
За проблема на Малена, мисля, че има някой логични въпроси : откъде са тия снимки на самата Биляна - къде /на кой ги е пускала. Сайта да не го е направила някоя "приятелка", смисъл, че да ги има тези снимки?  И какъв е тоя абсолютен фен, че да си запише снимки на Биляна. Айде за рамките - харесали са, записал/а ги е, ама снимките? Ужас!

# 249
За мартенския календар някой случайно да има мартеници или нещо подобно.

За мартеници може да разгледаш в Библиотеката каталозите на производителите

# 250
И на мен мултито ми се е прецакало Thinking
Млечко аз искам да ме включиш към приятелите Hug
Мишолина страхотно завръщане Heart Eyes Надявам се оттук нататък да си редовна в пускането на рамки  bouquet Бебо е много сладък Wink

# 251
Мишолина, рамката е върха, а Антон е толкова прекрасен-да ти е жив и здрав. Това с йероглифа от къде го взе, нали и ние сме огнено прасе  Heart Eyes

Теди, по едно време и аз имах същия проблем. Накрая се логнах в страницата от лаптопа на мъжа ми, не от моя и се оправиха нещата,  не знам защо го прави този номер  newsm78

# 252
Въпреки че не поствам тук, редовно ви чета, наистина нямам време -еи така съм по цял ден  #Crazy
Следя рамките на всички и много им се радвам, за това колко са напреднали повечето и за смелата изява на новите попълнения...
Възмутена съм от това, което се е случило на Биляна....и съм съгласна с Весика -кои може да го е направил -само някой който разполага с тези снимки на Биляна-тя е показвала толкова много снимки и всички, които посещаваме този сайт предполагам не ги е виждал ....и изведнъж изтипосани в някакъв сайт на някаква Мария????????
Момичета моля Ви искам да разглеждам поне нещата ви -знам че не коментирам, не правя рамки, но поне се наслаждавам на това което вие майсторите -създавате ми чуство за красив и спокоен ден.....само не когато спорите Sad(( Моля логнете ме като ваш приятел, за да мога да ви следя поне Мултиплай:)

# 253
Мишолина, Това с йероглифа от къде го взе, нали и ние сме огнено прасе  Heart Eyes

Heart Eyes Половин сутрин четох китайски хороскопи  Joy; китайската година е от 18 фев 2007 до 6 фев 2008. Йероглифите са от тук; единият е "огън," другия "прасе"
http://www.tuvy.com/entertainment/horoscope/fire_pig.htm

# 254
явно имало някакъв проблем наистина,но мисля,че се е оправил
Мишолина-супер рамка.
Биляна намери ли си достатъчно шапки?
 ето аз какво се захванах да правя.Понеже имам многгггооооо снимки,а нямам физическата възможност да ги рамкирам реших да напрявя част от тях ,като комикс.Ето нещо такова.Ще ги разпечатам и ще ги ламинирам ,като книжка

Общи условия

Активация на акаунт