Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 397
  • 546
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Чучу, от мен не може да се оплачеш, че не съм те коментирала  Flutter
Аз за това предложих обединение на темите, щото цяла седмица си поствам рамките и почти ноу комент... Петя ме кефи, щото си ми казва което не й харесва, ама другите си трайкат  Rolling Eyes Казвайте бе хора, това така, това не така... bowuu Аз се старая винаги да казвам по нещичко за другите, но е факт, че повечето хора, на които съм коментирала рамките и дума не обелват за моите, що така не ме отразяват  Rolling Eyes  Sick

# 106
  • Magrathea
Леле, пак голям спор се заформил. Я стига спамили, ами всеки да пуска по някоя рамка. За наказание на по-старите, предлагам всеки да пусне най-първата си рамка и да си спомним кога сме писали в тази тема за първи път Mr. Green
Ето моята първа рамка:

Една снимка прерамкирах, че беше една от първите ми рамки също:  (старият вариант беше това: http://images.nelipetrova.multiply.com/image/3/photos/27/500x500 … NVwPKAy967F2eLxTw)

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/100?xurl=%2Fphot … 2Fphoto%2F3%2F100

И една съм забравила да я кача:

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/97?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F97

# 107
Трилиън, чудесни рамки!  Втората е невероянта! Нали си падам по шаренийки и ме грабна тотално!!
mle4ko, и твойта шаренийка е чудесна!
Давайте в същия дух! Страниците да се пълнят с красоти, не със спорове!
Аз минавам тотално на коледна вълна... ако някой открие хубави катринки на дядо Коледовци, снижковци и други подобни да ги мята насам! Аз пуснах един линк в библиотеката.

или този вариант?

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 15:25 от Ted_cat

# 108
  • In the jungle out there..
Запис!

# 109
  • София
Мира, много ,много нежна рамка , много ми харесва, само за шрифта мисля като Кош, някакъв по-ефирен.
Млечко, прекрасна рамка.Напоследък не мога да ти намеря никакъв кусур, ама нито един!
Тед, с шапките по- ми харесва.
Трилиън, ти си ми във фаворитес отдавна, отдавна.Чудесни са всичките, първата си личи ,че е първа обаче Mr. Green
Калаза, нещо ми стои като недовършено, нещо ми липсва , ама не знам какво, иначе е много добре съчетано, както обикновено при теб.
Ето моята последна рамка:

a ето и първата ми, много си я харесвам, обаче:

# 110
Момичета ,дайте да се разберем кой кеде ще побликува newsm78,аз поне откакто си пускам тук рамките не мога да се оплача от коментар,въпреки ,че вчера например пуснах 3 рамки и само за едната имаше Tired-пък може др. да не са се харесали на никой кой знае!Мен когато ме "изпъдиха"тук ме предупредиха че в началото може и да не ме забелязват Whistling-и аз и не очаквам.И все пак благодаря на всички които са обърнали внимание на моето "творчество"  bouquet Hug

# 111
мирааа-чудесна рамка.Многооо ми харесва Hug
Ели-страхотна идея
Калаза-харесва ми много
Ted_cat -оправи още малко шапките.Увеличи ги и ги нагласи по главите и ще стане интересна рамка
Трилиън-много свежи,а на първата,каква муцунка само Heart Eyes
placholina-идеята е страхотна,бих ти предложила да сложиш още един лист под снимката който да се подава повечко от под панделката и на него да пише с ръкописен шрифт нещо от сорта"мили Дядо Коледа......"

# 112
  • София
EliG, първата рамка  е много хубава и оригинална.  HugНаправо е от типа  "как не се сетих първа... аз"  Mr. Green
Естествено имам малка забележка - цветната снимка да е по-ярка и яко розовия фон отзад ми идва малко в повече  - да е една идейка по-намален като интензивност цвета
Втората ти рамка бледнее в сравнение с първата  Grinning снимката е прекрасна, но тези зайчета не ми се връзват..и вертикалния надпис също не ми допада.
Детето е в гръб, а зайчетата които ни гледат разсейват от кадъра?!
Според мен рамката тук трябва да е по-нежна, ненатрапчива, по-морска и лятна...

placholina, рамката ти е хубава Peace нямам забележки Laughing, kalаza -твоята също Grinning
Ted_cat, тоята малко претрупана ми се вижда, твърде много цвят има в самата снимка и твърде много цвят и елементи в самата рамка.
С шапчиците е по-коледно и весело!
Трилиън, чудя се дали да  покажа моята първа рамка - правена точно преди една година. Joy  Ти определено не си изневеряваш на стила! Последната с думичките много ми хареса, а на другите две ( и първта ти) снимките са страхотни.
те това  е моето мнение bowuu

# 113
  • София
В предния пост коментирах тези работи, които виждах на страничката докато пиша.
А от предната страничка снимката и рамката на Мира е жестока, но и а з смятам за надписа да се дооправи и да не е наклонен, т. е надписа да не е под наклон
Млечко, и твоята  е хубава, но на пръв поглед забележка към стъпаловидно разположените ъгълчета за снимка, май не им е много мястото там или ина някаква идея която не разбирам...
ако съм пропуснала някой за коментар , моля за извинение не е умишлено

# 114

placholina-идеята е страхотна,бих ти предложила да сложиш още един лист под снимката който да се подава повечко от под панделката и на него да пише с ръкописен шрифт нещо от сорта"мили Дядо Коледа......"
Благодаря за съвета  bouquet,но аз нали правих нещо подобно ,но с др. Дядо Коледа и затова реших да не се повтарям. newsm78

# 115
  • In the jungle out there..

Мен Rolling Eyes

# 116
  • София

Мен Rolling Eyes
не съм бре  Laughing - нямах забележки още в първия  ми пост

# 117
  • София
Emi,втората ми рамка е всъщност първата , която направих във фотошоп,  февруари тази година, преди това не съм се занимавала с ФШ, и е разбираемо да има доста грешки, но аз си я харесвам, защото ми е първа, и не бих я поправила.Сложих я за съпоставка с последната ми рамка.
Благодаря за коментара за другата, ще пробвам да видя какво ще стане, идеята не е моя , преди време я видях из нета, и оттогава се каня да я осъществя.

# 118
  • София
Emi,втората ми рамка е всъщност първата , която направих във фотошоп,  февруари тази година, преди това не съм се занимавала с ФШ, и е разбираемо да има доста грешки, но аз си я харесвам, защото ми е първа, и не бих я поправила.Сложих я за съпоставка с последната ми рамка.
Благодаря за коментара за другата, ще пробвам да видя какво ще стане, идеята не е моя , преди време я видях из нета, и оттогава се каня да я осъществя.
ооо ели
абе аз усетих, че нещо много голяма разликата в подхода и изпълнението на двете рамки... ама хич не се усетих Joy
като за първа си е много хубава

айде и аз - това е първото нещо изобщо  което направих в програмата. тогава не знаех за готови елемнти фонове и пр.
имах няколко коледо-новогодишни четки и останалото на ръка. ето, да не ми се смеете много hahaha

ама каква хубава елха съм нарисувала пък.
 сега от пусти мързел ще си я търся готова

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 17:22 от emi_jamie

# 119
хахаха
аз моята първа рамка, правена преди почти 3години няма да покажа, и първите 50 даже не искам да показвам  Sick Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green

placholina, много добра рамка
по принцип ттези коледно новогодишните на мен са ми трудни, някои от вас успяват много добре да се справят. В случая елементите, снимките и цветовете са много добре подбрани......

EliG, последната  е много добра, почти всичките ти са много добри, може и всичките, не ги знам на изуст
но такива мамки харесвам със случка или история Grinning

kalaza, тоз Юлиян много хубав, бееееееееее! Heart Eyes

Абе аз да питам, след като не пускам рамки, по обясними вече за всички предполагам причини, мога ли коментирам, а?

Общи условия

Активация на акаунт