Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 415
  • 546
  •   1
Отговори
# 90
Дилянкеее,и ти много добре си се справила.Никито е голям сладур.Харесва ми Heart Eyes

Мерсаж Heart Eyes

# 91
е добре, че не съм се набутала тогава  Laughing

# 92
И на мен никой не ми пречи, свежата кръв е добре дошла за мен.

Дяволице, нещо вампирясваш ми се струва!!!!!!!  Twisted Evil Mr. Green hahaha
Кате, де да знам, напоследък нещо центровката ми я няма  Joy Не мога да се съсредоточа и да се захвана с едно нещо, все се мъча няколко дини под една мишница... Разпиляла съм се и в Илюстратора се пробвам и рамки уж да правя. Сега ме хванаха и в градината на малкия коледни картички да правя, абееее ужаСт. #Crazy

# 93
mimival,струва ми се,че снимката е леко разтегната Rolling EyesИначе календара ми харесва като идея. Wink
Чочка права си, добре че ми каза.  bouquet Покрай монтажа на двете снимка в една, този проблем го забравих. Оправих го, дано така е по-добре. http://mimival.multiply.com/photos/hi-res/16/17?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F17

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:08 от mimival

# 94
  • Вече в моята си приказка...
Хайде, една и от мен. Брей, май съм позагубила тренинг - доста време ми отне рамкирането на снимката...

Тук пускам леко коригираната си рамка...

Кош, благодаря, ще променя и шрифта... Peace

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:34 от MiRa_55

# 95
  • Бургас
Мира, много сладка рамка, но аз бих я направила малко по-цветна /снимката или фона/.

Какво мислите за тази шаренийка?

# 96
Уууухх бееее ooooh! ooooh! ooooh!
До кога спорове?
Не станаха ли много темите? И има ли смисъл да са толкова много? И защо такова отношение от някои от пишещите тук? Какви са тези коментари за работата на "новите"? А вие? Толкова ли сте "стари"?
Имам предположения защо е пусната другата, но мисля , че е абсолютно безсмислено. Другата тема е точно защото тук не получават коментари момичетата, а ако получат, то те са нещо то рода на " Абе ти четеш ли въобще? Как можеш да постваш тук? Нали си имате тема?" и т.н. Грозна картинка. Спор да няма, че сте много по-добри всички, но тези момичета се стараят истински и напредват бързо.
По-рано как се оправяхме само в една тема? Нови-стари ....всички накуп. Никой никога не го домързя да даде съвет, да разкаже за някой чалъм...А сега? Библиотеката е превъзходна идея и реализация, но защо трябва да са две темите?!?! Защо? Да се постват рамки тук, да се пишат уроци оттатък?!  Не мислите ли, че е малко....глупаво,а? Тези, които нямат желание да обясняват - вие всичко сами ли научихте? Не сте ли били и вие нови? Не сте ли задавали понякога глупави въпроси? Не сте ли имали трудности?

Хайде да престанем вече с детските изпълнения, да се слеят темите и толкова.  Peace
Питах аз , ама кой да ми каже - ето , вече 8 рамки пускам, коментари ...само от Дамаянти и ....ух, забравих кой още беше ooooh!, но общо 2 или 3 за 8-те неща Tired и така и не разбрах -  къде да си ги пускам? Тук или да бягам при "новаците"?А ако някой ми каже, че страничният поглед не е важен - ще му се зарадвам истински.  Wink
Ето, пускам си и новото нещо все още с надежда, че някой ще забележи кусурите, които знам , че има, но не мога да преценя кои са точно от дългото кьоравене в нея. Благодаря предварително.
http://images.gabulinka.multiply.com/image/4/photos/1/500x500/10 … jiUoGR1shLc%2BfUQ

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:30 от Вейдър

# 97
  • Бургас
Какви кусури Вейдър? Нито един не виждам! Страхотна е! Може би снимките малко се различават. Дай малко контраст и светлина на долната. Peace

# 98
  • Вече в моята си приказка...
Сега гледам поредния спор в темата... ooooh! Аз пък нямам нищо против и начинаещи да пускат в темата за напреднали. Мисля, че повечето момичета от новата тема са доста напреднали и имат интересни рамки...

Вейдър, рамката ти е много хубава /колкото и банално да звучи, но пък е истина! Wink/ Лично аз нямам забележки - поздравления!

Млечко, много, много приятна шаренийка! Признавам си, немога шаренийки да правя... Sad Млечко, мисля че си права - ще направя по-цветна рамката си. Аааа, то настроението ми е такова едно - зимно и сигурно затова и рамката ми е студено-зимно-сива... Laughing

# 99
Мира, харесва ми много!!! Само буквите бих сменила с някакъв по - нежен шрифт, много са ми дебелички тези  Peace

Без да създавам излишни спорове, понеже въпроса за новата и старата тема беше мой - просто ми стана любопитно от кога по - новите се преместиха в тази тема. Защото тя е озаглавена Фотошоп и рамки за НАПРЕДНАЛИ. Извинявайте много обаче, щом новаците могат да си направят собствена тема, тогава защо по - напредналите да нямат такова право? И аз ходих ли да си публикувам рамките в тяхната тема? Повдигнах въпроса не случайно. От известно време някои от по - старите потребители се оплакват, че заради рамките, които се публикуват в темата нямат хъс за рамкиране. Рамките на по - новите, които очевидно са много ентусиазирани (всеки е минал през този момент) заливат темата. Възможност за реални коментари няма, понеже количеството е голямо. И някак си нещата текат, малко като на конвейр. В темите винаги е имало новаци, всеки е бил такъв в някакъв период. Лично аз съм срещала много помощ тук, всичко, което мога е благодарение на старите. До преди това Шоп не бях пипала. Но, сега количеството на рамкиращите рязко скочи изведнъж, много повече от капацитета на възприятие, на който съм способна.
И се получава момента, в който по-старите няма какво да научат от по - новите, техните стилове малко или много се повтарят и просто човек губи желание. Казвам го не само от мое, така мислят и други, те ако имат желание ще си кажат кои са. Нека това да не се приема като поредния опит за конфликт, моля не се и обиждайте. Просто написах това, което мисля и чувствам. И не ме е страх да го кажа...

# 100
Не е скочило кой знае колко количеството на рамкиращите, но това си е само мое мнение все пак   bouquet

# 101
Мира, харесва ми много!!! Само буквите бих сменила с някакъв по - нежен шрифт, много са ми дебелички тези  Peace

Без да създавам излишни спорове, понеже въпроса за новата и старата тема беше мой - просто ми стана любопитно от кога по - новите се преместиха в тази тема. Защото тя е озаглавена Фотошоп и рамки за НАПРЕДНАЛИ. Извинявайте много обаче, щом новаците могат да си направят собствена тема, тогава защо по - напредналите да нямат такова право? И аз ходих ли да си публикувам рамките в тяхната тема? Повдигнах въпроса не случайно. От известно време някои от по - старите потребители се оплакват, че заради рамките, които се публикуват в темата нямат хъс за рамкиране. Рамките на по - новите, които очевидно са много ентусиазирани (всеки е минал през този момент) заливат темата. Възможност за реални коментари няма, понеже количеството е голямо. И някак си нещата текат, малко като на конвейр. В темите винаги е имало новаци, всеки е бил такъв в някакъв период. Лично аз съм срещала много помощ тук, всичко, което мога е благодарение на старите. До преди това Шоп не бях пипала. Но, сега количеството на рамкиращите рязко скочи изведнъж, много повече от капацитета на възприятие, на който съм способна.
И се получава момента, в който по-старите няма какво да научат от по - новите, техните стилове малко или много се повтарят и просто човек губи желание. Казвам го не само от мое, така мислят и други, те ако имат желание ще си кажат кои са. Нека това да не се приема като поредния опит за конфликт, моля не се и обиждайте. Просто написах това, което мисля и чувствам. И не ме е страх да го кажа...

Ок  Peace изтрих си рамчицата и повече няма да се вясна тук ooooh! Naughty      Мислех че човек може да пише във всички теми Thinking

# 102
Я аз да си пусна и тук началото на календара,току виж получа някой полезен съвет:
http://jmototo.multiply.com/photos/album/16

Пуснах линк,да не товаря темата с няколко снимки.

В зародилият се спор няма да се включа,понеже съм точно по средата между начинаеща и напреднала и няма на коя страна да застана  Grinning

# 103
herelina може би наистина не съм използвала точната дума но продължавам да мисля ,че контролното беше много полезно-така всички участващи видяха до къде са стигнали с уроците.Съдейки по броя на рамките стана ясно че желаещите да участват не са малко-значи им е харесало PeaceИ накрая най важното е ,че получиха повече коментари отколкото биха получили ако бяха поствали в тази тема.Всеки може да пише където си иска разбира се но ако погледнеш колко малко хора си правят труда да коментират тук в тази тема ,не знам доколко би им било полезно ThinkingПък в темата за начинаещите учителите-те си знаят кои са,обсъждат доста подробно рамките  PeaceАз за последните ми 3 рамки получих 3 или 4 коментара-и те са само за последната-за другите нито дума Crossing Arms.Хайде момичета удряйте по една критика от време на време.Наистина коментарите хич ги няма Mr. Green

# 104
Мислех че човек може да пише във всички теми Thinking
Това ти право не съм оспорвала. Форумът да не е на баща ми...

Общи условия

Активация на акаунт