Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 421
  • 546
  •   1
Отговори
# 75
лулу! мерси много, с нетърпение ще ги чакам.  bouquet

Не ги качих снощи, защото видях че лати вече ги е сложила в нейния сайт Hug http://latimitko.multiply.com/photos/album/66

Кате и аз съм за първата.

unrealexp интересна и по- нестандартна е. Харесва ми! Обаче наистина вземи смени шрифта на датата и най добре да не е точно в средата на снимчицата.

IvelinaAtanasova първата е много хубава. Одавна не бях виждала твои работи и сега останах много приятно изненадана Hug

Това е една моя от снощи, която я  правих посред нощите, накрая ми се доспа страшно много и я  зарязах. Сега като си я гледам мисля че ще я пипна още малко довечера.

# 76
 Crossing Arms

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:54 от DVV

# 77
аз съм съгласна с Ани69 относно разпределението на темите. мисля, че така би било най-добре. в Б групата влизат 4-5 човека от напредналите и така не всички рамки получават коментар или пък се коментират между самите начинаещи. 4-5 човека и да имат доброто желание, едва ли имат физическата възможност да коментират всяка рамка и да отговарят на въпросите, които никак не са малко.

колкото до отношението на някои хора тук към начинаещите, доста съм озадачена. мисля, че доста са си навирили носовете щом чак и конкурс искате да се обявява, за да имаме благоволението ви да публикуваме тук.  Shocked

# 78
стига де, всеки да си пуска рамките според самопреценката си

по-дразнещи са въпросите, които наистина са елементарни, ама кой ли има търпение да прочете 46 теми. Crazy Crazy
и мен много пъти ме е било срам от рамка, ама пак съм я пускала, щото съм нахална hahaha
как да се развиват младите Mr. Green ако не сред по-старите?
има хора, които и 2 години да правят рамки, няма да постигнат резултатите на някой новак за 2 месеца

има много доказателства за зверски бързо напреднали хора тук, буквално за 1 месец и са други,

в старите теми наистина останаха малко хора, и няма изненади, всичко е цветя и рози bowuu bowuu bowuu

аз викам, да дадем път на младите, а? това е толкова стимулиращо... знам ли?

# 79
На мен лично,никой не ми пречи.И аз подкрепям мнението,че всеки има право да си публикува където си иска. Peace

# 80
И на мен никой не ми пречи, свежата кръв е добре дошла за мен.

# 81
Стига бе хора, не се излагайте! Нека всички рамки се постват тук. Темата за начинаещите да бъде за задаване на въпроси.

# 82
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И на мен никой не ми пречи, свежата кръв е добре дошла за мен.

Дяволице, нещо вампирясваш ми се струва!!!!!!!  Twisted Evil Mr. Green hahaha

# 83
аз съм съгласна с Ани69 относно разпределението на темите. мисля, че така би било най-добре. в Б групата влизат 4-5 човека от напредналите и така не всички рамки получават коментар или пък се коментират между самите начинаещи. 4-5 човека и да имат доброто желание, едва ли имат физическата възможност да коментират всяка рамка и да отговарят на въпросите, които никак не са малко.

колкото до отношението на някои хора тук към начинаещите, доста съм озадачена. мисля, че доста са си навирили носовете щом чак и конкурс искате да се обявява, за да имаме благоволението ви да публикуваме тук.  Shocked
Защо мислиш че съм си навирила носа?Защо тогава начинаещите искаха контролно и гласуване в другата тема-или нещо пак не съм разбрала #CrazyТова беше просто идея за да може всеки да прецени до къде е стигнал.Ако погледнеш ще видиш че малко хора от тази тема влизат в темата за начинаещите и една от тях съм аз.Вярно е че не съм толкова полезна като Ани Дяволинка и Вейдър но това е защото още не мога да давам уроци.НО ПОНЕ СИ ПРАВЯ ТРУДА ДА КОМЕНТИРАМ ДО КОЛКОТО МОГА!Така ,че не ми казвай ,че съм се надула-идеята на изказването ми беше съвсем различна Crossing Arms

# 84
чучулигата,
малко са хората, ама аз днес разбрах за такава тема
бих влизала с удоволствие, просто търся повод да се запиша и да я следя
и без това не пускам рамки, поне да съм на всяко гърне мерудия hahaha Joy

# 85
засега няма да поствам рамки тук Naughty Не знам как точно ще преценя кога съм готова да се прехвърля от начинаещите при напредналите Thinking Предполагам, че няма да е скоро. Не си правя илюзиите, че за 3 месеца мога да достигна нивото на хора , които се занимават с това интензивно и от много време, а на някои е даже неотменна част от професията. Но идеята за изпит не ми допада. Поначало нямам влечение към "препитванията". Ще се радвам обаче, ако наистина опитните надничат и в нашата тема и си казват мнението - вярвам, че е за добро. Peace

# 86
ами на мен определено не ми прозвуча така. не упреквам никой, че не дава уроци или коментари в другата тема. всеки си знае свободното време колко му е и си решава как ще го използва. просто, ако рамките се постват тук, биха се виждали от повече напреднали и съответно - може би ще получат повече коментари.

колкото до контролното, аз не съм го искала и не участвах. обикновено нямам 2часа свободно време само за мен, че да седна да правя рамки. по тази причина, пердпочитам да рамкирам моя снчка и да се уча от рамки с мои снимки, вместо да ракирам неизвестно бебе. може и по-бавно да напредвам тка, но за мен важното е рамките ми да се харесват на семейството мии един ден бебо като си отвори албума да види, че съм направила нешичко за него с любов.. а те се харесват, дори и тук във форума да изглеждат елементарни и пълни с грешки.

а елементарни въпроси винаги ще има. аз нямам време да изчета всичките 4 течи и да направя всички уроци. а темите сега са 4. като станат 10 примерно, едва ли някой , който тепърва си е инсталирал Шопа ще седне да ги изчете всичките. то , ако беше така, всеки да си купува по една дебела книга за Фотошоп и да си публикуваме само рамките 

# 87
Виждам, че става голям спор относно новаци и напреднали и не съм много сигурна за къде съм, поканиха ме тук, надявам се да не съм се объркала, ако е така моля да ме извините  Peace, но ужасно се нуждая от вашето мнение относно новият ми календар /без да гледате самите цифри, още не съм ги довъвела и доуправила, че се измъчих над снимката/.

# 88
лулу,симпатична рамка си направила.  bouquet
Дилянкеее,и ти много добре си се справила.Никито е голям сладур.Харесва ми Heart Eyes
Дяволке,както винаги  страхотна Hug  bouquet

http://4o4ka.multiply.com/photos/hi-res/6/20?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F20

mimival,струва ми се,че снимката е леко разтегната Rolling EyesИначе календара ми харесва като идея. Wink

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 17:01 от Чочка

# 89

а елементарни въпроси винаги ще има. аз нямам време да изчета всичките 4 течи и да направя всички уроци. а темите сега са 4. като станат 10 примерно, едва ли някой , който тепърва си е инсталирал Шопа ще седне да ги изчете всичките. то , ако беше така, всеки да си купува по една дебела книга за Фотошоп и да си публикуваме само рамките 

тук малко си в грешка, не си ги купувай тия книги, всичките ще ти ги дам Mr. Green Mr. Green Mr. Green - нищо няма да научиш, освен как да правиш текст по пътечка. Тези книги никак не са полезни за такива, които пишат в тази тема.

Темите, уроците и съветите на другите са безценни.

Общи условия

Активация на акаунт