Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 379
  • 744
  •   1
Отговори

UNUTULMAZ - "НЕЗАБРАВИМА"
НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА,
А ЛЮБОВТА- НИКОГА.

Фрагмент на 40 епизод  

Песента от финалната сцена на 37 епизод
Ако теб те няма
не бих могъл да понеса толкова страданията на съдбата .
Не мога да свикна с липсата ти !
Дните ми нямат смисъл без теб !
Не ме оставяй - Без Теб не мога да живея.
Бебнцето ми Ямур, Мъничката ми Ямур !
Моето мъничко момиченце !
Ти си моето слабо място - бебнцето ми Ямур, мъничката ми Ямур
Моето мъничко момиче ....

ВСЯКА СРЯДА ПО atv ОТ 22.20

TO BE CONTINUED

Тук се качват най-бързо частите на епизодите по АТВ

С участието на: Серхан Яваш, Йозлем Йълмаз, Синем Йозтуфан, Буура Гюлсой,
Фикрет Хакан, Дениз Гьокчер, Алийе Узунтаан, Хакан Ванлъ, Гьозде Мукавелат  и др.

Музика: Kıraç , Halil Kurt
Режисьор: Ersoy Güler , Cem Tabak
Продуцент: Аhmet Bayram
Сценаристи: Haldun Ünsal, İhsan Aydın, Müjdan Kayserli
Продукция: ATV 2009

Официален сайт на сериала
Сайт на сериала в портала на ATV
Подробно резюме на епизодите
Епизодите наживо по ATV всяkа сряда

Музикални теми:

Kıraç - Turnalar     Kıraç - Acı çekmek özgürlükse    Kıraç - Unutulmaz     Kıraç - Ayrılık    Halil Kurt - Ben seninle  
Halil Kurt - Senden Başka

Музикални теми с ПРЕВОД :

Kıraç - Turnalar   Kıraç - Unutulmaz   Halil Kurt- Ben Seninle   Halil Kurt - Senden Başka

Ямур                                    

Харун                 Еда                         Мелда                      Толга                     Севал

Феяз                      Саадет                      Тюркян                    Джемил                Ферда

Бурак                 Ъшъл                   Бату                        Керем                   Билял           Ниса

ЕПИЗОДИТЕ В TORRENTS MASTERS   ЕПИЗОДИТЕ В NİTROBG   EПИЗОДИТЕ В LAPACHE   ЕПИЗОДИТЕ В ЗАМУНДА        SOUNDTRACK - TORRENT

МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА СЕРХАН ЯВАШ   МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА ЙОЗЛЕМ ИЛММАЗ  ГЛАСУВАНЕТО Е ВЪЗМОЖНО ПРЕЗ ЧАС

Епизоди (АТВ) с български субтитри, благодарение на:
GOODLY, forbes, binzi, lbaltova,Емел,Queen MD

26/1   26/2    26/3   26/4   26/5   26/6   26/7   26/8     26/9   26/10

27/1   27/2   27/3   27/4   27/5   27/6   27/7   27/8    27/9    27/10   27/11

28/1   28/2   28/3     28/4    28/5     28/6   28/7      28/8 28/9   28/10 28/11     28/12

29/1    29/2    29/3      29/4      29/5      29/6       29/7      29/8  

30/1    30/2     30/3      30/4     30/5      30/6      30/7     30/8      30/9    30/10

31/1      31/2      31/3      31/4      31/5  

32/1      32/2      32/3  

тема1    тема2      тема 3    тема4      тема5      тема6   тема7    тема8   тема9    тема10   тема11     тема12
   тема 13    тема 14   тема 15   тема 16   тема 17   тема 18   тема19  тема20  тема21  тема22  тема23  тема24  тема25  тема26  тема27  тема28  тема29  тема30  тема31

Интервю с актьорите от "Незабравима" (Еда, Харун и Толга) Част 1  Част 2

ПОДАРЪКЪТ НА КАРПАТИЯ ЗА ВСИЧКИ НИ  

Незабравима - резюмета по епизоди в текстов вариант

32 Епизод   33 Епизод     34 Епизод   35 Епизод     36 Епизод   37 Епизод      38 Епизод   39 Епизод  

Хронология на събитието "Гледам и не вярвам на ушите си" (от Председателя )

Не ви ли се струва леко странна цялата тази работа. Започва да ми прилича на "Изгубени", само дето не сме зрители, а участници. Вижте само хронологията на събитията и си правете изводите:

1. Още от края на милата година ни заливат с реклами за Незабравима като най-великия турски сериал, спечелил голямата награда на турските пенсионери от Анадола
2. На 11 януари го пускат по Нова и дават всеки делничен ден по две серии, равни на една оригинална, а през уикендите има обзорни серии, както и повторения по Диема фемили, ако не се лъжа.
3. После  започват да дават само по една серия на вечер.
4. Накрая ни го спират съвсем, защото са закупени само 25 серии.
5. Ние обаче продължаваме да го гледаме всяка сряда по АТВ, а група момичета превеждат неизлъчваните серии и ни правят резюмета на излъчваните в сряда.
6. В един момент преводачките ни се оттеглят (за което и ние сигурно си имаме вина)  и оставаме на сухо, тоест вече не се превеждат сериите със субтитри, но се намира решение поне за сериите по АТВ.
7. Обаче изведнъж и по АТВ се оказва невъзможно да се гледат сериите в сряда, а трябва да чакаме да ги качват по разни сайтове.
8. Сега пък и официалният сайт на сериала е заразен и вече не можем да следим дори пусканите там фрагменти, снимки и новини и съотвенно да си ги тълкуваме и правим изводи за финала.
9. В скоро време очаквам и по сайтовете да не качват сериите, а да ни ги пускат само със звук без образ.
10. И на последния етап е най-вероятно да си гледаме тъмен екран без звук и да си представяме какво ли се случва.
11. На последния етап ще спрат да го снимат, ще уволнят сценаристите и поемаме ние филма - а да видят какво ги чака   smile3533

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 01:04 от degavu

# 1
Много тъжна серия.То изобщо сценаристите на колко щастливи моента ни направиха свидетели до сега?

# 2
  • София
Добро утро. Някои ще правят сигурно разбори, но на мен не ми е до това след снощната серия. Освен мъка, тя ми докара и големи финансови загуби. Надявам се на вашето разбиране, за да се върне радостта в душата ми.

Сделка или да
(след 40 епизод)

Прогнози правих, но погрешни
Поне да бяха малко смешни
Загубих десетте процента
Като гледах филмовата лента

От мъка снощи не съм спал
Пари това са  – цял чувал
Затова предлагам ви решение
За да намеря успокоение

Дипломата си на сценарист
Ще изгоря кат празен лист
Но вий върнете ми чувала
Или от него поне една бала

Разчитам аз на снизхождение
да ми дойде ново вдъхновение
Ако трябва ще поръся с пепел
Гребена си на едничък тук петел

Пепелници заредил съм вече
От думата си Еда не се отрече
Изпрати ми безценен армаган
От свойта пепел цял един буркан

# 3
Петко,добро утро и лек ден. не се хаби,то и самите сценаристи май не знаят следващата серия как ще започне и как ще свърши. Харесва им твоята Еда да плаче и се чудят какво да измислят,за да не й пресъхнат сълзите, защото  "Сълзите най бързо изсъхват" е казал народа, а той е мъдър.

Много ти е хубаво творението. Браво. 

# 4
Добро утро!! И честита нова серия ... Петко супер си !!! ... не се притеснявай за парите  .... поне малкичко ще ти дадът .. Много хубаво и лъхащо любов е твоето стихотворение  Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 5
Е хайде добро утро

Вигдам че никой няма желание да пише от вчерашната серия аз не съм я гледала и преводите не съм чела освен първите 2 затова ми е весело явно Simple Smile

Ама вие звучитете повече зле от минорно

# 6
А днеска Кометка е решила и без кафенце да ме остави.  КОМЕТКЕЕЕЕЕЕ хайде бе джанум почерпи на smile3510 morning kaffeetrmker_2
Имайки предвид вчерашното ми первъплащение в Бату дето ма оформи така яко
А за тортичка да не говорим значи.
ама все пак аз ще си я искам като се появи нищо че преминах от лагера на Серхан в лагера на Йозлем вече
Но да ви кажа вчера вместо филма гледах на живо Интервютата с артистите беше много готино и се смях докато другите писаха някакви сълзи ляха така че като гледам съм олучила кое да гледам

# 7
Добро утро, мили съфорумци! Дежавю, прекрасна темичка, нашият рай за измъчените ни душички! Благодаря ти за всеотдайността!!!   newsm51 newsm51 newsm51
Петко, рано-рано музата те е връхлетяла като пчеличка на цветен прашец, дано никога не те оставя и да продължаваш да твориш гениалните си произведения. Удоволствие е да ги чета! newsm51
Бгхелп, ти като една мъдра съфорумка, винаги намираш точният начин на общуване с всеки пишещ тук! newsm51
Виждам, че настроението е малко посмачкано, но не губете кураж! Имам информация, че краят на сериала е предвиден да е хубав!
Много ми е мъчно, че няма да общувам с вас за известно време, поради малко мои проблеми и произтичащи от тях много задължения. Но винаги когато имам техническа възможност, ще ви следя!
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение! До скоро! Приемете моите искрени уважения към всички вас!  newsm51 newsm51 newsm51

# 8
Добро утро и от мен!!Нямам никакво желание за коментар и работа след снощната серия скапана съм !!Дано е права Кометка за щастливия край ,че сълзи не ми останаха

# 9
НО искам и още нещо да напиша защото не ми се гледаше сериала вчера.

Ами аз се опитах да бъда помежду преводачките и да направя всичко възможно да ги успокоя не знам кой как се е почувствал наистина от моите сумати изписани пак редове но това е просто от желанието ми да покажа че всеки тук е оценен и да бъде с нас не само с преводи и иначе да е с нас и да се весели както ние тук се веселим оставяйки назад всички проблеми и неща които могат да ни затормозят. Всеки сигурно има за какво да се хване и да се разсърди от някой друг но просто няма как защото има доста различни и колоритни хора тук аз определено ми се е случвало няколко пъти да ми докривее заради постове  въпреки че не съм нито преводач нито съм казала кой знае какво обидно нещо на някой тук но определено някои неща си зависят от нас си да ги пропуснем или не и да знаем как искаме да си изкараме деня напук на това. Е аз може би успявам някак си да го постина.
Примерно някъде назад бях споменла че се радвам че Едже която всъщност е Юлия и е от Смолян родом е от моя роден град и после намерих някакъв кофти коментар че какво съм се дула и там едва ли не че какво съм се възгордяла че съм от Смолян аз естествено не отговорих на това но така или иначе аз си се гордея че това е моето родно място предполагам че и други се гордеят с тяхното и това си е естествено. Но аз нито съм го запомнила кой ми беше писал тия работи нито и искам да знам кой е въпреки че не е трудно да мина назад към темите и да разровя да видя кой е но това не ми е нужно хич да се тровя и да съм отровна дето се вика.
Написах всичко това защото вчера ми стана кофти че Стела ни остави така сигурна съм натъжена и огорчена въпреки нейната голямя помощ и аз лично съм разговаряла с нея и тя винаги е откликвала на молбата ми д ами помогне за примерно да ми прати инфо за това как да почна да уча самостоятелно турски (не знам дали ще стане да го науча ама все пак).
Искам да знаят всички хора тука и преводачките най много че те са ценени всичките без да правим разлики между тях всичките сте хем много интересни като характери хем и добри в това което правите и ви благодарим наистина ще се радвам ако пак сте тук и ни забавлявате така както вие си знаете и казвате мненията си относно филма (а може и относно пазаруването, спортуването или каквото и там друго нещо стига да е споменато името на Еда, ХАрун и прочие Simple Smile)
Аз искам да кажа на Стела че не искаме тя да се чувства зле и да бъде с нас и да се забавлява. Няма никой за какво и на кого да се сърди или да спори защото имаме тука желанието само и единствено да се забаляваме.

АМи хаде хубав ден от мен че ще ви досадя с моя дълъг пост.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 09:53 от degavu

# 10
добро утро на всички, поредната тежка серия снощи, но има и положителни страни в нея: толгата се разкара (май), еда вече не цепи басма на аблата (която пак се помъчи да изманипулира всички, опитвайки се да натресе толга при еда) и на тюркян, а и очевидно едже е сестрата на бату, която, според мен е била отгледана от капитана и жена му като тяхно дете, докато Бату (Кенан) е бил отсвирен поради невъзможен характер (наръгал капитана).

# 11
ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Станах рано да изгледам и изчета всичко, но ранното стихотворение на БГаньо с такова настроение ме зареди, че реших да ви направя едно

ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ЧЕТВЪРТЪК

В сряда до късно бодуваме
за Харун и Еда се вълнуваме.
В четвъртък вече амортизирани
гледаме като хипнотизирани.

След поредните инфарктни сцени
предлагам да настъпят промени:
1.Четвъртък да бъде обявен
за официален почивен ден.

2.След снощните питиета и мезета
в четвъртък всички на диета.
3.Забраняват се торти и кафета
и разните там соарета.

4.Форума никой да не напуска
и тук нервите си да не изпуска.
5.Разрешава се само вода
и дебати за Харун и Еда.

Ако някой има нещо против
писмено да изложи своя мотив.
 bowuu bowuu bowuu bowuu

# 12
Добро утро, мили съфорумци! Дежавю, прекрасна темичка, нашият рай за измъчените ни душички! Благодаря ти за всеотдайността!!!   newsm51 newsm51 newsm51
Петко, рано-рано музата те е връхлетяла като пчеличка на цветен прашец, дано никога не те оставя и да продължаваш да твориш гениалните си произведения. Удоволствие е да ги чета! newsm51
Бгхелп, ти като една мъдра съфорумка, винаги намираш точният начин на общуване с всеки пишещ тук! newsm51
Виждам, че настроението е малко посмачкано, но не губете кураж! Имам информация, че краят на сериала е предвиден да е хубав!
Много ми е мъчно, че няма да общувам с вас за известно време, поради малко мои проблеми и произтичащи от тях много задължения. Но винаги когато имам техническа възможност, ще ви следя!
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение! До скоро! Приемете моите искрени уважения към всички вас!  newsm51 newsm51 newsm51

Мила Кометке, днес ми звучиш много делово. Явно е поради причините,които изтъкваш. Мисли позитивно и всичко ще си дойде на мястото. Успех.

# 13
ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!
ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ЧЕТВЪРТЪК

Ако някой има нещо против
писмено да изложи своя мотив.
 bowuu bowuu bowuu bowuu

Аа имам против естествено без торти а даже някой вчера беше казал че и баклава ще има а ти направо насухо ще ни оставиш днеска с туй стихотворение само на вода , хляб и сол

# 14
Сърдечно благодаря на преводачките за снощната серия. макар че беше толкова тъжна и объркана,че все едно не съм я гледала.  bouquet  bouquet  bouquet

изгледах и интервюто с артистите, ако може някой да преведе в общи линии  какаво си говорят, когато е удобно разбира се! newsm17

Общи условия

Активация на акаунт