Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Оффф, поне май има шанс Бату / а и ние/ да научи коя е сестра му! Едже или Еда? ...или Мелда! Шегичка!
Поне да мръднем малко в разплитането на случая! А какво точно ще каже Мелда на Харун та да го съсипе чак! Той горкия къде по-напред да се съсипва! Те с Еда имат некви железни нерви!
не си прави такива шегички че ако те чуят сценаристите като нищо ще го измислят че ще е и Мелда

# 736
не знам защо но този човек много ме дразни  #Crazy #Crazy #2gunfire newsm78

Това да не би  да е някой от сценаристите,да зема да го застрелям поне на снимката Joy Joy Joy
Ами или сценарист или режисьор

# 737
аз отивам да се къпя ... а пък като се върна ще ви търся в новата тема   bath1  bath  newsm37

# 738
  • София
Оффф, поне май има шанс Бату / а и ние/ да научи коя е сестра му! Едже или Еда? ...или Мелда! Шегичка!
Поне да мръднем малко в разплитането на случая! А какво точно ще каже Мелда на Харун та да го съсипе чак! Той горкия къде по-напред да се съсипва! Те с Еда имат некви железни нерви!
не си прави такива шегички че ако те чуят сценаристите като нищо ще го измислят че ще е и Мелда

Без да искам! Нали си приличат по гаднотия, само дето той е по-доброто копие от нея!  hahaha hahaha hahaha

# 739
,,Постъпката на жената и признанията й хвърлят в смут цялото семейство,,

За коя жена става въпрос.Мале, пак ще ми изпушва мозъка да разсъждавам в/у резюмето и накрая нито едно от предположенията ми ,няма да излезе  вярно

Аз си мисля, че  е за Саадет.Думите " постъпка" и "признания" ме кара да мисля , че става въпрос за нещо извършено в миналото.
Тая лудата да не би да е сменила децата ?/ няма логика, но../  Какво толкова може да "втрещи" Бату като разбира коя е сестра му освен ако това не е Ниса .

# 740
# 741
  • София
аз отивам да се къпя ... а пък като се върна ще ви търся в новата тема   bath1  bath  newsm37

И не забравяй да се облечеш добре под душа...

# 742

И не забравяй да се облечеш добре под душа...
да за сега съм само с якето но обмислям и одеалото да взема че знам ли..

# 743
[Alıntı yazar = lolipop4eto0 link = topic = 490206.msg14878754 # msg14878754 date = 1271616022]
Neden bilmiyorum ama bu adam beni çok: crazyeyes:: crazyeyes:: 2gunfire: newsm78 [IMG] [/ img] http://i39.tinypic.com/2emlvt0.jpg rahatsız
[/ QUOTE]
режисьор !!!!!
Моля да се зачита  Close Close

# 744
Днес Харун с Еда се жени
На снимка двамата засмени
От очите им любов струи
Да не се лошото брои

Горките минаха през ада
Заслужиха си таз награда
Да бъдат нека те щастливи
Да останат все красиви

Да си родят дечица рой
Да нямат в радостта покой
Обичта им вечно да гори
в сърцата нежни и добри!

съжалиавам че толкова избързах,но нямам търпение да доиде този момент.

Общи условия

Активация на акаунт