Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 369
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Определено тази сери Еда ще играе с пищака яко

# 721
  • И тук,и там
Определено тази сери Еда ще играе с пищака яко
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 722
# 723
  • Под звездите
Чудя се,Мелда дали е напуснала палата на Асланлъ и се е преместила в бащината къщурка?

# 724
не знам защо но този човек много ме дразни  #Crazy #Crazy #2gunfire newsm78

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 21:52 от lolipop4eto0

# 725
  • И тук,и там
Чудя се,Мелда дали е напуснала палата на Асланлъ и се е преместила в бащината къщурка?
Джемил може да не пуска Меца там. newsm78 newsm78

# 726
  • И тук,и там
Като отидем в Турция да ги линчуваме ще знаем кого да търсим. hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 727
  • Под звездите

Това да не би  да е някой от сценаристите,да зема да го застрелям поне на снимката Joy Joy Joy

# 728
Превод 41 епизод - резюме

Неуспешният обиск на полицията дълбоко разтърсва Харун.В къщата са намерини няколко следи ,които ще го окуражат.
Ще му вдъхнат надежда.В кутията са само дрехите на Ямур.Няма...
Телефонното обаждане причинява най-голям шок на Еда.Когато Феяз разбира ,че внучето му е изпада в шок  ,но от друга страна умира от притеснение къде е заминал Толга.
Джамил е много разстроен и се чуди къде е внучето му и дъщеря му.
Еда е тръгнала към път ,от който няма връщане , само един човек може дай поречи...
Обичаният мъж....Харун
Бату държи най-големият си коз в ръцете си . Той вече определя правилата в играта.
Тюркян вече е разбрала ,че Еда и бебето трябва да са с баща си.Тюркян споделя това с Мелда...
Мелда какво ще направи ?
Когато Феяз разбира от Саадет ,че Толга е заминал за Америка ще изживее втори шок.
Постъпката на жената и признанията й хвърлят в смут цялото семейство.
Еда казва на Тюркян за големите тайни между нея и Толга.
Бату и Бурак имат план ...На път са да извършат друга низост.
Важното за Бату е да разбере коя е сестра му... Когато разбира коя е тя е втрещен.
Когато Харун се доближава бавно до хората отвлекли Ямур , Еда е в тежко душевно състояние.
Мелда е взела решението на живота си и говори с Харун.
Това,което чува Харун направо го съсипва.
Еда е на път да се отдели...Или ще загуби бебето си,или гласът чула по телефонът...
В нейното състояние всяка майка би направила това.

# 729
  • София

Тоя май ще дойде режисьорчето  newsm78 Ама, нема лошо - и ние като в оня виц" Извинете, от Топлофикацията ли сте? Не, от Енергото сме! Все тая - и нас да ви ...... майката"!  hahaha hahaha hahaha

# 730
Превод 41 епизод - резюме

Неуспешният обиск на полицията дълбоко разтърсва Харун.В къщата са намерини няколко следи ,които ще го окуражат.
Ще му вдъхнат надежда.В кутията са само дрехите на Ямур.Няма...
Телефонното обаждане причинява най-голям шок на Еда.Когато Феяз разбира ,че внучето му е изпада в шок  ,но от друга страна умира от притеснение къде е заминал Толга.
Джамил е много разстроен и се чуди къде е внучето му и дъщеря му.
Еда е тръгнала към път ,от който няма връщане , само един човек може дай поречи...
Обичаният мъж....Харун
Бату държи най-големият си коз в ръцете си . Той вече определя правилата в играта.
Тюркян вече е разбрала ,че Еда и бебето трябва да са с баща си.Тюркян споделя това с Мелда...
Мелда какво ще направи ?
Когато Феяз разбира от Саадет ,че Толга е заминал за Америка ще изживее втори шок.
Постъпката на жената и признанията й хвърлят в смут цялото семейство.
Еда казва на Тюркян за големите тайни между нея и Толга.
Бату и Бурак имат план ...На път са да извършат друга низост.
Важното за Бату е да разбере коя е сестра му... Когато разбира коя е тя е втрещен.
Когато Харун се доближава бавно до хората отвлекли Ямур , Еда е в тежко душевно състояние.
Мелда е взела решението на живота си и говори с Харун.
Това,което чува Харун направо го съсипва.
Еда е на път да се отдели...Или ще загуби бебето си,или гласът чула по телефонът...
В нейното състояние всяка майка би направила това.

много е объркващо .. а па дано Мелда признае че не чака дете  #Cussing out #Cussing out а за Еда ... само едно Горката мога да сложа защото колко и да ината все пак това най-голямата болка за една майка  newsm78 newsm78

# 731

Тоя май ще дойде режисьорчето  newsm78 Ама, нема лошо - и ние като в оня виц" Извинете, от Топлофикацията ли сте? Не, от Енергото сме! Все тая - и нас да ви ...... майката"!  hahaha hahaha hahaha
много смешен виц .. аз този човек освен на снимката с сценария не сам го виждала но като видях тази снимка направо щях да ударя монитора  newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire

# 732
# 733
  • Под звездите
,,Постъпката на жената и признанията й хвърлят в смут цялото семейство,,

За коя жена става въпрос.Мале, пак ще ми изпушва мозъка да разсъждавам в/у резюмето и накрая нито едно от предположенията ми ,няма да излезе  вярно

# 734
  • София
Оффф, поне май има шанс Бату / а и ние/ да научи коя е сестра му! Едже или Еда? ...или Мелда! Шегичка!
Поне да мръднем малко в разплитането на случая! А какво точно ще каже Мелда на Харун та да го съсипе чак! Той горкия къде по-напред да се съсипва! Те с Еда имат некви железни нерви!

Общи условия

Активация на акаунт