Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 385
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За това какво сме знаели и какво ново сме научили - нали няма поставено изискване всички пишещи в темата, особено ако са чужденци, да влизат да пишат само и единствено ако има какво ново да кажат. Момичето си е мислело, че може да ви зарадва с нова информация, но не е знаело, че вие вече знаете. И съм убедена, че ако разбираше БГ, щеше да влезе да напише, че се извинява, че е казала нещо, вече известно всекиму.

# 706
  • София
Ако няма трети сезон ще е супер! Hug Hug
Аз доколкото знам при тях си тече първи сезон!
Това с втория сезон е за нас ,защото прекъснаха  излъчването по Нова!
Евентуално продължение на есен за тях ще е втори сезон , а за нас трети!
Нали правилно съм разбрала???

Точно така е - при тях би трябвало да си тече още 1 сезон.

# 707
момичета има ли някъде превод на резюмето

# 708
  • И тук,и там
За това какво сме знаели и какво ново сме научили - нали няма поставено изискване всички пишещи в темата, особено ако са чужденци, да влизат да пишат само и единствено ако има какво ново да кажат. Момичето си е мислело, че може да ви зарадва с нова информация, но не е знаело, че вие вече знаете. И съм убедена, че ако разбираше БГ, щеше да влезе да напише, че се извинява, че е казала нещо, вече известно всекиму.
Да,права си.Форбес не искаше да обиди никого с пост си.Не разбирам защо се прие,по този начин.Извинявай,но мисля,че беше много груба с нея и то незаслужено!Това,че момичето от Турция се включи във форума е прекрасно!Ще се радвам ако пак ни "посети"! Hug Hug HugНие се радваме на всяка информация за сериала. Peace Peace

# 709
Аз нямам предвид момичето от Турция!
 Отговарям на Бобояна!
Просто съм хванала целия цитат!
Не виждам защо трябва да ни се извинява, ако за всяка повторена информация се извиняваме ,то значи ,че 50 % от постовете ни трябва да започват с "извинявай"!!

# 710
  • И тук,и там
момичета има ли някъде превод на резюмето
Още няма.Момичетата,които превеждат са заети.Когато го преведат ще го публикуват. Hug Hug

# 711
  • Под звездите
Аз не мисля,че всички които влизат в темата ,трябва да са там за да ни носят информация.Просто всеки споделя това коетое чул,прочел,разбрал-неразбрал и така по някой път истината излиза на яве.А за това колко серии са,какво какво ще се случи и т.н знаят най-добре тези ,които са в екипа на филма и разбира се техните приближени.

# 712
Момичета има нов фрагмент. Защо продължаваме да говорим за отминали неща. кой какво е разбрал,кой какво е казал. Благодарихме на момичето, Да продължим да разнищваме серияла.

# 713

Емел, благодаря ти за превода. Няма информация,каквато и да е тя да не е полезна.

# 714
  • София
Форбес не искаше да обиди никого с пост си.

Обидила е момичето на лични. Това предизвика моята реакция. После се установи, че е станало недоразумение между тях. Аз се извинявам за грубия тон, но и по-нататък коментарите за това, че нищо ново не е казала, ми направиха неприятно впечатление. Не върху това следваше да е акцентът. Все пак, ако и тя като вас намери някой, който да й превежда, какво ще си помисли за нас, за нашето гостоприемство?

# 715
# 716
  • Под звездите
Момичета има нов фрагмент. Защо продължаваме да говорим за отминали неща. кой какво е разбрал,кой какво е казал. Благодарихме на момичето, Да продължим да разнищваме серияла.
newsm10 newsm10 newsm10

# 717

мерси за снимките,   bouquet
Еда май насила я завеждат при мнимия гроб на Ямур newsm78

# 718
  • И тук,и там
Да,а този когото блъскат с бялата кола ми прилича на Харун Sad

# 719
Да,а този когото блъскат с бялата кола ми прилича на Харун Sad
Не не това е онзи дето Харун го е награбил не една от снимките те имат подобни на цвят дрехи и затова

Общи условия

Активация на акаунт