Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 383
  • 546
  •   1
Отговори
# 120
Само ако пускаш и рамки  Joy  Praynig Без майтап, липсват ми поне на мен  Heart Eyes  Heart Eyes

# 121
Малена, много добре знаеш, че всички харесваме рамките ти. Аз поне бих искала и рамки и коментари от теб. Но ти си решаваш.

# 122
ами ти сигурно не си разбрала, аз си заключих албумите, но се е намерил някой който да ги пусне вместо мен на друг сайт в мултиплай  Cry Cry Cry Cry
как да пускам повече? няколко пъти ме обвиняват, чв съм па

# 123
Хм това с пускането на първата рамка беше много идейно Grinning

Ей я на мойта:)

Хм, сега като я гледам стигам да узвода че въшката страшно се е променила за тази няма и година Rolling Eyes

Малена, мисля че едва ли някой ще възрази срещу конструктивни коментари Grinning

# 124
Еми-тази коледната картичка е много нежна.Харесва ми много.  bouquet
Плачолинке-твоята също.  bouquet
ЕлиГ-супер е.
Калаза-сина ти е голям сладур. Heart Eyes
Лулу-нищо че ти е първата.Сладка е много.
Аз направих днес само една.Ето я:

Снимката ще се смени.

А тази е една от първите ми.Само с четки.

# 125
ами ти сигурно не си разбрала, аз си заключих албумите, но се е намерил някой който да ги пусне вместо мен на друг сайт в мултиплай  Cry Cry Cry Cry
как да пускам повече? няколко пъти ме обвиняват, чв съм па
това е ужасно, а този който ги е пускал всъщност не може ли да се спре- да му се забрани...

# 126
Първите 5 не ги пазя, таз ми е номер 7-8 някъде.

# 127
  • Бургас
Това е една от първите, не помня точно тя ли беше или някоя друга, ама май тази беше  Rolling Eyes

# 128
Лулу-забравих да те поздравя за това,че отново пусна рамки и ми затопли душицата. Heart Eyes
Еми-таланта си е талант Hug
Биляна-добре ще е отвреме на време да пускаш по някоя рамка,да и се радваме,хей така,сигурна съм,че ще има многооо мами,които ще са щастливи,ако рамкираш децата им/включително и аз/

# 129
  • София
Малена, много добре знаеш, че всички харесваме рамките ти. Аз поне бих искала и рамки и коментари от теб. Но ти си решаваш.

И аз мисля същото PeaceИ благодаря за положителния коментар  Heart Eyes, пък аз днес разглеждах 2-рата част на албума newsm78, ако не се лъжа на твоя сайт.

Плачолина, ти много бързо напредваш, много е хубава рамката!
Еми, каква хубава елха си направила, това си е много пипкаво, май си рисувала играчките и вътре си ги запълвала, аз не бих се захванала, ще ми писне Laughing
Лулу, товйте от първата са много хубави, и се радвам пак да видя твои рамки тук.
Лати, със снимка с шапчица коледна, като на Тедката, ще е много добре според мен.
Кош, супер е !Толкова е лесничко , пък ме кефи!
Млечко, при теб напредъкът е невероятно голям, ако можеш пусни след първата някоя от последните , за да се види!

# 130
А това е моят първи опит за рамка Simple Smile:

# 131
Моята първа можете да видите в албума ми!Подред са.

# 132
EliG, видяла си я, защото съм те добавила в приятели
мога да добавя всеки от темата, но не и външни непознати
ако някой иска, да ми се обади

ani69, това с децата не бях се сещала. Ще се възползвам.  Wink

сега да ви почерпя и изчезвам
днес моя татко става на 70години. Заформя се тежко младежко парти Joy

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 18:58 от Malenna

# 133
Малена,аз си имам от теб две рамки с децата ми.Ако имаш желание можеш пак да ги рамкираш  Heart Eyes
Добави ме и мен в Приятели Peace

Честит рожден ден на татко ти!Да е жив и здрав!И сестра ми днес е рожденничка. Hug

# 134
Малена, много неприятно това. Не знаех, че някой е качил  рамките ти.
Да ти е жив и здрав таткото.
Преработих маойта коледната, но шапките повече не мога да ги оправям и без това си играх да ги нагласям сума ти време, а не съм запаметила рамката с шапките в псд формат...
Lati, много ми харесва коледната!

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 19:40 от Ted_cat

Общи условия

Активация на акаунт