Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 449
  • 546
  •   1
Отговори
# 480

Плачи, да я свалям ли вече снимката?
Ами аз постигнах почти същия ефект,благодаря ти за подсещането Peace,аз така се бях увлякла в рамката ,че съвсем не погледнах снимката.
Млечко много е хубава,а това сияние около главата на малкия как го постигна?

# 481
Страхотни рамки на последните страници!  bouquet Браво момичета!Особено ми харесаха на Петя Heart Eyes Стес и Млечко Hug Ето и от мен нещо.Въртях ,суках и я оставям така

# 482
Големи красоти сте направили бе хора  Heart Eyes
Еми, снощи щях да казвам, ама забравих. Таз Калина голяма хубавица, да ти е жива и здрава!!!!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 18:56 от IvelinaAtanasova

# 483
IvelinaAtanasova много е яка и снимките и всичко   bouquet   bouquet   bouquet
mle4ko  ех какъв мечо и какъв поглед  Heart Eyes
лати браво   bouquet  bouquet

# 484
Ели, Честит рожден ден!
Много щастие и късмет!

Какъв по-хубав повод най-сетне да се запиша в темата Simple Smile) Предишните съвсем ги пропуснах Sad(

# 485
sage СТРАХОТНА Е, нямам думи  bouquet

# 486
Ели честит празник!Много незабравими емоции!   bouquet  bouquet  bouquet

Фън честит ти рожденник!Да ви е жив и здрав!Щастливо детство и много усмивки! Heart Eyes  bouquet

Момичета страхотни рамки в последните 3 страници!ЕлиГ, Стес, Млечко, Сейдж, Теди, Петя47, ma cherie ! Hug

Дамаянти рамката за рождения ден е много оригинална, хареса ли се?

Аз подпалих моторетката на коледна вълна:

# 487
  • София
Момичета страхотни сте! Така ме запалихте, че четох цяла нощ и разгледах всички архиви. И аз се включвам. Сега завършвам първата рамка и я пускам малко по-късно. Не знам колко време Ви е отнело да се научите, но се справяте бестящо и сте невероятно креативни и талантливи. БРАВО!

# 488
Здравейте Hug. Виждам че творите много добре всички, за което ви се възхищавам Simple Smile. Имам една молба към вас Praynig
Кажете ми от къде да изтегля (тъй като не мога сама да направя) картичка с поздравление за някакъв празник, примерно коледа, великден, нова година..., но пожеланието да е на английски език. Петокласника ми го има за домашно. Учителката им казала от интернет да намерят, но аз до сега не намерих нищо. Само намерих картичката и примерно честита нова година и толкоз, искам да е нещо по-дълго.

# 489
aynur,  ето тук има безплатни темплейти за картички - има и пожелания:)
http://dyn.c-ij.com/english/greetings/home.page?lang=en

Разгледай ги, ако не стават, ще търся други Simple Smile))

# 490
sage , благодаря ти мноооого Hug  bouquet

# 491
  • София
KaРмeНчеТо , sage   Много хубави рамки . Браво   bouquet

Млечко - Харесва ми  Hug

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 01:07 от MadGirl

# 492
  • София
Sage, Ana-Magdalena е станала още по-красива!!! Рамката , снимката - феерия! (Най-накрая да я видя без лента или шапка  Embarassed )
Lati, Карменче (елхичката е много ориджинал  Peace) , mle4ko (все едно наистина валят снежинки и Алекс ги гледа) , stes (как и ходи на Рая таз коронка) много сладки рамки.
Иве, ще му изям физиономията на Марти. Как сте с ходенето, държи се, нали? Гледам сам стои човека стабилно Simple Smile . (Обаче изглежда по-голям) Леле, какъв зор беше откъм снимане докато Ивчо започне за стои стабилно и да проходи. С една ръка го държа да не падне, разтягам се като локум и с другата снимам. Добре, че мина тоз период  Joy И вие ли бяхте така?
Аз продължавам със същите цветове (като предната рамка   Rolling Eyes )

# 493
На ме ми остана малко свободно време и го запълних с Фотошоп  Laughing
Аз ви преглеждах от време на време, но не съм се включвала, ама сега да нахлуя в темата
stes хареса ми рамката, но коронката не е донагласена, малко е по къса и не обхваща хубаво главана на принцеската, а и на клона май е различен
млечко остави ме без дъх  Hug
сейдж, иве  Hug  Heart Eyes
Да пусна рамките които направих, пък вие преценете дали да ми бие шута при начинаещите (то май там ми е мястото  Crazy) или ще мога да се позвизавам и аз като напреднала
Ей момичета липсваше ми както ФШ, така и вие тук, за всички  Hug

ooooh! Заправих да постна рамките, та ето ги

# 494
  • София
Ето я моята първа рамка.

Общи условия

Активация на акаунт