Отговори
# 90
Вава много сладка и изглежда много доволна  Heart Eyes
Много сладки ботушки наистина Simple Smile

# 91
Здравейте!
Поздрави на Алекс, да е здрав, щастлив и голяма гордост за мама, тате и Мели!
Честит рожден ден на Мия, много здраве и усмивки!
Честит рожден ден и на Хриси, много да я радват двете госпожици!

Иляна, много е хубава Вава  Heart Eyes . Изглежда много голяма и послушна Simple Smile

Ние сме добре! Доближихме спалнята до креватчето на Ники и хем място се отвори, хем си спи на леглото  Mr. Green . Ами така де, той вече си е голям. Онзи ден в два часа през нощта си отиде на леглото. Явно много го сбутахме с татко му. Стискайте палци да свикне да си спи на леглото Simple Smile

Лека седмица и приятна подготовка за празниците (който разбира се има време за това ) Simple Smile

# 92
  • Варна
Благодаря момичета. bowuu
Сети, да Сандик са, малко трудно ги управ;яваше в началото, но за цената си са супер и са топлички. Не потят крачетата, от което най-много се опасявах.
Ериа, за голяма е голяма, ама послушна Mr. Green

# 93
наистина са супер! от години взимам все такива на каката, а и дребната са такива откакто носи ботушки!

Вава е много сладка  Heart Eyes

# 94
Май май много пусто във форума тези дни - наистина темата ни може да посрещне новата година Simple Smile
Всички се приготвят за Коледа и Нова година - малко остана  Grinning
Приятни почивни дни мацки.

Съкровище - само шпионираш ли?  Laughing Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 22:30 от SadMamma

# 95
  • София
Теодорке, трябваше в последните ти публикации да надничам та да те идентифицирам. Мари, какво правиш? Обади се някой ден, скри се някъде ти! И с какво се накипри?

# 96
Олееееееее ама тя вярно адашката била Кипрата Simple Smile Мале мале как се е  newsm81накиприла  newsm74- прелива  bombsдаже Simple Smile Бравооооооооо Тедка - пак изтрепа рибата с аватара си  Mr. Green

# 97
Благодаря ви, момичета за комплиментите  Blush Mr. Green
за съжаление с нищо не съм се накъприла, само търча нагоре-надолу за подаръци и нищо не ми хрумва; ясно е, че събота-неделя в лудницата ще се пазарува  Rolling Eyes
бяхме болни - ту едната, ту другата, за това не се обаждам дори, когато имам работа към центъра  Simple Smile

# 98
  • София
Момичета благодаря за пожеланията за Алекс!Купонът мина страхотно!
Тази Вава много сладка и голяма бе,ще взема да я взема за снаха,ама Илиянче тук в София,не си давам момчето във Варна  Naughty.Тук до мама свеки!
Кипре-е-е,Кипре бая мислих коя си,ама те идентифицирах по броя публикации,няма друг с толкова много.Убаво си се накиприла!
Сънчо мойто мъж отиде на 3.01 в 4 часа да се реди.Мели беше вх.номер 2 и съответно я приеха.Аз исках от септември,но ми се обадиха още през март,че са се освободили места и трябва да я пусна,ако не искам да си загуби мястото.Мисля,че приеха 3-4 дечица тогава, първите 3-4 по списъка от 3.01 /първите са били за яслата/.
Явно е било на мястото на дечица, които са се отказали поради една или друга причина както Ники на Ериа например,ние вероятно сме на неговото място.Сега септември май са приели още 1-2 деца.
Не знам дали ще ти я приемат толкова голяма на ясла,през март тя ще бъде на 2.9 те реално тогава са за градина,а и с новата система се гледа годината на раждане,а според нея детето е за градина.
Най-добре попитай в самата ясла илив темата за новата система за прием на деца.

# 99
  • София
Инес, Знам за тая простотия - уж септември, пък един вид март месец. Според мен нямат право така да те изнудват. Странно ми е как така са приели 1-2 деца септември, но явно става дума за присъединяване към група, която вече съществува. Поне в нашата градина вече са наясно с новата система, че онзи ден още казваха на първия работен ден. Надявам се доставчика и бързото ми писане да са ми от полза да я пусна пустата молба.

Аз се влача като парцал от поне 10 дни, но това само сутрин, в рамките на деня се пооправям. Иначе сутрин кихам по 10 пъти като дядото на мъжа ми, хремава съм и ме дразнят очите безумно. Ивайлището и тя ми курдиса оня ден 39,2, та я влачих вчера до доки, която каза, че и било огнено червено гърлото. И понеже Ивайла е склонна май към ангини като майка си навремето (докато не ми издърпаха ушите в Михайловград нямах спирка), сега сме на антибиотик.
Но и е ужасно запушен носа и с голяма мъка спим по нощите. Въобще тъпо. Но коледно настроение има, дано дойде леля ми днеска, че имам още неща да пазарувам. За Коледа (при свеки) и за Бъдни вечер (при чичо ми) правим със Стоян томбола - купуваме разни щуротии и всеки си тегли номерче. Ей така за кудош, че то не може на всички подаръци. По принцип само децата, със Стоян се разбрахме да не си купуваме нищо. Но с томболата е смешно - миналата година бяхме купили боб, леща, чушки в буркан и т.н.

Ивайла иска бяла кукла, оня ден писахме писмо до дядо Коледа, много стана смешно.
Аз правих меденки, исках и медена къщичка да правя, но хванах Ивайла да ми изяжда задната стена на къщата (още в незглобено състояние) и май оттече. По същия начин оня ден изяла част от блата на тортата за баща и.

Нещо ми е дошла музата да пиша.

Кипро, за какви комплименти благодариш, пак не се ориентирам. Ще взема да ти звънна. И как може като толкова много пишеш из форума тук да драсваш само кукита.

# 100
Кипро, за какви комплименти благодариш, пак не се ориентирам. Ще взема да ти звънна. И как може като толкова много пишеш из форума тук да драсваш само кукита.

щом не си ми направила комплимент, значи е време да ми направиш  Mr. Green

иначе какво да пиша - когато сме добре - ОК, но звучи като хвалба
когато сме зле - не ми се говори за доктори, проблеми и простотии - форумът е за удоволствие  Wink
чудим се дали да си сменим апартамента за по-голям
дребната я влача по доктори заради дерматита, вече 'опознах' куп именити дерматолози  hahaha
каката я тресе ранен пубертет и леко откачам - в една и съща минута обявява 'мамо, мразя те!', а буквално след секунди се хвърля да ме целува, 'щото вече ме обича  Joy и това е само част от нещата  Laughing
мама се чуди какво да прави с живота си, но този проблем е на дневен ред от година, та не е особена новина  Blush

# 101
  • София
Ха добър ден  bowuu

Бубе, да й имам прелестите на Снежанката  Joy. Те не че и моите не са тръгнали натам  hahaha

Честито на всички, които са имали повод и съм пропуснала! Да сте живи и здрави   bouquet

Ние сме болни вкъщи  Mr. Green Еммата е с някакви бесни налепи по гърлото, езика, венците, аз съм с хрема, гърлобол и ушобол. Но пък къщата ми е празнично украсена, снощи накиприхме и елхата, Еммата много се кефи.

Бети, дай някоя рецепта за курабийки, ама хрупкави, че не ми се рови из темите. Мога да взема да спретна утре някакви сладки  Thinking Ивайличка се е забавлявала докато сте ги правили, гледам.

Иле, Вавата е голяма сладурка, целувки  Heart Eyes  Бебокът кога се очаква да се роди?

# 102
  • София
Хотче, и вие като нас с Ивайла, да оздравявате бързо. Ето в тая тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240784.msg5950405#msg5950405
на страница 18 има една рецепта - меденките на Джули, пусната от Наталина.
Малко по-трудно, тоест по-бавно се замесва, но стават супер.
Тя Наталина е обяснила много добре. Не ги разточвай много на тънко и не ги печи много (както е дадено в рецептата), за да не ти станат твърди. Моите станаха твърди, но слагам резен ябълка в плика, в който се намират и омекнаха.
Тя Наталина е голяма майсторка, беше дала линк и към един сайт http://www.n-vcelari.cz/clanek-medove-perniky.htm, където ти обясняват как да си направиш фунийка, за да са ти като избродирани меденките, но това ако имаш търпение. Ако нямаш може просто с лъжичка да слагаш глазурата и отгоре захарни или шоколадови пръчици например. Аз слагах и най-различни бонбонки.

# 103
ще се пръсна от смях на един бисер на дребната: "аз съм човек и мама е човек, и кака е човек, тати не е куче ... "  smile3532
и един друг, който чувам ежедневно: "малките конита" от филмчето "малките понита"  hahaha /т. е. нещо средно между пони и кон/; не успявам да се преборя  Laughing

# 104
  • някъде ... тук ...
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА 2008-ма ГОДИНА!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 13:02 от ЕлиТ

Общи условия

Активация на акаунт