Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 126
  • 995
  •   1
Отговори
# 195
някой да е получил вече това? отзиви  Praynig
дали си отговарят на номерата сакото и панталона?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9382380& … ue&ksource=-1
Аз, имам сакото. Стои много хубаво и си отговаря на номерът. А, до панталонът не мога да се добера, до моят номер и цвят, все го няма!

Мерси много     bouquet  а плата как е ?
мислих, мислих и си го поръчах снощи - 36 сако, но понеже нямаше панталон 36 ще се пробвам да вляза в 34  Shocked надявах се като повечето редутски работи да е малко по-големичък ... ще видим... най-много да не ми достигнат 2-3см, за да се закопчея Mr. Green

# 196
  • Пловдив

на кои номер отговаря по бг номерацията

# 197
  • София
Някой получи ли вече подаръка бижу?

# 198
някой да е получил вече това? отзиви  Praynig
дали си отговарят на номерата сакото и панталона?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9382380& … ue&ksource=-1
Аз, имам сакото. Стои много хубаво и си отговаря на номерът. А, до панталонът не мога да се добера, до моят номер и цвят, все го няма!

Мерси много     bouquet  а плата как е ?
мислих, мислих и си го поръчах снощи - 36 сако, но понеже нямаше панталон 36 ще се пробвам да вляза в 34  Shocked надявах се като повечето редутски работи да е малко по-големичък ... ще видим... най-много да не ми достигнат 2-3см, за да се закопчея Mr. Green
Платът е мекичък и е рипсан, рибена кост. аз си взех в 4ерно! Хубав е , номерата си отговарят, поне за сакото!

# 199
някой получил от 16.11 newsm78
[/quote]

аз вчера Peace
[/quote]
Моите  от 13 и 14.11  ги няма

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 11:53 от dolores

# 200
Embarassedсигурно е обсъждано сто пъти,извинете ме ама какво означава
Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution
изписва миго като се опитах да ползвам код за безплатна доставка
промоцията не е валидна вече

# 201
Момичета, а някой може ли да ми каже какво е това и как да го ползвам http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b45d55d6fd2a39cd92
Днес получих този линк на мейла , но ми е за пръв път, така че ви моля за извинение и благодаря за търпението предварително  Hug

# 202
Пратката когато беше над 2 кг и  е  за митница не можеше да се ползва безплатна доставка така ли е?
Някой  да има впечатление от този пуловер
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-capuche-coton-soft-grey.as … e&pagesize=16

# 203
много ти благодаря мила всъщност доста кодове въртях само двауспях да ползвам този за еленчето иза кухненски джаджи някакви картофобелачка и....,при вас как е

# 204
Пратката когато беше над 2 кг и  е  за митница не можеше да се ползва безплатна доставка така ли е?

Не съм забелязала такава зависимост  Thinking

# 205
бимбич, елена е супер- препоръчвам ти да се възползваш, голям е колкото Стефания почти  Mr. Green

# 206
  • varna
Момичета, а някой може ли да ми каже какво е това и как да го ползвам http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b45d55d6fd2a39cd92
Днес получих този линк на мейла , но ми е за пръв път, така че ви моля за извинение и благодаря за търпението предварително  Hug
това не е оферта-ами известие че можеш да пращаш подаръци-поръчваш ги и те ги доставят на адреса на който искаш да направиш подарък Peace

# 207
Извинявам се за въпроса, но нямах време да изчета всичко. С карта VISA издадена от ОББ може ли да се плаща или има проблем. Обмислям каква да си издам newsm78

# 208
Ok, мерси Тина77.

Извинявам се за въпроса, но нямах време да изчета всичко. С карта VISA издадена от ОББ може ли да се плаща или има проблем. Обмислям каква да си издам newsm78
Издай си Виза Класик (кредитна, левова)- ОББ. С Виза Електрон - дебитна от ОББ не можеш да пазаруваш почти от никъде .

# 209
  • varna
много ти благодаря мила всъщност доста кодове въртях само двауспях да ползвам този за еленчето иза кухненски джаджи някакви картофобелачка и....,при вас как е
ами те повечето или са изчерпани количествата на подаръците, или вече не са активни кодовете или офертата е валидна само за вътрешни поръчкки,или подаръците са непотребни едни такива

момичета като пробвате много кодове ви се изпразва кошницата отвреме на време така става
аз съм пробвала няколко пъти минимум с по 20 кода и ми изпразва кошницата такаче записвайте си номерата на артикулите

Общи условия

Активация на акаунт