Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 063
  • 995
  •   1
Отговори
# 135
  • София
някой случайно да е наясно с номерацията при сутиените. Харесах си един ама не зная кой номер да си взема - нося 75В
85C
по-скоро 90B. Това е моя номер и съм 100% сигурна Peace

Купувам си френска марка сутиени и 90В наистина отговаря на 75В  Peace

# 136
Имам оферта, имам оферта newsm44.

И то на моя си акаунт - дето почти нищо не ми пращат.

21733 - безплатна доставка.

Но е персонален, аз и преди се оптвах да го ползвам ама не ставаше...

Някой ме беше питал за размерите на мъжките дънки/панталони - изцяло се ориентирах от таблиците с размери Peace. Но ми се струва, че френската номерация е с 2 номера по-малка от нашата.

Тоест: 52 панталони тук = 48 панталони от ЛаРедут.
при мен не става нищо
вероятно има някакви изисквания

# 137
Малко отчет.
Поръчката от 12.11 я взех днес от митница заради чантите  Mr. Green ето и снимка  в случай че някой ги няма Simple Smile Не са чак толкоз лоши и не лъскат както на снимката!
Поръчката този път беше основно детска и освен много обсъждани артикули споделям инфо за:

Могоооого съм доволна от ето тази детста блузка - плътно трико, тук таме прозрачни паети, които не са дразнещи Laughing Да видим след прането Wink
Този комплект блузка и потник -  късички и тъничко но стегнато трико. Добри са.
Лот от 2 блузки - материя като на евтините блузки тип полу-поло - приятни са като изключим очебийната разлика в размерите на марката на Ла редут и O'KAU!  Ето нагледно разлика в  един и същ номер - 86 м/у 2 марки! Ще ги носим обаче Simple Smile
Реални снимки има в албумчето - при чантите  Peace
Това от мен за сега  Hug

# 138
Забравих да допълня - код от фактурата - 41699 дано дава нчкво намаление  Peace

# 139
И аз получих код 21733 за безпл.доставка

# 140
http://laredoute.fr/vente-pantalon-battle-edeis-entrejambe-81-cm … e&pagesize=16
продавам тези мъжки джинси,на мъжа ми са му огромни,взехме ги от намалението,бяха на 16евро.Номер54-кафяви.Ако някой го инересуват, на лични.
Сега му поръчах 50ти,дано му станат  Thinking

# 141
някой ще ми помогне ли с превода на това Praynig:http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=96429f11b32df60a4b

# 142
Да се отчета и аз - получих си втората част от поръчката от 9.11. Общо взето, беше много малка - само евтините ботуши в черно, едни поларени ръкавици пак черни и покривалото plaid bayadere като подарък.

Ботушите изглеждат ок като за 14 евро, само ми се струва доста твърда кожата и не знам дали няма да се нагъне грозно на сгъвките на краката...
Ръкавиците са много мекички, но с моите миниатюрни ръце, просто се губя в тях Mr. Green За планина стават Peace

Това покривало plaid bayadere е страхотно! В интерес на истината, на мен ми изглежда като съвсем леко подплатено одеалце за завиване в пролетните дни примерно. На снимките ми изглеждаше много тънко.

# 143
Ееее не! Пак изписани сума страници. Друг път ще чета...

# 144
[color

Това покривало plaid bayadere е страхотно! В интерес на истината, на мен ми изглежда като съвсем леко подплатено одеалце за завиване в пролетните дни примерно. На снимките ми изглеждаше много тънко.[/color]
Аз като си поръчах покривалото за подарък, вместо него ми изпратиха една грозна раница с някакъв несесер и портмоне - явно е свършило.. Но май отново може да се поръчва, но не ми се ще да рискувам, че кой-знае какво могат да ми пратят вместо него

# 145
  • Sofia
[font=Georgia
Това покривало plaid bayadere е страхотно! В интерес на истината, на мен ми изглежда като съвсем леко подплатено одеалце за завиване в пролетните дни примерно. На снимките ми изглеждаше много тънко.

Казах аз че е хубаво, ама вие не та не дрипавко било  Laughing
Има си вата вьтре става и за сега пред ТВ-то да си се вьргаля човек, или дете  Grinning

# 146
  • Все на втория етаж
Аз днес си взех двете поръчки от 12. 11.
Доволна съм от всичко. За Алекс блузка и сакенце, за мен риза и пухинка, за племенницата пухинка, за подарък бях сложила раница от естествена кожа, но получих грозно платнено портмоне. Sad
Пухинката ми е лееекинко опната на д...то, но много ми топли и мисля да си я нося. В ръкавите и на дължина ми е екстра. Flutter Всички размери съм ги целната  Grinning

http://laredoute.fr/vente-pantalon-battle-edeis-entrejambe-81-cm … e&pagesize=16
продавам тези мъжки джинси,на мъжа ми са му огромни,взехме ги от намалението,бяха на 16евро.Номер54-кафяви.Ако някой го инересуват, на лични.

Интересуват ме. Дай размери в см. ако може.

# 147
момичета, незнам дали помните че продавах 2 чифта мъжки дънки 46 номер, взех му на моя 44 щото отговаря по талия точно за тях- имам чувството че са му поне 2 номера по- големи отколкото трябва, немога да ги улуча тези размери, иначе ето тази пижама http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-3-pieces-pyjama-cardigan- … e&pagesize=16 е страхотна, много е мека и си отговаря на размера Laughing

# 148

Tova po bg 56 nomer li e moje li merki i realni snimki?

# 149
  • Sofia
Тедито, аз се отказах и вече порьчвам на магия каквото стане и на който стане, че ми писна.
Последно 4 еднакви поли за малката един и сьщи размер, еднин и сьщи производител, но различни цветове просто и 4-те са различни та даже едната не може да я обуе, а другата и пада закопчана.

Общи условия

Активация на акаунт