Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 030
  • 995
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Днес си взех поръчката от 13-ти - на пощата.
Тези пижамки са много сладки, направо прелестни за цената си.
Тези пантофки изглеждат по-различно отколкото очаквах, на снимката все едно са пухкави леко отгоре, а всъщност материята е като трико; с меки подметки са, но не са кой знае какво.
Затова пък тези ботушки са страхотни, плетената част с помпоните е с леко лъскави нишки, може да се маха и ботушките да се носят без нея. Аз взех червените.
Другото, което взех, са някакви чорапогащници, от които определон съм разочарована - изглеждат като най-най-обикновените от по 1 левче. Tired

Може ли снимка на ботушките!!!А за пижамките и аз ги чакам в поръчката от 16-ти, но ще е за митницата определено!!!!

# 241
  • София
получих митническо известие за поръчка от 16.11 ( направена късно вечерта, ако има значение)

Дано и аз да съм получила довечера за моята поръчка !!!:pray:

# 242
  • на пистата
взех си поръчката от 16.11 Peaceтазипижама е много хубава,получих и хладилните чанти,я кажете за какво може да се ползват newsm78

# 243
Бихте ли ми помогнали.. как да си поръчам това;
http://www.laredoute.fr/vente-dors-bien-velours-bebe-cocoon.aspx … e&pagesize=16

# 244
  • Варна
получих митническо известие за поръчка от 16.11 ( направена късно вечерта, ако има значение)
Ооо и моята е от късно вечерта, и за митницата. Дано дойде тази седмица и при мен  Grinning

# 245
Ооо и моята е от късно вечерта, и за митницата. Дано дойде тази седмица и при мен  Grinning
Моите от 13 и 14 още ги няма.

# 246
  • Варна
взех си поръчката от 16.11 Peaceтазипижама е много хубава,получих и хладилните чанти,я кажете за какво може да се ползват newsm78
Моля, те дай реална снимка на пижамката

# 247
  • София
Има го само в размер 45, което е за кукла, аз поръчах на моята племеничка размер 50 още преди да се роди и сега и става тя е на 20 дни!!!!Иначе е много хубаво и за цената си!!!!!!!!!

# 248
  • София
Какво мислите за безплатнат доставка?
Нищо не се чу повече от онова момиче дето имаше проблем с код 64084

# 249
  • София

Може ли снимка на ботушките!!!

Не е към мен молбата, но и аз ги получих току-що същите и много им се кефя
ето ги

# 250
  • Варна
Искам да попитам някой поръчвал ли е тази къщичка?
http://www.laredoute.fr/vente-maison-de-clara.aspx?productid=324 … e&pagesize=12
От какво е изработена, обзавеждането включено ли е?

# 251

Не са лоши, дебели са, стават за това време. Само че: цветът им е сив, доста по-светъл от този на снимката. Мацката, която е на снимката, е поне 1.85 висока, за да й стоят по този начин. Аз съм 1.60, ходя с 10 см. токове и пак не ми стоят така. Шевовете им са бели и има нещо, което на тази снимка не се вижда - моделът им е като на панталони за езда - не знам как точно се казва, но по крачолите от вътрешната страна имат едни платки. Дано съм успяла да ти обясня. И талията им е доста дълбока - на моя размер ми стига до пъпа. Взех най-малкия номер - 36 и са ми леко широчки.
Ужас, аз си ги поръчах 40ти номер и сигурно ще плувам в тях... SadИ аз съм висока 160см.
Алекс1, извинявай за въпроса, но колко кг тежиш? EmbarassedМоже и на ЛС да ми пишеш.

За да не отговарям на всички ЛС поотделно пиша тук размера на дънките. Тежа 56 кг.
Талия - 36 см
Ханш - 43 см
Дължина на крачола от вътрешната страна: 50 см
Дължина по външния ръб: 73 см.
Дълбочина на талията: 24 см.

# 252
  • София

Може ли снимка на ботушките!!!

Не е към мен молбата, но и аз ги получих току-що същите и много им се кефя
ето ги

Мноооооого благодаря!!!!  bouquet

# 253
  • София
Има го само в размер 45, което е за кукла, аз поръчах на моята племеничка размер 50 още преди да се роди и сега и става тя е на 20 дни!!!!Иначе е много хубаво и за цената си!!!!!!!!!

Каква точно помощ искаш. При мен отваря 45 което за нищо не става,вече са ти обяснили и - 67 и 74.

# 254
  • Sofia
Е....и и тъпите к.....та!
поръчах си ботуши и ги чаках с такъв кеф.Сега отварям случайно в Мойте команди и ги няма ботушите като поръчани Shocked Отивам в Ме рембурсман и гледам сторнирана поръчка и ми пращат чек,който сигурно ще получа след 1 година Twisted Evil Без да ме уведомят,без нищо #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт