Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 038
  • 995
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Чоча не се нерви и аз го имам сьщия проблем с един панталон, че и два реда да ми бяха пратили поне, ама уви. Само дето при мен като порьчано панталона си стои, но на Ме рембурсман пише, че са ми пуснали парите за панталона.

# 256
Е....и и тъпите к.....та!
поръчах си ботуши и ги чаках с такъв кеф.Сега отварям случайно в Мойте команди и ги няма ботушите като поръчани Shocked Отивам в Ме рембурсман и гледам сторнирана поръчка и ми пращат чек,който сигурно ще получа след 1 година Twisted Evil Без да ме уведомят,без нищо #2gunfire

и на мен така ми направиха с една поръчка, обаче аз почнах всеки ден да ги заливам с по няколко писма, че искам да ми ги преведат по сметка или да ги заменя с друг продукт и имаше ефект. Писаха ми:
When we prepare your parcel, we could not send the trench which is out of stock. We owe you 22,01 EUR. I suggest you place an other order online but you could not deduct this amount. So, print the basket. After click on "Je vide mon panier" just under the basket to cancel your order online. Forward your basket by indicating to deduct this amount we owe you with your client n°

обаче зациклих до тук

# 257
Имам известие, ураааа Mr. Green

# 258
Днес получих поръчка от 12.11. За момента мога да споделя само за това:

http://www.laredoute.fr/vente-rouleau-gonflable-smoby-cotoons.as … e&pagesize=16

Малката му се кефи доста, вътре има едни топчета, които дрънчат и това й привлича интереса още повече. Дават го от годинка нагоре, но дъщеря ми пълзи добре, изправя се и обикаля права леглото, държейки се ръба му и така като гледам ще може да си играе с тази играчка, т.е. подходяща е за всяко друго такова бебе, независимо от възрастта.

# 259
Имам известие, ураааа Mr. Green
за поръчка откогааааааа Mr. Green

# 260
От 13-ти, която мислех, че е от 15-ти, заблудила съм се Blush
Но много се дразня на тези от нашата поща, иде ми да им вдигна един скандал за флегматичността Crossing Arms Винаги известията ми идват в края на деня, днес в 4.30. А някои от вас вече си ги взеха нещата. Какво толкова правят, не ми е ясно. Живея близо до митницата плюс това Crossing Arms

# 261
  • София

Някой беше писал за тази чанта - сребриста ли е или повече белее?
И голяма ли е?

# 262
  • София
Какво мислите за безплатнат доставка?
Нищо не се чу повече от онова момиче дето имаше проблем с код 64084

Някой пускал ли е скоро?

# 263
  • София
Днес си взех поръчка от 15.11., от пощата.

# 264
  • Sofia

Някой пускал ли е скоро?
Да аз пусках, нямах проблеми.
Последно вчера ползвах точно 64084, другия беше 64092.

# 265
  • София
От 13-ти, която мислех, че е от 15-ти, заблудила съм се Blush
Но много се дразня на тези от нашата поща, иде ми да им вдигна един скандал за флегматичността Crossing Arms Винаги известията ми идват в края на деня, днес в 4.30. А някои от вас вече си ги взеха нещата. Какво толкова правят, не ми е ясно. Живея близо до митницата плюс това Crossing Arms

Laughing
аз тогава трябва да ги убия...две седмици са ми бавили известието - поръчка от 31.10, тръгнала от Фр на 02.11, тристига в Бг на 10.01, от тогава в нашата поща са получили 2 известия от митницата, а аз чак вчера получих изв. Платих магазинаж 1,80 и служителката от пощата ми каза, че с тази бележка и с още една, коята тя ми даде, мога да си искам парите от пощата. Няма да претендирам, но поне ще отида да ги навикам, как така ще ми бавят поръчката 2 седмици.

# 266

Някой пускал ли е скоро?
kakwo e stanalo s toyi kod li ima problem
при мен не е активен

# 267
  • София

Някой пускал ли е скоро?

Скоро скоро на 20.11- но непомня с кой код Mr. Green имам няколко но незнам вече кой е активен. Ако някой иска да ги тъся и да ги пиша наред.
 Между другото на пощата си получих  това с този код 21733 не намерих смислен превод :

Vous ne connaissez pas encore le service 24h Chrono** de La Redoute ?
C'est pourtant LA façon la plus simple, la plus rapide et pratique de se faire livrer.
Un commerçant appelé "Relais Colis" réceptionne et vous remet vos articles.

- Vous pouvez récuperer votre colis toute la journée : votre relais colis reste ouvert tard dans la soirée et parfois même le samedi.
- Vous pouvez choisir le magasin le plus près de chez vous ou de votre travail parmi plus de 3200 commerçants et partenaires.
- Vous pourrez rapporter dans les 15 jours votre article pour un échange rapide.
Comment en profiter ?
Ce service vous est automatiquement proposé lors du choix de la livraison.
Offre exceptionnelle :
La livraison de votre colis est gratuite durant les 3 prochaines semaines : c'est le moment de découvrir ce service.

* Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de ce document. La gratuité de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : à partir de 15 ?). La livraison s'entend dès la participation aux frais de traitement du colis. Offre non cumulable, valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail.

** Vous commandez avant 12h et vous réceptionnez votre commande le lendemain après-midi.
Service valable pour des articles livrables en France Métropolitaine et Monaco. Sauf jours fériés et week-end (toute commande passée après 12h le vendredi, samedi, dimanche et jusqu'au lundi 12h, sera livrée le mardi de la semaine suivante). Délai de livraison de 48h pour la Corse

# 268
този код - 21733 го ползвах вчера за безплатна доставка, преди не ми беше активен, но го получих на пощата си като персонален и изглежда дава само това

# 269
  • Карлово
Аз пусках на 5 и 13 с двата кода 64084 и 64092 и двете поръчки пристигнаха, проблем не съм имала

Общи условия

Активация на акаунт