Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 437
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
.................. и още нещщооооооооооооо Mr. Green[/b][/color]
Сиска, сакън Дидо да не види, че купона на картинки ще го гледам после!

Уна, дай идея за изненадките които правите на Новогодишните купони, да разнообразя и аз малко!

Добре дошли на Роси и Марто   bouquet

# 211
Роси и Марто, добре дошли Hug
Цял ден с тея Елфове се занимавам и се хиля тука. Ето кво сътворих, танца е почерпка към чашките и пуричките. В ролите: Дидо, Петя Йони и брат ми Цецо с особенно смешна физиономия:35:

http://www.elfyourself.com/?id=1122260506

# 212
Имарче, кви са тия пости бе! Shocked  Мъжа ми да не кара и той от тях!?  newsm78

# 213
  • Varna
  Ee Заредихте ме с положителнаенергия за цял ден слес като четох тазнощните ви мисли newsm44. ама днес да не се изпокриете цял ден, че аз съм самоа в хотела и без вас ще изкукам съвсем.
   За сбирка в Търново newsm10 newsm10 newsm10. В краен случай хотела го отваряме по великден, първите баби германки пристигат на 26,04 та мога и вас да подслоня а и със спа процедурки  newsm08.
  Роси и Марти добре сте дошли  love001.
 Оф забравих да ви сипя кафенце ето заповядайте

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 08:32 от Inochka

# 214
  • София
Имарче, кви са тия пости бе! Shocked  Мъжа ми да не кара и той от тях!?  newsm78
Ани Коледен пост карам.Тази година за първи път постя преди Коледа и малко на нагорно ми идва.Великденските пости по-леко ги карах.По време на пост се чувствам много добре,най-малкото защото гледам да мисля позитивно и да не се натоварвам с отрицателни емоции.Коледния е строг пост от самото начало,но аз спрях първоначално само месото,алкохола и секса.След Никулден спирам вичко животинско и дано да оцелея.А относно Дидо незнам какво кара,може да е решил да прави момиченце и да пести материала,те нали по-бавно се правили newsm78
 Добре дошли на мама Роси и Марто Hug,варненската група се увеличава.
 Смайли не мога да ти видя последното творение Sad,но първото много ми хареса Peace

# 215
Добро утро! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning.....понеже ме мързи да мета стълбището Embarassed ,да взема да се разпиша тук и да внеса някои ясноти относно снощното си изявление:значи,първо-не съм забранила алкохола,а отказах да го сервирам,че предната вечер като ви изплясках целите бутилки и и виж какви ги натворихте Mr. Green.......второ-не ме естрах от метъла,но все пак е редно да спозвам известно благоприличие,че идват Коледни и Новогодишни празници,и току виж съм останала без подарък/а аз все пак съм "материално момиче" Embarassed...отделен въпрос е,че остана ли без подарък и вие оставате без снимки т.е. и за вас мисля/.....и последно,да напомня,че тая вечер сме обещали на Недка виртуална компания-да не се изпокриете,ей Naughty....а аз понеже обещах пенюарче,но май  няма да стане номера с намирането и доставката му и предлагам да го замени с маска/козметична/-ефекта в комбинация с ролки на косата и също толкова убедителен Wink
Имарче-аз приемам постите като духовно очистване/както и физическо-но ако човек яде разумно и през останалото верме от годината,не мисля,че е наложително чак толкова строго придържане към тях/....но не виждам секса какво пречи........,а и доколкото аз си го обяснявам това е било един вид превенция с/у раждаемостта това си е лично мое мнение/...обаче сега с тая теория за момиченцата ме вкарахте в размисъл-дали да не взема да анложа аз вето за известно верем-пък белким го докараме женското newsm78

Роси,добре дошли сте с Марти Hug,радвам се ,че се осмели да се разпишеш Peace......и ще се радвам ако го правиш редовно........тук момичетата са много готини и понякога даже пишем и за децата Wink

# 216
  • Русе
   Ех, че весело в нашата темичка! Grinning
   Аз напоследък не смеех да ви пиша - срам ме беше само да се оплаквам Blush Ама изби поредния зъб(след дълги ревливи нощи) и от вчера си имам едно добро, леко палаво момиченце, което все идва да ме гушка и въобще се държи прилично Heart Eyes
   При Дарито нови умения някакви специални не се наблюдават, по-скоро с радост отчитам, че се увеличава речниковият й запас. Вече включихме в репертоара ги-га(книга), гогиге(така прави петлето-кукуригу), а татито напоследък стана и бобо, понеже след работа все надува нови балони Grinning
   Днес сме сами с Дарито-тати е на село и аз се отдадох на чистене-минах с прахосмукачката, измих балкона, прострях прането и сега, докато Дари спи, мисля да се отдам на заслужена почивка. Приятни почивни дни на всички!  Simple Smile

# 217
Ами като ни поканихте да вземем да се присъединим. Първо да ви се извиня, че от време на време (май напоследък доста често) ви чета, но синчето ми е Майче и аз си ви чувствам близки, нищо, че вие не ме познавате. Исках да се включа отдавнав темичката ви;аз имах друга регистрация в юнската тема докато чакахме съкровищата да се появят на бял свят, но след третия месец бременността ми не беше лека и докрая бях в болнични в къщи на легло и по болници и разбира се нямах интернет. Този април най-сетне си сложихме и в къщи и тъкмо мислех да ви помоля да се включим и ние, срещнах във форума едно изказване срещу по-късното включване на майки във вече създадените мини-общества в отчетните теми и се притесних /не, че съм претеснителна/. Но сега като получихме персонална покана, ще се включим ако ни искате. Много забавно ми беше в четвъртък вечер  с вас ама тц легнах си по някое време /че той моя с тия зъби вече ми скъси животецът, та и в петъка бях на работа отрано/ и съм изпуснала края на купона. Иначе сме от София, тъй де аз не съм ама си взех мъж софиянец, малкият е баш-наборче на Тонито и Иван на Имар. Казва се Тодор, на галено Тото - голям разбойник е.

# 218
  • София
добре дошли на бубката и тото  Heart Eyes  Hug

денят е страхотен за разходки, нали? Simple Smile слънчево настроение на всички!

пс. миа казва как правел дядо коледа  Crazy хо хо хооо! с най-тънкото гласче, което сте чували, късаме се от смях! сега ако я научим да вика и merrt xmas  Flutter ....

# 219
  • Велико Търново
Добър ден и от мен Mr. Green
За два дена две нови мами с ергени това е радост за моята душа,нали мойта Божидара беше зарязана от Марто/по-точно от майка му/ сега ще чакаме нови предложения Crazy
Бубката и аз,в доброто бременлийско време пишех в юнската тема GrinningТука сме гостоприемни както вече си разбрала,пием,пушим/на кой квото му се пуши Mr. Green/мечтаем за чужди мъже,ама не ни стиска и понякога казваме по някоя друга дума за децата и тук там турваме по някоя снимка Grinning

Отивам да пия кафе,че снощи вино,бира,вино и триатлона не ми се отрази добре Mr. Green

# 220
Добре дошли на двете мами с майските наборчета!!!
Нещо гледам желаещите за купона за Коледа се увеличават ех момичета нямам търпение да се събереме пак то и време не остана  newsm10 а догодина ще измислиме и едно по женски да си направиме.

# 221
  • Велико Търново
Галче,ти всяка събота ли ще работиш?Или сега не си на работа?

# 222
Ама Сиске, аз Божа отдавна съм и хвърлила око, като чета каква е кротичка, но момъкът предпочита какички, колкото по-големи толкоз по-добре някой път направо лелички. А всичките наборчета са "бе-бе" /така вика и като го питаш как се казва/.

# 223
  • Велико Търново
Тц пак няма да я огрее мойта мома CrazyАбе,нищо щом с Тото няма да стане,ще чакаме с Марто да я огрее Grinning

# 224
  • София
Добър ден и от мен! Днес съм в приповдигнато настроение, че по предварителни схеми и уговорки, оставих в ранни зори дребчо на баща му и с леко сърце (и ръка...  Embarassed) пръснах незнам колко пари за дрехи, най - вече за Велизар, но и аз намазах. Embarassed Хич не ми е било притеснено, и не е имало защо, чудесно са се справили с всичко - разходка, хранения, преобувания, г*зомиене е имало даже, че е свършил много важна работа човека и баш татко му е бил късметлия Mr. Green И друг път ще му го оставям на М, щом така добре се справя.  Twisted Evil Ама съм гадна, бе...  hahaha

Снощи пак купон е имало, ей, големи сте сладурани! Ей, таквиз майки УВАЖАВАМ!  Joy Joy Joy

Сисе, то не ви ли огря с Малкия принц на Имарчето? Мама Ива голяма мераклийка беше. Имаше някакъв пазарлък май, а? Wink Ама стагнахте ли до консенсус? newsm78
Пък и такава готина сватя не е за изпускане! Или ти на Марто-вци държиш?  Mr. Green
Божата такава Убавица и кротана, че който и да пожелаете ще ви е краката! Heart Eyes

Добре дошли на новите мами, изпратете ми на ЛС линк със снимка на юнаците, да ви включа в отбора!  bouquet
Танче, ти само смей да не пишеш с дни... Лично ще отговаряш пред мен! Mr. Green Naughty Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт