Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 431
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Уф ма сам гостоприемна  Rolling Eyes
Добре дошли на новите майчета - при нас е весело, дано успеете да ни изтраете  Mr. Green
И не само понякога пишем за децата  Heart Eyes

# 241
  • Велико Търново
Ле-ле Недче златни са ти ръцете HugАз,съм член на "оня" кръжок дето и мъжа ми участва и при голямото ми желание такова нещо не мога да направя!Моля те,пиши ми на лични колко струва един такъв-знам,че на базара ще им сложат цени,ама искам такъв за вратата.Моля теееееееее Praynig

# 242
Неде специално за теб

И ако решиш да прекалиш дадох материал и за облак Simple Smile

# 243
Е,заради скапания доставчик ме изпревариха/ама поста се зарежда по пет минути....и накрая обикновенно го няма/....
За протокола-аз съм гримирана,фризерана,епилирана и лакирана.....и сега в тоя си "ослепителен" вид си седя тук с чаша уиски и друга с кола...и замезвам със зелева салатка/не е по етикета,но това имаше в хладилника/....Причината-щяхме да ходим на ресторант,`щото свеки взе Сами да спи у тях...обаче дедто не щя да иде доброволно,след хиляди кандърмации и уговорки все пак тръгна,но после ревнал и познайте.......на всичкото отгоре като го доведе и събуди Иво.....та сега съм изключително спокойна....ама много спокойна,броя бавно до десет и поемам дълбоко въздух..............

# 244
  • Велико Търново
Люба,нали знаеш вица за акулата и топчето Heart EyesПусто и апарат нямаш да се снимаш да ет видим каква си красотна Hug
Въри пуши пура за успокоение Crazy

# 245
Любе много гадно това Twisted Evil
Да ти кажа,че и мен ме излъгаха че ще ходя на кръчма,че и на бар после,ама още си седя тук гладна и жадна Rolling Eyes
Недке страшни са ти венците аз ги гледах още вчера и много им се радвах-майстор си голям Hug
Добре дошли на новите мами и дечица-при нас както виждате е весело Laughing

# 246
  • София
Благодаря на Велиската  bouquet
Сиске, ще пиша на ЛС
Люре, кофти, много кофти, Ако и на Асен му е зле от ситуацията иди да се успокоявате взаимно.
А за венците...... постарах се. Имах и още 2, но забравих да ги снимах и вече заминаха.

# 247
  • Велико Търново
Вели,ако Цецо си е у вас не виждам защо си седиш излъгана newsm78

# 248
Люба, първо не ме отчете сред сериозните, после на себе си сипа, пък на нас не щеш... smile3516 Е сама ли ще си пийваш? Нямам международен трафик да си избера една дългосрочно и ирланско... Добре че имам хладилник....
Наздраве, дами, има непредвидими ситуации, особено с две деца... Това обаче не отменя факта, че си красива!  Grinning

# 249
Ама стига с тия пури бе, мъж ми трети ден ме пита защо се хиля постоянно като вляза във форума, аз какво да му обеснявам, ще вземе ми заприщи интернето.

Ох, тези венци много красиви, аз такова нещо май не мога направя. Поздравления!
Благодаря още веднъж на всички за гостоприемството.

# 250
  • София
Деничке, залитане към женско ли надушвам или са само любезности Joy

# 251
Залитане, Недке надушваш, щото ми е пълна чашката...   Joy

# 252
  • София
Любче, виж мойто мъж къде е сега http://500.zrockbg.com/

# 253
Таня Арк отчитам 20 минути закъснение. Ще има санкция, момиче.

smile3505

# 254
  • София
Хич да си ги нямаме такива  Naughty да не наложим санкции

Общи условия

Активация на акаунт