Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 433
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
За ХХLската тема и аз съм за, че с туй темпо скоро на Олчето ще и се наложи през дан да ни ги пуска.

Знаем, че си "за", нали първа се класира за пурата на Сиска.   smokeuu

Деницо,не следиш матриала-Виф,искаше да пуши пури първа NaughtyАнито втора ,ама сериозна,щот Вифчето не била пушила от мома Mr. Green

# 286
  • София
На някой липсвах ли му Mr. Green
Танче,заглавието е страхотно и вярвам ще се приеме с охота от всички Heart Eyes
Божа приспа ли, Чемширов?

# 287
За ХХLската тема и аз съм за, че с туй темпо скоро на Олчето ще и се наложи през дан да ни ги пуска.

Знаем, че си "за", нали първа се класира за пурата на Сиска.   smokeuu

Деницо,не следиш матриала-Виф,искаше да пуши пури първа NaughtyАнито втора ,ама сериозна,щот Вифчето не била пушила от мома Mr. Green
ААА моля моля, баш първа си бях аз!

# 288
  • Велико Търново
Божа го играе отворена тази вечер и чете вестник по пижама,а баща и е на път да ми засвири синфонията,която всяка вечер гали изтънчения ми слух Mr. Green

# 289
Незнам какво следя и кво не, ама от цялата работа разбрах, че тая пура отвсякъде я искат! Как ще я опазиш - незнам!

А-така, Ани! Да видим сега кой следи и кой не!

# 290
  • Велико Търново
ААА моля моля, баш първа си бях аз!

[/quote]

Молим,за вашето извинение PraynigВие това го заявихте твърдо още на Априлци Mr. Green

# 291
  • София
Танче, новата тема ли подготвяш та си траеш?

# 292
 Party

А така! Ще се сетиш ти!
Значи Чемширов пак пее любимата ми песен! Ех,какъв мъж си имаш, а си тръгнала да се оплакваш!

# 293
Ами докато зареди Танчето с пиене и пури, не е лесно!  Laughing

# 294
Танче, новата тема ли подготвяш та си траеш?
Траем си Неде, че вашите мъже (с изключение на твоя) и деца спят, пък аз ходя по гъза на моите!
Ама съдба, какво да се прави....
Ако ще пускам тема едва ли ще бъде оформена... или ако ще се оформя ще бъде с картинки по вкуса на АНИ  Mr. Green.

# 295
  • Велико Търново
Party

А така! Ще се сетиш ти!
Значи Чемширов пак пее любимата ми песен! Ех,какъв мъж си имаш, а си тръгнала да се оплакваш!

Нищо не пее Mr. GreenТази вечер ме дразни особено много и ми идва да го  #2gunfire
А,пък да си кажа що така не съм активна тази вечер-Божа е малко хремава  и понеже се чувствам виновна,защото можех и да я предотвратя,затова не ми идва от вътре да простея Sad

# 296
А,пък да си кажа що така не съм активна тази вечер-Божа е малко хремава  и понеже се чувствам виновна,защото можех и да я предотвратя,затова не ми идва от вътре да простея Sad
Сиске, за простеенето ще го преживеем някак си... Ама се "вземи у ръце" и взимай превантивни мерки! Повече никакви такива изцепки! Умението за отсвирване е друг вариант на пушещото, пък ти него го умееш  Mr. Green

Дени, къде изчезна?
Ти ли се захвана с новата тема?

# 297
  • Велико Търново

Сиске, за простеенето ще го преживеем някак си... Ама се "вземи у ръце" и взимай превантивни мерки! Повече никакви такива изцепки! Умението за отсвирване е друг вариант на пушещото, пък ти него го умееш  Mr. Green
Ам,като съм добра душа и то това ми страда тъпата тиква CryТова няма да се потрети

# 298
Къде изчезнахте всички?
Пуснахте нова тема и си траете.... знам си аз!

# 299
Тука съм, ама ще лягам... Че имам утре сутрин една среща и да не взема да закъснея....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт