"Наближава първата годинка на ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 11 669
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
  • Vaudreuil Canada
Ами част от обясненията за интереса на децата към рекламите е че обичайно са с 20% по-силен звук от останалите предавания, по-шарени и динамични са и са сравнително кратки - по-дълги работи трудно задържат интереса им.

# 211
  • Бургас
Който харесва оперен метъл черпя с Nightwish - най - яката метъл група с вокал оперна певица.

http://youtube.com/watch?v=lgTO_BQzHTw

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 21:55 от Никки

# 212
  • Vaudreuil Canada
Я да питам като се качи филмче в http://youtube.com колко време по-късно се обработва и може да се види на сайта?

# 213
Честит рожден ден на Адриана на Троя, да бъде гордоста на мама и татко

# 214
shemet_neveroiaten, на мен ми се е случвало и повече от 1 ден да ми го обработва.
Момичета, какво стана със спама? Хм? Май се предадохте?  Mr. Green

# 215
  • Vaudreuil Canada
Момичета, какво стана със спама? Хм? Май се предадохте?  Mr. Green
Нема такъв филм .... ако се потрудим малко ще дадем шанс на Ники да пусне новата тема на първо число Simple Smile

# 216
# 217
  • Варна
аз се разписвам , хем да спамя малко, хем да ви цункам за чао, че в неделя улазяме в болницата, и не знам колко ще ни държат след операцията  Rolling Eyes
затуй! Весело посрещане на рожденните дни и празници които ще изтървем! Честито на всички които вече съм изтървала!
дай Боже,следващия път като се разпиша, Лорка да ви чете с две широко отворени очички Flutter
 Hug и стискайте палци Praynig

# 218
  • Vaudreuil Canada
Стискаме палци Вержи - дано всичко да мине безпроблемно и бързо да се възстанови малката сладурка.

# 219
Вержи, кураж! Знаеш, ние сме с теб! Praynig
Шемет, много сладък е Марти! Явно е много музикален, как само танцува и то седнал! Hug
 newsm59Честит 1-ви рожден ден на Ема на gerito и Андреа на djumbeto!Много да са здрави, весели и палави! newsm59

# 220
newsm59Честит 1-ви рожден ден на Ема на gerito и Андреа на djumbeto!Много да са здрави, весели и палави! newsm59
вержи стискам палци за широко отворени очички на Лорка  Praynig

# 221
Честита първа годинка на Ема и Андреа  Tada Да са здрави и много щастливи, та да радват мама и тати.

Шемет таз втората чупка в кръста ме уби, замалко да събудя мъжо от смях. Много сте сладки и пластични.......бравос.  Grinning

За рекламите ще ви оборя. Теодора от как се е родила телевизия не съм пускала. На екрана се върти само бейби Айнщайн. Е тази сутрин я пробвах с малко телевизия и няма да ви казвам каква емоция беше на рекламите и то без звук. Та не е от повтаряне и не е от музиката и звука.  Явно е от картинките.

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 08:34 от Пижулинка

# 222
Честит 1-ви рожден ден на Ема на gerito и Андреа на djumbeto!
Много да са здрави, весели и игриви!
   newsm59 newsm38 bdbaloni

Вержи стискаме палци за Лора всичко ще е ОК Praynig

Peace

# 223
Честит рожден ден на Ема и Андреа! 

дай Боже,следващия път като се разпиша, Лорка да ви чете с две широко отворени очички Flutter
 Hug и стискайте палци Praynig

Дай Боже! Стискам палци!

# 224
Вержи,стискам с двете ръце,даже и пръстите на краката ще включа,само и само всичко да мине ОК.

Честит 1-ви рожден ден на Ема на gerito и Андреа на djumbeto!
Много да са здрави, весели и игриви-диви и щастливи!
   newsm59 newsm38 bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт