Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 344
  • 613
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мишленце- тук съм, ама много работа, че сега при нас тече вдин четири дневен курс и има много материали, кафета, и какво ли още не- Crazy Crazy
Просто нямах физическата възможност да постоя привас вчера и днес, а така ми е мъчно, като не зная кай как е- Cry
Иначе аз съм добре, малко изоставам с водата, ама като се сетя, пия, че иначе лошо- Rolling Eyes
Днес обаче съм доволна, че от службата ни дадоха ваучери за пазаруване за празниците- Mr. Green Laughing

# 121
  • Пловдив
Лили  Hug Не съм те засичала отдавна насам   bouquet

# 122
Ха Вещи Приси май гримьорка ще става.  Joy Heart Eyes
За филми на ужасите  Joy Joy Joy

хахахахахах... hahaha Joy Joy

# 123
  • София
Крикри, не съм правила с Кола Лайт, но не мисля че ще е проблем! Peace
Просто момичето което ми показа рецептата у нас, държеше че трябва задължително да е Пепси.Не мисля, че е толкова вжно все пак! Thinking

По този повод да питам - пиете ли безалкохолни, които са подсладени не със захар, а с подсладители?? Те са в голямо изобилие по магазините, че са и евтини.Мене ми се струва, че са вредни май,ама все някога човек трябва да пие нещо... Thinking
Ами че то има и Пепси лайт.
Да, аз пия кола лайт, като ми се допие или прияде нещо сладко.
като бях лятото в 3 фаза, пиех от време на време оранжина лайт, но не е подходящо за 2 фаза, защото има портокалов сик.

# 124
  • Пловдив
.....
като бях лятото в 3 фаза, пиех от време на време оранжина лайт, но не е подходящо за 2 фаза, защото има портокалов сик.
Дали ...  newsm78   Laughing

# 125
А как стои въпроса примерно с Дерби колата ? И тя е без захар .

# 126
  • Пловдив
Ами моето мнение е ,че всичко е химия - оцветители, ароматизатори и подсладители.

# 127
Здравейте,

днес не ми е добре заради цикъла, а и снощи простинах в тази лапавица, но от утре нещата да си дойдат на мястото. Hug
Ами моето мнение е ,че всичко е химия - оцветители, ароматизатори и подсладители.
и аз мисля така

# 128
По-добре водичка или айрянче, много са цветни тези газирани напитки, и като се има предвид че степчето е от този сорт, пък си го хапваме с млекце, направо са ни станали червата като дъга! Joy

# 129

Аз имах болки в мускулите но към 10 ден започнаха, за това взех да пия витамини Laughing

Благодаря , ще и предложа . А от витамини не се ли пълнее?

# 130
  • София
Навсякъде вече всичко е химия, но наша отговорност е да сведем доколкто можем всичко тава до минимум, или поне да не зпоупотребяваме допълнително- с всякакви бисквитки, солетки и така нататък- Rolling Eyes

# 131
А как стои въпроса примерно с Дерби колата ? И тя е без захар .
Може би става, ако няма нещо непозволено . newsm78

# 132
По-добре водичка или айрянче, много са цветни тези газирани напитки, и като се има предвид че степчето е от този сорт, пък си го хапваме с млекце, направо са ни станали червата като дъга! Joy

Абе те освен с цвят, да не се покрият и с ръжда...че ще се надупче пътя до митницата и тогава лошооо !!  newsm78

# 133
Навсякъде вече всичко е химия, но наша отговорност е да сведем доколкто можем всичко тава до минимум, или поне да не зпоупотребяваме допълнително- с всякакви бисквитки, солетки и така нататък- Rolling Eyes

Аууу какво богохулство ????!!!! Какви са тез солетки и бисквитки ???  #Crazy
Или са от трици ???  hahaha

# 134
ЕХ, Блеки пак успя да ни разсмееш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт