Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 411
  • 613
  •   1
Отговори
# 240
  • София/Осло
пина- аз в ударния свалих  1кг, после минах на режим 4/3 , което е страхотен вариант, копирах го от кри  Hug..и то разпределен така, че от понеделник до четвъртък включително винаги съм на протеини , а петък , събота и неделя на ПЗ, така мога да ходя  и каня  гости   Wink

# 241
Галя! Ако и за този режим си намериш оправдание, то едва ли някога ще свалиш килцата.
Кри! То втори П ден не е забранен Simple Smile)
Мишлето! Тиква е , ама аз си чета вестика и не и обръщам внимание Simple Smile) Чакат ме още 20-тина килограмчета за сваляне. Ся ще си намеря Рататуй Simple Smile))

# 242
Абе, Вещи кви са тез момчета долу в подписа ти ?? Верни последователи на Дюки ли ?? И сигурно си мечтаят за среща с колежки ?? Я вземи ме уреди !!

..и чакай да ти се подмажа да ме уредиш първа за една среща!

# 243
  • София/Осло
Ми то аз цял ден бях горе на черешата  Joy Joy Joy
Сега като мога да пиша вие си кютате  Confused

# 244
  • София
Деата, тук съм  Hug малко ми се спи и съм уморена, ама ще ти правя компания Laughing

# 245
  • Пловдив
Въх Блеки, от къде ги изнамираш все такива, направо трябва да си поставя цел да заприличам на тях    

# 246
  • Пловдив
Кри, още рано, не се предавай 

# 247
  • София
Галя, не се отказвай, всички сме имали критични моменти и неразположения. Издръж 5- те ударни дни, храни се редовно, пий си водата и резултатите ще дойдат. Просто не може да няма резултат. Не се отказвай!

# 248
  • София
Вещи, ето ти една шерифка за модел  Laughing

# 249
  • Пловдив
Вещи, ето ти една шерифка за модел  Laughing

Мерси Кри  Hug

# 250
  • София
Само да не заприличаш на тази

или на тази

# 251
Гледам купона тече и без мен! Лека ви нощ нещо много ми се спи с това нощно ходене до 00 не мога се наспа! Hug Hug

# 252
  • Пловдив
Ми аз приличам на тази    

# 253
# 254
хахахха , Кри ! Ще ме умориш !!
Не , не , Вещи ние си та любим ...затова за нас ти си...

Общи условия

Активация на акаунт