Витилиго 2

• 303 319
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 405

Rea50, дозировката на бергамотовото масло зависела от концентрацията на самото масло, затова ми каза да го занеса да го види и тогава да прецени. Моето е в малка кутийка, зелена, 10 милилитра, струва около 5 лева. Ако и твоето е такова, дозирай го като мен, а ако не е, мога да ти кажа от къде да си купиш същото Wink Смесва се с чист спирт 95%, като слагаш една капка бергамотово масло и 9 капки спирт. Каза, че е по-добре да си ги смесвам по 10 капки в съд с капаче, за да не изветрява и ако се наложи да променя съотношението, да не хвърлям цялото масло Wink Намазаното място се излага на слънце за 15 минути между 11 и 12 часа сутринта или 4-5 след обяд. Ако след първото излагане петната порозовеят, запазваш съотношението за 2 седмици и след това вдигаш с една капка бергамотовото масло, ако останат бели, качваш дозировката с 1 капка още на следващич ден  (8 капки спирт и 2 бергамотово масло) Нанася се върху кожата с връхчето на клечка за зъби на малки точици, като трябва да спазваш дистанция 3 милиметра от края на петното, за да не се препигментира оцветената кожа. След като приключиш с излагането на сланце измиваш третираните петна със сапун и нанасяш защита. Ако има нещо неясно питай Wink

Fly away, много ти благодаря за изчерпателната информация:))
Аз пък тъпанарката преди го използвах неразредено и затова изгорях ужасно... но сега ще го ползвам по твоите наставления, мерси отново. а, сетих се, а като го нанасяш с клечицата на точки ли го оставяш или изпълваш изцяло?

# 406
  • на село
Споменах го него, защото е най-видимо  Wink иначе саа... секунда да ги преброя.. 17 ги докарах ..
Браво, ветеран - цели 17 Laughing!

А, споко, аз съм по- голям ветеран, не че е за гордост, но го имам от 10 клас, сега съм на 40г., значи има няма 23г.  Simple Smile

И наистина всичко е до стрес, като нови петна винаги са ми се появявали при  напрежение. А за броя на петната, въобще не ги броя вече  Twisted Evil.

Исках да попитам fly away, дали маслото и е от това http://www.aroma-drops.com/image.php?image=images/objects/object_36.jpg

че да взема да се пробвам и с него.

# 407
Ха, годините на петната ли ще си броим! Е, на моите са 37, а моите години няма да ги кажа WinkМай нямам работа в тази тема Laughing

# 408
Цитат

Исках да попитам fly away, дали маслото и е от това http://www.aroma-drops.com/image.php?image=images/objects/object_36.jpg

че да взема да се пробвам и с него.
Да, същото е, успех Wink

Цитат
Fly away, много ти благодаря за изчерпателната информация:))
Аз пък тъпанарката преди го използвах неразредено и затова изгорях ужасно... но сега ще го ползвам по твоите наставления, мерси отново. а, сетих се, а като го нанасяш с клечицата на точки ли го оставяш или изпълваш изцяло?

Да, оставяш го на точки и резултата, които трябва да очакваш е островна пигментация  Wink Wink поне така Янкова каза

# 409
 Eй, споко сладури, ако ще се караме и бием кой на колко години и от кога има петна;))) сигурна сьм, че аз ще сьм победител!! хаха- на 58 години сьм и имам петната от по- млади годинки:))ама да сме живи и здрави е най важното и горе главите, хубави сме си и така!!!:))

# 410
  • на село
fly away Мерси, ще пробвам, пък после ще докладвам  Peace

# 411
привет на всички далмантинци  Hug
от скоро съм в "клуба" и направо на въпроса: от къде може да се намери блатна леща, растението, не лекарството?
 Simple Smile

# 412
аyapa, блатната леща я има около река Камчия, така ми каза човек който се е лекувал с блатна леща. А само за допълнение: открих клиника в Италия, Милано, в която лекуват Витилиго, чрез терапия наречена BIOSKIN. Много надеждна терапия и без странични ефекти като при PUVA терапията. Ако искате повече инфо посетете линка:
http://www.vitiligo.it/

Ако не владеете толкова добре английски, може да я преведете от Google aвтоматично. Не се превежда перфектно, но все пак може да се разбере...

# 413
v orifleim prodavat karpi4ka za ten 2i ne6to kato mokra karpi4ka reje6 ugul4eto i maje6 stava ravnomerno i estestveno no barzo pada tena na vtoria den pak trqbva da maje6

# 414
аyapa, блатната леща я има около река Камчия, така ми каза човек който се е лекувал с блатна леща. А само за допълнение: открих клиника в Италия, Милано, в която лекуват Витилиго, чрез терапия наречена BIOSKIN. Много надеждна терапия и без странични ефекти като при PUVA терапията. Ако искате повече инфо посетете линка:
http://www.vitiligo.it/

Ако не владеете толкова добре английски, може да я преведете от Google aвтоматично. Не се превежда перфектно, но все пак може да се разбере...

мерси, с английския няма проблем, с италианските пари има Simple Smile, иначе е добре че се намира блатна леща някъде по река камчия. Но мислех, че се продава някъде, защото как да тръгна по реката като индиана джоунс да търся лещата...

# 415
Здравейте Сладури, вижте какво намерих току що в форума на Розали за витилиго. Ще цитирам:
"Здравейте,от доста време чета коментарите за витилигото и много се радвам, че има къде и с кого да се сподели за това.Имам витилиго от около 4 години като в началото не съм и подозирала ,че може да е това.Пробвах витикс но никакъв резултат,пробвах какво ли не но уви.От 1месец ползвам продукти от алое-гел за пиене и спрей и гел за кожата.Не мога да повярвам че петната ми около очите матираха и започнаха да придобват предишния цвят на кожата.Забелязах, че трябва да се излагат на слънце но не силно.Забелязвам същото и по ръцете но по- слабо,явно защото по често ги мия.Ще продължа да експериментирам и ще ви пиша.Ако искате да знаете какво томно ползвам пишете ми."
Е, не губете надежда, все нещо на някой ще помогне. аз веднага разбира се отговорих и я помолих да напише какви точно продукти е ползвала и да го пише във форума, за да може всички да се възползват от тях:)) отидете на  www.rozali.com      и кликнете на "здраве" , после на" заболявания" и ще видите къде е за витилиго точно.

здравей REA, би ли писала какво по-точно ползваш, защото са твърде много геловете и кремовете на форевер ливинг!

# 416

Ще си позволя аз да ви отговоря вместо Реа, доколкото си спомням дамата, която е имала много добър резултат е пила гел от алое вера и една добавка с витамин А, Е и селен. За мазане мисля че беше ползвала слънцезащитния гел с алое на Форевър.

# 417
привет на всички отдавна не съм се включвала но тъй като във форума се спомена за кърпичките за тен на Орифлейм там също има и балансиращ фон дю тен за Т зоната и новия за всеки тип кожа който издържа по цял ден.Аз вече го ползвам 2 години и много съм доволна след като сложа фон дю тена отгоре нанасям леко пудра и така издържа дори вечер трудно го измивам и до сега никой не ме е разбрал на работата че съм с витилиго

# 418
Посетих този център Грация, но лично с Хлебаров не съм говорила. Той приема в петък и събота. В кабинета приемаше една жена, която ми каза, че за витилиго трябва да пия елексир №17 и №29 и ми предписа как да ги приемам. Елексир 29 го взех веднага а за №17 трябваше да направя поръчка и на следващия ден ми беше доставен. Също така ми каза, че след 1 месец трябва да се забележи ефект. 

# 419
моля напишете по каква схема да се взимат а ще помоля и за по голямо уточнение на фондьо тена и пудрата и цените

Общи условия

Активация на акаунт