Витилиго 2

• 303 393
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 495
В този форум има доста информация за витилигото и лечението му.Просто прочети темета.Това е автоимунно заболяване, трудно се лекува, има доста мехлеми, кремове и хората са описали какво са пили и с какво са се мазали, кое е дало ефект и кое не.
Просто прочети.Аз лично в момента пия Витикс и ползвам крема- ефект няма, НО ВСЕ ПАК ГО ПОЛЗВАМ САМО ОТ МЕСЕЦ.Това е от мен.Успех в лечението....

# 496
zdrasti ayapa . Zna4i si gledal filma za kvantovata fizika. Az se 4udeh dali da go spomena, ama nali foruma ne e za tova i se vuzdurjah. Film4eto ne samo si struva ami pokazva realnostta takava kakvato e. Te (kv fizici) tepurva preotkrivat tova koeto v nyakoy ot po-starite u4eniya kato yoga i nagualizum vinagi se e znaelo....mnogo interesno zna4i se zanimava6 s yoga.. Mejdu drugoto i az donyakude sum v 4as, imam mnogo dobur priyatel yoga. Ta toy su6to taka mnogo praktikuva le4ebno gladuvane makar i s drugi celi. .... Ti kato praktikuva6t yoga izvur6va6 li takiva gladuvaniya za dulug period ot vreme ili kakto sam si napisal izpolzva6 samo dieti. Za6toto ot opit znam 4e ednoto nyama ni6to ob6to s drugoto.  Ot kolko vreme praktikuva6 i ima6 li nyakakvi rezultati. Probval li si da su4etae6 pranayama s gladuvane....ne znam do kolko 6te pomogne za lekuvane na vitiligo no efekta ot pre4istvaneto na tyaloto i samoto use6tane po vreme na dnite na terapiya e unikalen. Granicata mejdu sunuvane i nayave po4ti iz4ezva. Bih jelal da poglednete edna kniga za gladuvaneto ot nyakakuv bulgarin, slu4ayno mi popadna. Pi4a e malko prekaleno nabojen( no tova si e negova rabota ) . No mislya 4e posokata na misulta mu e dosta to4na i knigata moje da vi bude interesna.......
  Ta knijkata se kazva "Тайните на гладуването и още... "-Ангел Ангелов
Mejdu drugoto ne sum ya pisal az, toya pi4 mi e ada6. Nadyavam se da ne otklanyam temata tvurde mnogo, no smyatam 4e vsi4ko e svurzano - i pozitivno mislene, i pri4istvane na tyaloto, i nepreklonno namerenie za ozdravyavane.......samo lekarstvata ne gi broya 6toto ne vyarvam v suvremennata nauka vuob6te. Sme6no e kato poglednete opakovkata na nyakoe lekarstvo i vidite 4e lekuva tri 4etiri simptoma, a eventualnite vredni simptomi sa desetki hahahaha.  Wink

# 497
zdrasti ayapa . Zna4i si gledal filma............................

здрасти аяпа . Значи си гледал филма за квантовата физика. Аз се чудех
дали да го спомена, ама нали форума не е за това и се въздържах.
Филмчето не само си струва ами показва реалността такава каквато е. Те
(кв физици) тепърва преоткриват това което в някой от по-старите
учения като йога и нагуализъм винаги се е знаело....много интересно
значи се занимаваш с йога.. Между другото и аз донякъде съм в час,
имам много добър приятел йога. Та той също така много практикува
лечебно гладуване макар и с други цели. .... Ти като практикуващ йога
извършваш ли такива гладувания за дълъг период от време или както сам
си написал използваш само диети. Защото от опит знам че едното няма
нищо общо с другото.  От колко време практикуваш и имаш ли някакви
резултати. Пробвал ли си да сучетаеш пранаяма с гладуване....не знам
до колко ще помогне за лекуване на витилиго но ефекта от пречистването
на тялото и самото усещане по време на дните на терапия е уникален.
Границата между сънуване и наяве почти изчезва. Бих желал да
погледнете една книга за гладуването от някакъв българин, случайно ми
попадна. Пича е малко прекалено набожен( но това си е негова работа ) .
Но мисля че посоката на мисълта му е доста точна и книгата може да ви
бъде интересна.......
  Та книжката се казва "Тайните на гладуването и още... "-Ангел Ангелов
Между
другото не съм я писал аз, тоя пич ми е адаш. Надявам се да не
откланям темата твърде много, но смятам че всичко е свързано - и
позитивно мислене, и причистване на тялото, и непреклонно намерение за
оздравяване.......само лекарствата не ги броя щото не вярвам в
съвременната наука въобще. Смешно е като погледнете опаковката на
някое лекарство и видите че лекува три четири симптома, а евентуалните
вредни симптоми са десетки хахахаха.  Wink

# 498
Къде може да прочете по темата повече?

има купища литература, трудно е да се препоръча нещо конкретно.
книгите по хомеопатия например, книги от сорта на "Диагностика на кармата" на Лазарев или тези на Луиз Хей /въпреки че не съм ги чел, но имам някакви впечатления за тях/ ,  въобще автори, които разглеждат човека цялостно, както сега е модерно да се казва "холистично", т.е. съвкупност, агрегат от по-груби и по-фини елементи... и които приемат тезата, че болестите на физическото тяло по-принцип са само проявление, манифестация на проблеми някъде по фините нива...

# 499

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО СЕ ЛЕКУВА С ХОМЕОПАТИЯ И ИМА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ.МОЛЯ ВИ АКО ИМА ТАКЪВ ДА ПРЕПОРЪЧА ДОБЪР ЛЕКАР ХОМЕОПАТ В СОФИЯ.

# 500
  • Стара Загора
Аз пия хомеопатични таблетки Hypericum perforatum. Това е жълт кантарион. Казват, че действа добре при хора с витилиго. В смисъл спира появата на нови петна.
При мен няма резултат.

# 501
Аз от години пия редовно отвари от жълт кантарион. Не забелязвам също да е повлиял на витилигото ми. Аз го пия за гастрита си.

# 502
Мили приятели по съдба, искам да споделя с вас нещо, което ми се случи съвсем наскоро, нещо ужасно, дай Боже никога да не го изпитате... почина моят мил племенник, младият му живот свърши на 21 юли... Тъга безкрайна за всички нас, които го обичаме... Колко е болезнено, няма нужда да казвам... Тази трагична за роднини и приятели история ме научи нещо ново- всичко е преходно, имаш ли здраве, това е радост, на всички проблеми му се намират разрешението! Радваайте се на здрвето си, защото останалото е суета!!! Не страдайте заради петната, които имаме, те могат да се прикрият по някакъв начин, нали сме живи и здрави!!! Живейте си живота без да го помрачавате заради едно нищо и никакво витилиго... Всички ние сме по- силни от него докато сме здрави, помнете това.. Хайде на всички пожелавам повече радост и здраве и мъдрост Heart Eyes

# 503
Rea50,моите съболезнования!

# 504
Изгуби се някъде ти, а то какво било. Съболезнования......

# 505
 Да милички, затова... благодаря ви за съболезнованията Heart Eyes

# 506
Някой ми е пратил съобщение с въпрос откъде може да си купи  "Recouler "  -    по- долу му пращам линка, като кликнеш на него ще видиш подробности. Но можеш да видиш съставките му и да не даваш толкова пари, а да си набавиш поединично всяка от тях. Пише " view ingredients "   в дясно от шишето с Recouleur   -    кликни там и ще се появят. Моето лично мнение е, че по- голяма полза видях от  Gingko Biloba   , но това е чисто индивидуално... Ето по- долу инфото:

http://recouleur.com/recouleur-vitamins.asp

А сега съм замислила да си намеря жълта, червена и синя хранителна боя и да ги разтворя във водка или спирт и да налучкам подходящия цвят кафяв и да го ползвам за маскировка Joy

# 507
По назад пишете за Лемна Минор.искам да попитам има ли някой резултат.Аз в момента пия билки от аптека"розмарин" и се маха с мехлем вече месец и половина и все още няма никакъв резултат.

# 508
tiri, говорейки за витилиго, най- оптимистичните срокове, за които съм чувала, да се повлияе от нещо са 6 месеца ...

И розмарин не бях чувала за лечение. Толкова билки се изписаха тука, че вече имам чувството, че каквато и трева да хвана, все се препоръчва за витилиго.

# 509
И на мен ми откриха витилиго!Адски ме стряска това!Веднага след раждането си май месец ми се появиха петна по лицето!Дали би се превърнало в комплекс!?
оффф,определено не е приятно!

Общи условия

Активация на акаунт