Витилиго 2

• 303 298
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте на всички във форума. Преди малко рових в нета и открих американско хомеопатично лекарство за витилиго при,което дават много добра надежда за лечение.Порових още малко и открх,че може да се поръча и от европа казва се KALAWALLA.Продава се в Германия,Австрия и Швейцария.Цената му в европа е 56 долара по нета ако поръчаш има в опаковката 120 таблетки,които от американския саит разбрах,че се пият по4 на ден 2 сутрин 1час преди хранене и 2 вечер също 1час преди хранене.Ако някой знае нещо по-вече да напише.Благодаря предварително.

# 691
Здравийте.Преди малко четох за йонна детоксикация.Мислите ли че тя може да помогне при витилиго?

# 692
Тази KALAWALA я пробвах преди 3 години, ама нищо не помогна #Cussing out ама нали всеки се повлиява различно, не казван да не си правиш труда да опиташ newsm78 Късмет Laughing аз засега наблягам на нахута, Гингко-то и подезична форма на витамин В. Белите ми петна доста са " помургавяли" Joy

# 693
  • Пловдив
Те моите бели петна през зимата почти не се виждат и затова не мога да разбера дали нещо действа,или не.Обаче видят ли малко слънце...стават неконтролируеми

# 694
здравейте
аз четох, че витилигото бил един от симптомите на базедовата болест или при базедова болест се появява витилиго
има ли някой измежду вас с базед и витилиго
аз съм с изменения функцията на щитовидната жлеза и като прочетох това доста се шашнах  Confused

# 695
Явно че има връзка, защото когато ми д-рката потвърди витилигото ми ме изпрати да си правя изследване на щитовидната жлеза

# 696
Явно че има връзка, защото когато ми д-рката потвърди витилигото ми ме изпрати да си правя изследване на щитовидната жлеза

хм
и какво се оказа, имаш ли базед

# 697
Специално тогава изследванията ми бяха добри. Така че не винаги витилигото е свързано с базед.

# 698
Витилиго- проблеми с щитовидната жлеза- гастрити
Срещат се често заедно. Защо никой не знае със сигурност. За сега е само статистика.
И аз съм ходила да ми гледат щитовидната жлеза и скоро пак ще ида, че минаха 2-3 години от тогава.
Базедовата болест не е единствената болест свързана с щит. жлеза, доколкото знам.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 21:34 от f(x)

# 699
Здравийте.Преди малко четох за йонна детоксикация.Мислите ли че тя може да помогне при витилиго?

Има учени да мислят .....
А тая метода ми звучи като тралала. Не вярвам на неща, които лекуват "и рак и мерак" ...

# 700
Реа напиши как пиеш гинкото и витамините,защото и аз четох в нета за това .Благодаря предварително.

# 701
Здравейте,
имам витилиго от няколко месеца /2-3/. Диагнозата ми я поставиха от около месец и се почувствах много зле. От тогава до сега петната прогресивно нарастваха. Започнах да търся методи, начини и медикаменти за лечение. В момента ползвам Vitix gel.
Чета, че полза от него няма, но съм длъжна да пробвам... Едновременно с това пия и едни хомеопатични - за тях още не мога нищо да кажа. Днес научих за някакво мазило, което се прави само в Египет и се продава само там. Разпитах разни познати с подобен проблем и те ми казаха, че също са го чували и ефекта бил потресаващ Simple Smile. Дори на моя приятелка /козметичка/ нейна клиентка се е излекувала напълно от него. Но за съжаление никой не знае наименованието на лекарството. Моля, ако някой е по-добре запознат и знае нещо за това египетско чудо да пише. Било с екстракт от растение наречено на латински "Ammi Мajus Linn". 
Благодаря.

Zdraveite na vsi4ki. Napravi mi goliamo vpe4atlenie tova koeto pisa la pola  i za tova re6ix da si go pora4am .az sa6to ne znam imeti na tova egipetsko 4ydo.brat na moia blizka e v Egipet pora4ax da razpita za tova mazilo i toi go otkri mnogo lesno,no  tam my obiasnili 4e le4enieto se pravi zaedno i s tabletki ot sa6toto raztenie "ammi majus linn".kypil mi e i tabletkite i maziloto .taka 4e 6tom gi donese 6te poblikyvam imenata im tyk v foryma za da gi znaete.
   Mejdy drygoto naistina imalo golemi otzivi za tova lekarstvo ,aptekariat ot koito gi e kypil ,my  e kazal 4e naistina efektat e potresava6t . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 702
от две години редовно следя форума за витилиго,но до този момент не съм се включвала със собствения си опит в дискусията.днес ме провокира въпроса за египетското лекарство с потресаващ ефект.преди 10-ина години ми го предписа покойният вече проф.Дурмишев.комбинацията беше концентриран лосион за мазане и последващо печене на слънце,а вътрешно приемах таблети със същото наименование-MELADENIN.след първите приеми на таблетките получих чернодробни кризи,а от мазането с лосиона ефектът беше "силно потресаващ"-втора степен химическо изгаряне и спешно посещение на клиниката по изгаряния на Пирогов.ако ще пробвате въпросното лечение много,много внимавайте!просто споделям опит.но както често се споделя във форума-всичко е индивидуално и успех!мога да споделя опит и с кубинската MELAGENINA,но следващия път,защото стана дълго писанието Heart Eyes

# 703
Абе хора, вярвате ли си, че точно египетската медицина или само кубинската медицина ще достигне до някакво световно откритие и това ще е панацеята?
Чесно казано, всички тия приказки за чудеса и потресаващи ефекти са ми много съмнителни.

# 704
Сисито, Гингкото го вземам сутрин и вечер( мисля, че са по 60 милиграма всяка таблетка или 40 беше?)А витамин В по една таблетка под езика сутрин. А нахута, когато се сетя, готвя го, много е вкусен, ама малко пораздува стомаха, като всички бобови и нали се сещаш? Joy Никакви химикали( с каквито са тъпкани всички тия мазила и таблетки, дето ги предлагат по аптеките или още по- лошо по интернет)  Mr. Green не вземам и няма да взема никога #2gunfireсамо натурално лечение и здравословно хранене baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт