Къде в Пловдив??? - 2

• 55 665
  • 650
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Търся органайзер за количка. Някой знае ли къде има такива в Пловдив?

# 466
Търся органайзер за количка. Някой знае ли къде има такива в Пловдив?

Това пьк какво е? newsm78

# 467
  • София / Пловдив
Май това е органайзер за количка, копирах снимката от една друга тема във форума:

Лично аз в Пловдив не съм виждала, но пък от доста време не се заглеждам подробно по аксесоарите за колички.

# 468
  • Пловдив
Здравейте на всички,знаете ли къде има красиви пролетни шапки за момичета,днес обиколих гранда но няма никъде. Hug

# 469
Някой ако е виждал по магазините новите пелени на Памперс да докладва. Praynig

# 470
  • София
Май това е органайзер за количка, копирах снимката от една друга тема във форума:

Лично аз в Пловдив не съм виждала, но пък от доста време не се заглеждам подробно по аксесоарите за колички.
Да, точно това е, И аз мисля, че го гледах на същата снимка, струва ми се удобно като за лятна количка. Никъде не съм виждала да се продават, ако някой знае да казва.

За шапки-виждала съм в подлеза на Тримонциум има спец. магазин за шапки. Можеш там да погледнеш.

# 471
Здравейте,момичета!
Много яка темичка, само че защо толкова късно я открих newsm78
Някой има ли представа къде мога да намеря едни сувенири, тип перпетомобилчета - метални и се въртят нон-стоп? Имаше ги в подлеза на Тримонциум, ама сега магазина е преместен някъде.
Дано успяхте да ме разберете , че както го написах...

# 472
11 август 6, магазин за подаръци, за перпетумоболи4етата

# 473
  • Пловдив
И в халите има такъв магазин за сувенири Stop

# 474
  • Пловдив, но иначе от Бургас

моя позната е взела от мега марина, били страхотни, много тънки, миришели на лайка и невероятно, но само 30ст

# 475

моя позната е взела от мега марина, били страхотни, много тънки, миришели на лайка и невероятно, но само 30ст
Аз също ги ползвам от 2 дни,взех от малките пакети,за ги пробвам от магазин Сани,ние сме на 3-ка,та са 31 бр.за 8,79лв.,по-големите номера са за същата цена,но са 21бр.Засега съм доволна,тънички са,не пропускат.Мокрите им кърпички също са на сметка и са също добри.

# 476
За пелените не знам ,но в Метро има промоция на техните кьрпи- 6 пакета по 63 бр -15 лв Crazy

# 477
Мерси много за отговорите на Дуранго и Мими81. Ще отида да проверя newsm51

# 478
hihi
като за човек който е ходил 3 пъти в Пловдив съм доста добре осведомен Simple Smile

# 479
Момичета,новите пелени на Памперс ги има и в малките складове на Кичук Париж,аз ги купих преди няколко дена,доволна съм(не харесвам дебелите и широки пелени),особено за горещините в нашият град.Малък пакет#4-26 бр,бяха на 7,50лв,имаше и кърпичките от същата серия -72 бр.за 2,50лв

Общи условия

Активация на акаунт