Къде в Пловдив??? - 2

• 55 828
  • 650
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,кажете къде да намеря хубави и евтини мъжки дънки.Принципно нямам нищо против да купувам и по-скъпички,но като знам,че животът им продължава не повече от 3 месеца,и ми става лошо.Мъжо просто ги протърква много бързо.
P.S И  трябва да поддържат наличие от големите момера!
Ще съм ви благодарна за споделената информация!

# 106
  • Пловдив
mamito81, писах по-горе, но пак да напиша...
Евтини дънки пуснаха в Гранд, 2-ри етаж, в КА джийнс, дънките са български, по принцип са по 50-60 лв, но в момента са на 30 лв. Мъжът ми носи 38 номер, имаше 2 модела за него, за по-слабички има и повече модели. Провери, дано не са свършили!  Peace

# 107
Мерси за отговора   bouquet

# 108
Момичета, къде продават платове за спално бельо с десен  на раета черно и бяло тип зебра? Благодаря предварително!

Има няколко магазина в капана , там продават спално бельо и платове. Виждала съм  изложени и много хубави разцветки  в един магазин в началото на пешеходния мост от страната на главната. Продават дамаски и платове, но не съм купувала нито пък знам като качество какви са, но има голям избор според мен и може и да намериш нещо подходящо.

# 109
  • Пловдив
Благодаря ви много за бързите отговори HugПонеже няма да имам много време да обикалям,та за това се допитах до вас Peace
Змейковица,знам че е за по-голямо дете,но все си мисля че Симито като ме гледа на компютъра и тя ще се заиграе поне малко Sad,защото иначе е все в краката ми Simple SmileПък и до Коледа има още малко време,та можем да измислим и друг подарък Peace

Моята щерка не се заиграва особено с лаптопа, на 1г и 8м почти е. Иначе и тя много обича истинския компютър. Повече се радва на музикални играчки тип пиано  Peace За Коледа съм й поръчала това http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … e&pagesize=12

# 110
Някой виждал ли е в Пловдив такъв часовник?
http://www.amazon.com/Sixty-Womens-Tommy-Watch-WM2J8002/dp/B000V … f_rd_i=B000VIBT4M

# 111
  • София
Мами, кажете в Пловдив, къде мога да намеря пееща свещ за РД? В 101 балона нямат, а и бяха толкова неучтиви, че нямам думи. Ще видя и в сладкарница Неделя, и в Кауфланд. Но ако някой знае къде има със сигурност, нека каже! Имам една седмица време. Да уточня-трябва ми цифрата 1 и е за момче!
Благодаря!

# 112
  • Пловдив
Мами, кажете в Пловдив, къде мога да намеря пееща свещ за РД? В 101 балона нямат, а и бяха толкова неучтиви, че нямам думи. Ще видя и в сладкарница Неделя, и в Кауфланд. Но ако някой знае къде има със сигурност, нека каже! Имам една седмица време. Да уточня-трябва ми цифрата 1 и е за момче!
Благодаря!

Преди имаше в магазин "Магията на подаръците",ако искаш провери там.

# 113
Благодаря!

В "неделя" има със сигурност  Peace

# 114
Майчета, търся и не мога да си намеря палто .Искам да е от вълнен плат и вата  ако знаете ,моля помагаите.

# 115
 PeaceНе ми се връща назад ама някой не търсеше ли кукла "Анабел" newsm78http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2992

# 116
Искам да попитам има ли магазин за обувки Джани?Тук в Бургас си харесах страхотни червени ботуши и сега са ги намалили и 39 номер е свършил.Звъняхме  в София и Варна,но и там го няма.Дали може някоя мама да ми помогне да рзбера този модел дали го има?Ще съм ви много благодарна!

# 117
 PeaceДа -има и вече е с промоции и тук-можеш ли да качиш снимка на модела. Peace

# 118
  • Някъде там...
Да има Джани- в ТЦ Екселсиор Simple Smile

А някой минавал ли е тези дни по Главната. Дали са открили Бенетон?

# 119
PeaceДа -има и вече е с промоции и тук-можеш ли да качиш снимка на модела. Peace
Нямам снимка,но ако решиш да провериш ако ти е по път разбира се ще ти кажа с 2 думи-червени,на платформа,кожени с черен висок тънък ток.Само едни са такива.
Имам една приятелка в Пловдив,но от 2 дни и е изключен телефона.

Общи условия

Активация на акаунт