Къде в Пловдив??? - 2

• 55 823
  • 650
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Не е открит още Бенетон  Peace

Майчета, търся и не мога да си намеря палто .Искам да е от вълнен плат и вата  ако знаете ,моля помагаите.

Има по Заимов, в аутлета на Батибалено (но на мен лично не ми харесаха), в халите също може да провериш  Peace

# 121
Момичета помагайте  Praynig
От пет седмици обикалям и не мога да си намеря нито яке, нито палто.
Кажете, ако знаете дали сега има някаква разпродажба на палтенца някъде, а пък и да не е разпродажба да е някъде, където има по-поносими цени, под по-поносими разбирайте около 100лв. нещо, а ако има под 100 направо супер. Мерси  bouquet

# 122
Купих си страхотно палто от магазина на "Илтокони" за 120 лв. Невероятен модел на "Манго". Червено с черни копчета двуредно. Цената му е една от най-поносимите, които съм виждала засега.

# 123
  • Някъде там...
В Теранова има намаления и направо всичко е без пари. Пуловера-20 лв., якета-40 лв. и т.н. Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Някой да е виждал коледна шапка която да стане на малко бебе?

# 125
Купих си страхотно палто от магазина на "Илтокони" за 120 лв. Невероятен модел на "Манго". Червено с черни копчета двуредно. Цената му е една от най-поносимите, които съм виждала засега.
А може ли да ми кажеш къде е този магазин на Илтокони?

# 126
  • Някъде там...
А може ли да ми кажеш къде е този магазин на Илтокони?

Ми онази улица, която успоредно на копчетата , където има пицария верди, абе като тръгнеш от Дриймса, посока радио телевизията, веднага вляво. Там има много магазинчета, оптика и т.н. , Верди.
Дано си ме разбрала Simple Smile

# 127
Магазини на Илтокони има в Гранда, срещу радиото и телевизията /уличката с многото магазини/, и на главната улица, но той е много малък и много изнервящо е пазаруването в него.

# 128
Разбрах  Peace
Благодаря ви момичета   bouquet
В събота най-вероятно ще отида да видя, че имам комплексно пазаруване  Laughing

# 129
PeaceДа -има и вече е с промоции и тук-можеш ли да качиш снимка на модела. Peace
Нямам снимка,но ако решиш да провериш ако ти е по път разбира се ще ти кажа с 2 думи-червени,на платформа,кожени с черен висок тънък ток.Само едни са такива.
Имам една приятелка в Пловдив,но от 2 дни и е изключен телефона.

PeaceНе на 100% но утре може би ще имам възможност да пообилколя.Само за инфо-гледам че са звънели по другите магазини-на мен лятото така ми издитиха едни сандли -нямаше моя номер и с 2-3 обаждания ми ги намериха и доставиха от магазина им в Хасково.Та ако искат да ти свършат работа направо от място от магазина могат да ти отговорят дали ги има в някой от др. им. Hug

# 130
Магазини на Илтокони има в Гранда, срещу радиото и телевизията /уличката с многото магазини/, и на главната улица, но той е много малък и много изнервящо е пазаруването в него.

няма iltokoni в гранда.има само срещу радиото и телевизията и на главната срещу miss sixty.имаха и в капана но го затвориха

# 131
няма iltokoni в гранда.има само срещу радиото и телевизията и на главната срещу miss sixty.имаха и в капана но го затвориха

Може, но допреди няколко месеца имаше. Със сигурност има срещу радиото и телевизията, защото аз оттам си купих палтото. Grinning

# 132
Момичета търся си официална блузка в черно. Къде има хубави, че нещо все ми се струват много кичозни из магазините в Тракия?  Аз засега само в Тракия поразгледах, че с малкия не мога да мръдна по-надалеч. И официален черен панталон искам, но няма как да обикалям по магазините. Ако имате инфо, моля!

# 133
А знаете ли дали продават някъде в  Пловдив обувки на Tendenz?И да попитам дали има курсове за плуване за бебета?В София вече имало,но мен ме интересува тук Embarassed.

# 134
  • Пловдив
Някой виждал ли е подобна рокля в Пловдив? Искам да е като тази, но друг цвят, задължително с отделни ръкави или болеро.

Общи условия

Активация на акаунт