Къде в Пловдив??? - 2

• 55 781
  • 650
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
А някой да има лични впечатления от някой от салоните. За една приятелка питам. Беше ходила преди няколко години в Енигмата, съдраха я хиляди левове, а пък резултата беше минимален. Сега и се налага пак, но не иска да ходи в Енигма. Ще съм много благодарна ако препоръчате някой салон, за който има добри отзиви.  Praynig

# 211
  • Пловдив
Страхотна темичка...... Laughing как не съм я открила до сега,много ще ми е полезна че с тоя малчо хич не мога да обикалям сега камо ли пък и зимата,ама напролет  Mr. Green
Сега и аз да питам нещо,да знаете дали в Хиполенда има столчета за хранене на Чиполино и на Кангаро,до сега не се бях заглеждала за тях а искам да ги вися и двете и да ги сравня че се колебая между това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3/products_id/693 и това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9/products_id/679
Или пък ако знаете друг магазин където да ги има,че така и немога да се реша.....приемам и съвети някой ако има ....доволен ли е  newsm78

# 212
Страхотна темичка...... Laughing как не съм я открила до сега,много ще ми е полезна че с тоя малчо хич не мога да обикалям сега камо ли пък и зимата,ама напролет  Mr. Green
Сега и аз да питам нещо,да знаете дали в Хиполенда има столчета за хранене на Чиполино и на Кангаро,до сега не се бях заглеждала за тях а искам да ги вися и двете и да ги сравня че се колебая между това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3/products_id/693 и това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9/products_id/679
Или пък ако знаете друг магазин където да ги има,че така и немога да се реша.....приемам и съвети някой ако има ....доволен ли е  newsm78

Аз имам второто-от 150 лева-подариха ми го-доволна съм, стабилно е, гърба е на три степени, отделно се мести на височина съща на три степени-има две табли-като се махат и може да се ползват както една върху друга, така и по отделно! Като гледам една от разликите е, че на това от 120 и и отпред и отзад е с колелца, а другото има само отзад-поне мойто е така, ама на снимката го дават с колела отпред. newsm78

# 213
  • Пловдив
Да вметна само за Енигмата - епилацията там е лазерна, взимат скъпо на нови клиентки, но ако се пазариш добре, става по-евтино. Аз почнах на 64 лв за мустак, стигнах до 15 лв. Единственото, за което не бива да се подвеждате е, че ще стане от 3-4 пъти, на мен ми трябваха 10 процедури и почти година ходене до салона  Crazy Сори за спама  Peace
А на Хан Кубрат 1 салона е много хубав, с много приятна музика, но съм ползвала само солариума.

# 214
Майчета да ви попитам - препоръчайте ми пицария , която доставя да дома пици, ама от големите, дето на парче са продават! Естествено и вкусни да са! Искам да поръчам за рожд. ден на сина ми! Praynig

# 215
до четвъртък пазара вчера гледах как един човек си купи огромна пица. но за съжаление нямам телефон, а и не знам дали са вкусни, макар, че съм яла Simple Smile

# 216
Сега видях че обсъждате епилациите! Искам да сподела какво ми каза моята козметичка, която ходеше в един салон да прави фотоепилация и се отказа ЗАЩОТО не сменяли лампата на апарата като остарее! Резултат- крайно незадоволителен от процедурата! Така че ако от първия път не получите ефекта който се  очаква- бягайте в друг салон иначе може да си карате до безкрайно!10 процедури ми се струват доста  Thinking

# 217
  • Пловдив
Чудесна тема, поздравления  bouquet
Дъщеря ми скоро ще има рожден ден и търся музикален килим. Скоро обикалях, но в Метро са свършили, а в търговията никъде не намерих. Някой да знае къде има?

Майчета да ви попитам - препоръчайте ми пицария , която доставя да дома пици, ама от големите, дето на парче са продават! Естествено и вкусни да са! Искам да поръчам за рожд. ден на сина ми! Praynig
На скоро започнахме да посещаваме тази пицария. Пиците са страхотни, може да поръчаш и за вкъщи. Не знам дали имат фамилни, но и няколко големи мисля че ще ти свършат работа.
http://nefron.net/147/index.php?act=viewCat&catId=2

# 218
Здравейте!Наистина темата е много полезна!Аз искам да попитам къде мога да намеря дрешки или играча Спондж Боб?Моето дете гледа това филмче и много го харесва.Иска ми се да го зарадвам с нещо такова.Ще съм благодарна ако някой е виждал и ми даде инфо Praynig

# 219
  • гр. Пловдив
Ей супер тема. Записвам се да следя.  Peace

# 220
Чудесна тема, поздравления  bouquet
Дъщеря ми скоро ще има рожден ден и търся музикален килим. Скоро обикалях, но в Метро са свършили, а в търговията никъде не намерих. Някой да знае къде има?

На скоро започнахме да посещаваме тази пицария. Пиците са страхотни, може да поръчаш и за вкъщи. Не знам дали имат фамилни, но и няколко големи мисля че ще ти свършат работа.
http://nefron.net/147/index.php?act=viewCat&catId=2
А къде се намира пицарията  Wink

# 221
  • Пловдив
Вени б, най-вкусните пици са на Верди, ето ти сайта  www.pizzaverdi.com може да се поръча и чрез  интернет Peace

# 222
  • Пловдив
velina.pl , пицарията се намира между понеделник пазара и площад Шахбазян.На една съфорумка брат и работи там и ми препоръча пиците. Правят се на жар и наистина са много вкусни. До сега ходихме във Верди и Кастело, но тук по нищо не им отстъпват.

# 223
  • Пловдив
velina.pl , пицарията се намира между понеделник пазара и площад Шахбазян.На една съфорумка брат и работи там и ми препоръча пиците. Правят се на жар и наистина са много вкусни. До сега ходихме във Верди и Кастело, но тук по нищо не им отстъпват.
Поръчахме в 20.40 тази вечер и още не са ни доставили поръчката. Време за доставка - 60 минути. Нямат телефон на сайта. Намерих два тел. в нета, които не съществуват. В справки нямат регистриран стационарен телефон.
Правете си изводите!!!

# 224
  • Пловдив
Mira_V , до колкото знам в момента по интернет не може да се прави поръчка, а само по телефона:0894205085. Лично аз никога не съм поръчвала за вкъщи, а съм ходила на място и пиците наистина са вкусни. Преди няколко дни ходихме компания от 4 семейства, нямаше не доволни от менюто или обслужването. Съжалявам че при вас така се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт