Къде в Пловдив??? - 2

• 55 773
  • 650
  •   1
Отговори
# 255
Имам спомен, че преди време доста се обсъждаше магазин Марикита. Някой може ли да ми каже дали още съществува и местоположението му. Praynig

# 256
Подминаваш кръстовището на Коматевски път и бул.Никола Вапцаров(Коматвския възел),пресечката в дясно,има табела,а и се вижда двора на магазина пълен с тухли....

# 257
  • Пловдив
Момичета, моля ви за помощ  Praynig
Откъде посред зима да си купя бански, предпочитам цял с твърда чашка.
И още - откъде да купя на малката надуваем пояс. Има в сайтовете за играчки, но проблемът е същия - за 3 лв пояс искат 4-5 лв доставка, а подаръците вече ги накупихме и няма какво друго да поръчвам.

# 258
Olimpia, много благодаря, но не питам за Маркита, а МарИкита/такамай се пише на бг/. - предлагат детски дрешки. По смътни спомени май идеше реч, че е около Синдик. дом. newsm78

# 259
  • Пловдив
Катерина, бански  има със сигурност  в спортните магазини, а за пояс виж в хиполенд, мисля, че надуваемите неща им стоят и зимата, скоро ги  гледах, опитай и в някой от магазините за 1лв, все ще ти изнамерят пояс Peace

# 260
банските в спортните магазини не са с твърди чашки обикновено.
пробвай в триумф - на главната близо до пощата и на кап. райчо до градинката. мисля, че по това време на годината цените ще са по-поносими Simple Smile
делфина имат намеления на сайта Simple Smile целите бански там много ми харесват
пояс... може би в метро има (предположение само)

# 261
  • Пловдив
Благодаря Ви, момичета!   bouquet
Пояси в Хиполенда, Вис Виталис и Метро няма, проверихме вече! Остава да проверя в някои по-малки магазини, дано нещо е залежало. Иначе ще поръчвам от сайта, па макар и да ми излязат на двойна цена Confused

# 262
Имам спомен, че преди време доста се обсъждаше магазин Марикита. Някой може ли да ми каже дали още съществува и местоположението му. Praynig

До Новотела е,срещу хепито в новата сграда,където е прокредит банк.

# 263
666, благодаря!  bouquet
Катерина, погледни и в Бонжур за пояси.

# 264
Olimpia, много благодаря, но не питам за Маркита, а МарИкита/такамай се пише на бг/. - предлагат детски дрешки. По смътни спомени май идеше реч, че е около Синдик. дом. newsm78
Извинявам се...уж нямам нужда от очила.... Joy Joy Joy

# 265
  • Майничка
Катерина, попита ли в "Маринелата" с/у Данона?

# 266
  • Пловдив
Катерина, попита ли в "Маринелата" с/у Данона?
Не съм, къде е това?

# 267
  • Майничка
Малкото магазинче за играчки м/у Гранда и Евмолпия. Може да имат нещо скатано и прибрано от лятото.

# 268
  • Пловдив
Сетих се, благодаря Гаргамела   bouquet

# 269
Искам да питам някъде в Плодив предлагат ли се продукти на Фишър Прайс, исках да купя бънджито им, но в Джъмбо го нямаше.
Някой виждал ли е някъде в Пловдив да продават слинг?

Общи условия

Активация на акаунт