Къде в Пловдив??? - 2

• 55 746
  • 650
  •   1
Отговори
# 330
Знаете ли в кой салон (магазин) има кристали Кристали Una-Rolland? Проверих в един до нас, но нямаха. Ако някой знае и може да ми помогне да не обикалям по всичките салони, ще съм благодарна   Wink

Срещу стария м-н Нева от другата страна на улицата има наредени фриз.салон, магазин за разни неща за коса, химическо чистене и др..... в магазина има продукти на Ролланд.

# 331
  • Зеленият рай в сърцето на България
Знаете ли в кой салон (магазин) има кристали Кристали Una-Rolland? Проверих в един до нас, но нямаха. Ако някой знае и може да ми помогне да не обикалям по всичките салони, ще съм благодарна   Wink

Срещу стария м-н Нева от другата страна на улицата има наредени фриз.салон, магазин за разни неща за коса, химическо чистене и др..... в магазина има продукти на Ролланд.

благодаря  bouquet

# 332
  • Някъде там...
Добре де аз съм с такова, във Вис Виталис съм виждала само анатомични и тези другите който са два размера, искам такова обикновенно корито, дълбоко
Няма в целия град Crossing Arms

А проверили в магазините за домашни потреби, там има много такива неща. А иначе аз такова корито съм виждала на Руския пазар Mr. Green, има едно магазинче там точно за такива неща, домашни потреби и са супер тънкана. Купих на малкия едно легенче от там супер голямо и дълбоко само за 5 лв.

# 333
MimSss благодаря, ще потърся и там.   bouquet

# 334
  • Пловдив
Добре де аз съм с такова, във Вис Виталис съм виждала само анатомични и тези другите който са два размера, искам такова обикновенно корито, дълбоко

А проверили в магазините за домашни потреби, там има много такива неща. А иначе аз такова корито съм виждала на Руския пазар Mr. Green, има едно магазинче там точно за такива неща, домашни потреби и са супер тънкана. Купих на малкия едно легенче от там супер голямо и дълбоко само за 5 лв.
също така и в търговиите......на Брезовска,но от лявата страна"Малката Тракия"

# 335
  • на майната си
Някой да ме упъти за магазини ТСМ в Пловдив и дали въобще съществуват?

# 336
Преди ги имаше на много места, знам един на Четвъртък пазара, но не съм сигурна, че още стой. На главната посока от Халите към пешеходния мост, в дясно срещу Дет Маг също имаше. Peace

# 337
  • Пловдив, но иначе от Бургас

също така и в търговиите......на Брезовска,но от лявата страна"Малката Тракия"
аз също имах този проблем с коритото и най накрая намерих в магазин за дом потреби
има ги и в магазините за 1 лв, в тези, в които има пласт изделия, виж на пл Съединение

# 338
Миналата седмица минахме през Съединение, там вече няма магазин за един лев. Гледам нещо друго правят.
Много кофти накрая ще си поръчам от интернет, нямам време да обикалям да търся по кварталчета в този студ. Rolling Eyes

# 339
  • Майничка

На главната стои, също и на "Васил Левски", след Пешеходния мост, срещу "Мартинели".

# 340
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Миналата седмица минахме през Съединение, там вече няма магазин за един лев. Гледам нещо друго правят.
Много кофти накрая ще си поръчам от интернет, нямам време да обикалям да търся по кварталчета в този студ. Rolling Eyes
магазина го преместиха 20м понадолу , зад буката вестници, срещу орифлеим, беше магазин берлин

# 341
магазина го преместиха 20м понадолу , зад буката вестници, срещу орифлеим, беше магазин берлин
Мерси, не че ми трябва този магазин, но с това корито се побърках вече. #Crazy

# 342
  • Зеленият рай в сърцето на България

На главната стои, също и на "Васил Левски", след Пешеходния мост, срещу "Мартинели".

Има и на бул. Христо Ботев (не знам кой номер се пада)като тръгнеш от Военна болница към Макдоналдс е в ляво.  Wink

# 343
Не съм сигурна дали се записах тук  newsm78 Но ще ви следя, че много полезно инфо давате  Hug

Има и на бул. Христо Ботев (не знам кой номер се пада)като тръгнеш от Военна болница към Макдоналдс е в ляво.  Wink
Има и на бул. Руски, от колелото на гарата, преди китайския ресторант в дясно.

А мебели http://shop.yavor-bg.com/index.php?catid=180&subcat=61 Тези са Явор. Предстои ни обзавеждане на всекидневната и виждам интересни неща.

# 344
  • Pb
побутвам темата, че взе да изпада на зад. сори за спама

Общи условия

Активация на акаунт