Къде в Пловдив??? - 2

• 55 717
  • 650
  •   1
Отговори
# 345
  • Сопот
Моля за помощ!
-Трябва ми мъжки халат за баня,по възможност да е български.И ако може да е в магазин работещ в събота следобед или неделя.
-Търся агенция,която организира екскурзии до Гърция с тръгване от Пловдив.Ако някой е пътувал или е запознат нека да се пише.Може и на лични.
Благодаря предварително   bouquet

# 346
  • Някъде там...
Халати има в Метро.

# 347
Аз все още тьрся фирма,която да чисти с Рейнбоу по домовете.

# 348
  • Пловдив
Моля за помощ!
-Трябва ми мъжки халат за баня,по възможност да е български.И ако може да е в магазин работещ в събота следобед или неделя.
-Търся агенция,която организира екскурзии до Гърция с тръгване от Пловдив.Ако някой е пътувал или е запознат нека да се пише.Може и на лични.
Благодаря предварително   bouquet
За халати виж отстрани срещу Халите, работят и в събота (намира се точно до паркинга, но не под Халите, а отсреща, надявам се да си ме разбрала). Другото място е МАРКЕТ СЕНТЪР, на Кап. Райчо, на първия етаж откъм улицата е магазина, даже отвън се вижда. Работи и в събота, и в неделя. Аз също трябва да купувам другата седмица за мъжо, че има рожден ден и има нужда от такъв халат.
За агенция - виж в подлеза на Тримонциум, автобусите тръгват от паркинга на Тримонциум. Незнам само дали организират екскурзия или уреждат само транспорта.

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 11:02 от Катерина78

# 349
И аз се интересувам! Може и да не е с Рейнбоу. Търся някой да ми изчисти пролетно, че мен ме е хванала умората  Mr. Green Как вървят цените на подобна услуга  newsm78

# 350
Момичета,знаете ли в коя аптека може да се намери детската паста за зъби Ненадент,за деца до 4 год?Винаги попадам на жълтата паста,която е за деца над 4 год. и е с флуор.Писна ми да обикалям,ако някоя от Вас скоро е купувала,казавайте от коя аптека Praynig
Благодаря,предварително  bouquet

# 351
  • Сопот
Катерина78  и MimSss много благодаря!  bouquet

# 352
  • Пловдив
Паста Ненадент купих последно от аптеката на Метро.

# 353
И аз се интересувам! Може и да не е с Рейнбоу. Търся някой да ми изчисти пролетно, че мен ме е хванала умората  Mr. Green Как вървят цените на подобна услуга  newsm78

PeaceИ и и -то един ден напече слънце и айде пролетно Whistling-ми рано е още  Laughingкакво сте се разчистили Crossing Arms Hug

# 354
Паста Ненадент купих последно от аптеката на Метро.

Катерина78,благодаря  bouquet

# 355
Хайде и за да се допитам до нашата енциклопедия  Laughing
Моля за помощ! Ще ставам кума юни месец и си търся някакъв официален тоалет. Проблема е, че нямам идея какво ще ми стои с тези +10 кг, които не виждам кога и дали ще сваля изобщо  Embarassed Та ако знаете къде ще мога да си намеря официална дрешка за моето ремарке...  Rolling Eyes

# 356
  • Майничка
Не даваш достатъчно данни - какво значи+10, какъв тип официален - делово-официално, вечерно-официално или нещо по-фантазе, в каква финансова рамка...

# 357
  • Пловдив
От къде мога да си купя столче за хранене на Cengoroo? newsm78

# 358
  • Майничка
От къде мога да си купя столче за хранене на Cengoroo? newsm78

Ако имаш предвид Cangaroo, в Хиполенд имаше преди две седмици един модел, май в зелено.

# 359
Хайде и за да се допитам до нашата енциклопедия  Laughing
Моля за помощ! Ще ставам кума юни месец и си търся някакъв официален тоалет. Проблема е, че нямам идея какво ще ми стои с тези +10 кг, които не виждам кога и дали ще сваля изобщо  Embarassed Та ако знаете къде ще мога да си намеря официална дрешка за моето ремарке...  Rolling Eyes
прочети в тази тема

Общи условия

Активация на акаунт