НАЙ-тъпия филм на света

• 43 831
  • 447
  •   1
Отговори
# 180
Някой сцени са мега тъпи, но има някой в който хълцам от смях и ми текат сълзи... Намирам съотвертствие с нас и просто умирам от смях.

# 181
"Тя и Той" мен ме кефи също, наистина при по-дълъг семеен стаж, хумора повечко се разбира и няма нужда от коментари!

# 182
Току що гледах The Mist по Стивън Кинг. А до сеха не е имало филм по негова книга, който да не си струва.
Краят ми стана ясен 10мин преди да свърши филма, което ме наведе на мисълта за някакво "четене между редовете" ...
Пълна идиотщина. През цялото време някакви фантасмагории с чудовища... уж... И накрая някакъв край, ала "ирония на съдбата" за главният герой.... Или аз не зацепих скритият му подсмисъл или ...

Някой да каже нещо, защото Стивън Кинг не е някой посредствен автор, който ще си позволи подобна боза.... Thinking
Или пък нещо е пропуснато в сценария...

Абе като цяло се разоВчаровах.

# 183
И аз миналия ден гледах Мъглата. След хвалбите на мъжа ми и думите му, че го свалят не знам си колко стотин човека си рекох, че е нещо страхотно. Въобще не ме впечатли. Бил много страшен. Глупости. Нищо страшно не видях. Само някакви грозни твари. И два часа приказки в един супер, та накрая да завърши с този тъп и предвидим край. Добре беше онази лудата, че да стане филмът по-интересен  Simple Smile
Очаквах много повече от Стивън Кинг , а не някакво слабо фентъзи Confused

# 184
Аз се порових и видях разни други коментари. В същност книгата не свършва с убийство и пристигане на the American troops. Краят е отворен. Героите не намират никой и остават така - в безизходица. И съм 100% сигурна, че бая неща по разяснението на случките са пропуснати...

Според мен режисурата е доста слаба, въпреки, че режисьорът е от филмите "Искуплението Шоушенк" и "Зеленият път" ... Като се замисля сега, май само краят е режисирал той, а в началото някой дипломант се е пробвал....

# 185
  • София
Единствено "Искуплението Шоушенк" и "Зеленият път" са добрите екранизации по Стивън Кинг; всичко останало е гОла вОда!
Не могат да го екранизират и това си е  Naughty !

# 186
Единствено "Искуплението Шоушенк" и "Зеленият път" са добрите екранизации по Стивън Кинг; всичко останало е гОла вОда!
Не могат да го екранизират и това си е  Naughty !

Има нов филм по Кинг - The Mist
От режисьора на Изкушението и Зеленият път...обаче дали е хубав, още не знам  Thinking

# 187
  • Пловдив
Марче, няколко поста по-горе говорят за него, оттам дойде и приказката за "Зеления път" и "Изкуплението" Simple Smile

# 188
 Blush личи си кой не чете  Joy

# 189
Обикновено старателно проучвам всеки филм или книга, които се каня да гледам/чета, затова рядко имам разочарования.
Но веднъж, за да угодя на едно гадже, ходих с него да гледаме "От глупав, по-глупав", е по-тъп филм не бях гледала. Веднага след прожекцията зарязах и гаджето.

# 190
Обикновено старателно проучвам всеки филм или книга, които се каня да гледам/чета, затова рядко имам разочарования.
Но веднъж, за да угодя на едно гадже, ходих с него да гледаме "От глупав, по-глупав", е по-тъп филм не бях гледала. Веднага след прожекцията зарязах и гаджето.

Това беше любимият филм  на моя БИВШ Joy Joy Joy Е , не го зарязах заради филма, но сме на едно мнение-  от тъп по-тъп Joy

# 191
"Мюнхен" - може би имах прекалено големи очаквания и се разочаровах

# 192

Кой не чете какво?

Whistling

# 193
"Дъщерята на шефа" Sick супер блудкава абсурдна американска комедия

# 194
10 000 b.c. никак, ама никак не ми хареса   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт