НАЙ-тъпия филм на света

• 43 790
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
На Матрицата първата част ми беше интересна, втората - ефектна, третата - пълно разочарование...Но ако питам мои приятели ще ми ги подредят по друг начин  Confused

# 241
Гледам, че сте писали, че не харесвате филма Гейбриъл, на мен ми хареса, може би заради Анди Уитфийлд, който е архангел Гавраил.Какво очаквате от филм с нисък бюджет, но като цяло не е зле, гледала съм къде къде по-лоши и тъпи филми.

# 242
  • София
На Матрицата първата част ми беше интересна, втората - ефектна, третата - пълно разочарование...Но ако питам мои приятели ще ми ги подредят по друг начин  Confused

хахахах мен ако питаш - първата е страхотна....за тогава - уникална....втората и третата - пълно разочарование Wink

Междузвезни войни новите три даже не мога да се насиля да ги гледам, почнах първия и заспах от тъпня....но старите са невероятни.....

gitadam - има страхотни филми с нисък бюджет, има още по-страхотни филми на тази тематика...Гейбриъл издиша и от към ефекти и от към игра и от към сценарии....кръгла 0.

# 243

gitadam - има страхотни филми с нисък бюджет, има още по-страхотни филми на тази тематика...Гейбриъл издиша и от към ефекти и от към игра и от към сценарии....кръгла 0.

Като споменахте Гейбриъл, ме подсетихте да прибавя към този списък и Константин newsm11

# 244
  • София
Ммдаа! На "Константин" историята издишаше отвсякъде, но пък ефектите там ми харесаха (сигурно защото го гледах на кино  Rolling Eyes ) .  А и като фенка на Киану Рийвс някакси по-лесно преглътнах безсилието на сценаристите  Wink .

# 245
  • София
Две вечери подред, подлъгана от високия IMDb рейтинг,  заспивам на "There will be blood"  Rolling Eyes Мнооого тегав и скучен с преекспонирани на моменти ситуации и образи. Довечера ще направя последен опит, да го догледам /гОлем инат съм/, ако вземе, та ме впечатли случайно , ще коригирам поста.
http://www.imdb.com/title/tt0469494/

# 246
Стражът с Майкъл Дъглас, Ева Лонгория, Кийфър Съдърленд и др.

# 247
ДЮН!!!! Е няма друга такава тъпня. На 3-тия час се замислях за самоубийство, така и не го догледах до края... Sick

# 248
...да прибавя към този списък и Константин newsm11 ...
                     Зори, от теб не го очаквах  Crossing Arms. Много си е хубав 'Константин'  Blush.

# 249
...да прибавя към този списък и Константин newsm11 ...
                     Зори, от теб не го очаквах  Crossing Arms. Много си е хубав 'Константин'  Blush.

Защо?
Не ми хареса, какво да направя Blush
Въпрос на вкус Hug

# 250
  • Smallville

Междузвезни войни новите три даже не мога да се насиля да ги гледам, почнах първия и заспах от тъпня....но старите са невероятни.....

Първите две части наистина са с по скоро  детски сюжет,но аз като един голям фен ги изгледах търпеливо,но най вълнуващата част беше в трети епизод,"Отмъщението на ситите",наистина ме трогна и разбрах всичко,по точно историята около Дарт Вейдър.Не са тъпи сериите,а по скоро са за ценители на жанра и фенове Peace

# 251
  • София

Първите две части наистина са с по скоро  детски сюжет,но аз като един голям фен ги изгледах търпеливо,но най вълнуващата част беше в трети епизод,"Отмъщението на ситите",наистина ме трогна и разбрах всичко,по точно историята около Дарт Вейдър.Не са тъпи сериите,а по скоро са за ценители на жанра и фенове Peace

ам аз съм фен на междузвезни.....сигурно съм гледала всяка с най-искрен кеф поне по 50 пъти (от старите серии) и бех ги гледала и пак и пак.....но не и новите....

# 252
  • Smallville

ам аз съм фен на междузвезни.....сигурно съм гледала всяка с най-искрен кеф поне по 50 пъти (от старите серии) и бех ги гледала и пак и пак.....но не и новите....
Като фен ти препоръчвам горещо,изгледай третата част от новите,сериозно, ще ти хареса,тя няма нищо общо с първите 2 и тогава пак ще говорим,това е най трогателната история от трилогията или по точно "шестлогията"

# 253
ДЮН!!!! Е няма друга такава тъпня. На 3-тия час се замислях за самоубийство, така и не го догледах до края... Sick

Кой от всичките? На Дейвид Линч?

# 254
Good Luck Chuck , много глупав филм, въпреки Джесика Алба, която много харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт