Neues Thema für die Männer, ob Nikolaus, Weihnachtsmann oder fremde Männer DE 54

• 15 708
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
[quote ]

целувкиииии
[/quote]
Муахахах, тази мацка не ни знае какви сме цикета- целувки ни праща. Аз не мога да отговяря на въпроса,   Embarassed .

Вие нищо не сте обсъждали... Що така? Май ви се иска да залагате за дата на Марк или Давид/ Дейвид. Между другото оставихме бебто само са ди избере името. Ако се роди на четна дата е Дафид, ако е на нечетна - Марк.
Изчезвам отново.Отивам да си почивам, че свекървата и мъжът ме нервят, че много разбират от диети. Клозеядци ще ме учат какво е богато и бедно на холестерол  Sick

Между другото - Ася, освен, ако не сготвиш индийското чудо, наречено "гаджар ка халва", няма шанс да ме накараш да пометна. / Обвоол последния път мазах бисквити с шоколад посреднощ/  Laughing

Внимание, внимание! Аз съм запозната със всички сапунки по АРД.  Mr. Green

# 121
Майра, според мен Юлиан се маха, защото сериалът така затъпя, че дори следобедните сапунки без претенции по АРД струват няколко цента повече. Тъй че викам да се местим на "Щурм дер Лийбе", а?  Laughing

Аз това, че ще мре го чух една седмица по-рано по някое от клюкарските предавания на РТЛ и затова гледах специално. Заради жена му и децата е неговата версия. Че иначе дребната точно по това време е в стихията и не ме оставя да гледам.

Аз ви оставям, че след 1ч потегляме. Риен, на отчет тук през 2ч, че ще докараш някой сърдечен удар Laughing

# 122
Ако има един анти град zа мен в Германия, то е Аахен. Една година иzгубих там  Twisted Evil 

# 123
Внимание, внимание! Аз съм запозната със всички сапунки по АРД.  Mr. Green

Хехе, сериозно ли? Аз съм запозната от бременеето ми още с една на АРД. Но много ме е срам да си призная, затова не казвам коя е, защото после някои мои "приятелки" тук ще ме спукат от гаври.

Майра, ние пускаме за фон вечер докато ядем АВЦ. Дойде ми като гръм тази смърт. Драматизъм, изкуствен патос, неадекватни реакции, лоша актьорска игра. Пфуй. Че и пред "олтара" умря - голямата символика.

Ау, Татянке, дано не засегнах спомени в теб. Аз съм била веднъж в Аахен с класа ми и много ми беше харесало.

# 124
Като турист и мен мже да ми харесва, но като живееШ там е друго неЩо. Отвратителни хора.
Бих отиШла там единственно zа да ида в zаводския магаzин на Линдт и при стария ми zъболекар....млад, секси  Crazy

# 125
Татянке, ти какво си правила една година в Аахен? Учила ли си там?
Аз така чувствам в Париж. Всички са очаровани от този град, а аз го намирам за най-мрачния и нажежен град на света. Парижани са нагли, студени, коравосърдечни. Живях едно лято за месец там и се отвратих, докато преди това бях само турист и исках даже да се местя да живея там...

Оф, не споменавайте зъболекар. Във вторник имам час и вече ми се гади.

# 126
Работих там, в Сен Гобен  Mr. Green

# 127
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Клозеядци ще ме учат какво е богато и бедно на холестерол  Sick

Между другото - Ася, освен, ако не сготвиш индийското чудо, наречено "гаджар ка халва", няма шанс да ме накараш да пометна. / Обвоол последния път мазах бисквити с шоколад посреднощ/  Laughing

Риен, това не знам какво е. знам само една халва от моркови, не е лоша, ама бая време се бърка и ме изнервя приготвянето й.

моля те преведи клозеядци. северняшката ми баба не употребяваше подобни думи.
нейните бяха по- цветисти Blush.
обаче ме научи да кълна Confused

днес замръзнах Crossing Arms
и ми е крив, свински ден.
в знак на протест няма да готвя. Naughty

ще се яде плато със сирена и луканка (за половинката) и червено вино.
обаче няма вино и някой ще бъде натирен да купува Twisted Evil

жалко, че нямаме камина. Whistling, но имам романтична коледна украса на прозореца от червени лампички в звездовидна форма. ще ползвам тях вместо камина  Joy

П.П. не спорете за Аахен. даже незнам къде е на картата Stop, обаче принтените са 1 път.

на заминаващите за уикенда: слънчево време и положителни емоции.

# 128
Ася, аz полzвам двд с каминен огън Sunglasses
А кои продукти си zабранила вкъщи?

# 129
Асе, вероятно под клозеядци се има предвид баварци, хапващи кльосета.

# 130
Асе, вероятно под клозеядци се има предвид баварци, хапващи кльосета.

хахахахахахаххаааааа, ужас.
явно ми е крив ден.
аз се сетих първо за клозет Mr. Green, и почнах да се чудя какво значи това hahaha
много съм зле днес Stop

Ася, аz полzвам двд с каминен огън Sunglasses
А кои продукти си zабранила вкъщи?

супер идея за двд, аз мислех за постер newsm78

забранила съм маргарин, сухи супи и бульончета, полуфабрикати, помес, майонеза, сосове във всякакъв вид, подсладители - течни или на хапчета  Naughty сигурно има още Thinking

половинката не иска да яде захар, че щял да напълнее, а мед не обича и след като изхвърлих подсладителите се наложи да купи Стевия Party

до скоро не искаше да яде салата без сос от Rahm и Мayo, но вече яде със зехтин и лимон и си трае Whistling

чат-пат майка му го спасява от този ад, наложен му от дива балканка и му прави огромен мазен шницел - полуфабрикат и помес. прави няколко повече и му ги дава за вкъщи  hahaha

не му е лесно, права е майка ми Twisted Evil

# 131
Що да не му е лесно на мъжа ти, Ася  Wink Де и на мен някой да ми готвеше такива неща.
Ти знаеш, че и аз не ям месо. Съответно само на Коледа правя пиле с бира за мъжа ми. Ей това нещо само мога да готвя като мръвка. И той се радва като хлапе горкият, яде пилето и се гордее с мен  Laughing А то колко си е за гордост, че готвя месо ( а и не само ) веднъж в годината, е друг въпрос. Но такава си ме е взел, даже и ръката ми поиска. Знае какво да очаква. Или какво да не очаква. С това искам да кажа, че това с плюскането и факирстването в кухнята, е една подробност. Не е критерий за качество на любовта. Но за боди мас индекс-а, уви.  Wink

# 132
Хм, а маргарина защо пък да е забранен?

# 133
Хм, а маргарина защо пък да е забранен?

на мен ми става лошо от него, а и избягвам промишлено произведени храни, освен шоколада  Crazy.

и заради Transfettsäuren (незнам как е на български Embarassed)

# 134
Маргаринът е рафиниран фет. Пълен е с вайхмахерн, които са под формата на Е-та. Те причиняват алергии, затлъстяване и други по-сериозни неща.
Маслото е полезно, докато маргаринът е нещо много вредно.

Общи условия

Активация на акаунт