Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава името Момчил?
Може ли да се поставя упойка, докато кърмите?
Какви са процедурите за получаване на социално-осигурителен номер в Германия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава името Момчил?
-
Може ли да се поставя упойка, докато кърмите?
-
Какви са процедурите за получаване на социално-осигурителен номер в Германия?
За да получите социално-осигурителен номер в Германия, обикновено трябва да изпратите формуляр Sozialversicherungsausweise при първия си случай на социално осигуряване. След това трябва да подадете молба. Ако не можете да се свържете с LVA, можете също да опитате при здравната каса, тъй като те знаят кой, къде и кога се занимава със социално-осигурителния номер.
-
Какво е мнението за българските шофьорски книжки в Германия?
-
Какво е мнението за използването на канела и рициново масло за предизвикване на раждане?
, мерси! За съжаление цветето е с 3 корена и много кичесто и не пасва в никой от предложените варианти. Мишо днес пак се прави на естествоизпитател. Накрая просто му препречихме пътя до цветето с един фотьойл
Риенски, харесва ми цветето, не ми се подарява. Ама ако и фотьойла не помогне, не знам...А за косата, гинеколожката при която ходя ми каза да не се боядисвам поне до 21вата седмица. Иначе, чела съм, че няма доказателства, че боядисването вреди, но все пак, да съм от сигурната страна. Освен това, в Берлин има един телефон, където може да се обаждаш с всякакви въпроси кои вещества са вредни за бебето по време на бременността и кои не. Ако някой се интересува мога да го публикувам. 
Но това с диzела е наистина парадокс
Такова неЩо можеШ да се слу4ва и в БГ
Та мъжът ми ходил на проекта, ръководен от него и му направил аналиz и като му каzа каква е ситуацията, Мом4ил неЩо мърморил и мъжът ми му каzал на български "Истината боли"
Знае 5 думи на кръст но ги каzва баШ на място
Та утре ще пратя мъжа да я проучва. 
Ако не забравя, ще я питам кой й го беше казал.