Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо ръката ми изтръпва и какви могат да бъдат причините?
Какви са оплакванията и проблемите по време на бременност?
Кой прах за пране е подходящ за бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо ръката ми изтръпва и какви могат да бъдат причините?
-
Какви са оплакванията и проблемите по време на бременност?
По време на бременност могат да възникнат различни оплаквания и проблеми, като изтръпване на ръцете, подуване на краката и ръцете, болки в китките и ставите, трудности при хващане на предмети, затруднения при закопчаване на обувките и увеличаване на кръвното налягане. Важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети за справяне със симптомите.
-
Кой прах за пране е подходящ за бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за стягащите колани след раждане?
-
Как мога да намеря информация за организирането на събитие за бебета през 2008 г. и къде да се обадя?

Този път по-малко е наддал, аз се бях шашнала, че с тва темпо ще родя слонче.
То да е живо и здраво, пък... Обаче яко дърпа от мен тоя юнак. Преди месец и нещо почнах да пия Ферофолгама, защото хемоглобинът ми беше 109, сега е 103.
. Така че още си замезвам с Матерна, желязо и Магнерот.
) Бабите-мераклийки са отделили пари за всичко, за нас май ще останат само памперсите и козметиката и малко дрешки (защото пък приятели ще ни дават от тяхния бебок, половината са необличани) Аз нямам нищо против. 

Черпя с ментов чай и мед

И мойто не прави толкова движения - даже много по-малко - през деня почти не го усещам, вечер като легна на дивана пред ТВ-то почва да рита, но като заспя, а и през нощта като се събудя също не го усещам. Гледах го в неделя на УЗ и всичко беше наред.
.

Ще си карам до последно. Въпреки това има промени с тумбата. С мъжът ми караме на един зъб разстояние - при мен седалката е по-напред, при него - по-назад. Онзи ден сядам да карам след него - седалката ми е ОК. Чудя се аз, но решавам, че той не я е местил. Вчера я дадох на един колега да я мести /нямаше места за паркиране пред офиса, така че я тропосах на лошо място и сдадох ключовете на тези, на които им пречи/. Говорим си с колегата, след като я е преместил и той също отбелязва, че седалката като никога му е по мярка /той и преди е местил колата/. Явно тумбата си взима своето; или краката ми са се поудължили - докато родя. сигурно ще ставам за "маникенка"