"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
И тъй като Рефан се хвалят с увеличени продажби, нека не си мислят, че по този начин трайно могат да привлекат клиенти. Толкова е пошла тази реклама, че минава всякакви граници. Не съм редовен клиент, но купувах от време на време. Не смятам повече да купя нищо от тях, особено след наглия отговор на представителя на Рефан. Клиентът е ЦАР и когато същия този клиент ви казва в очите ,че прекалявате, а вие тръгнете на война с него, нищо добро не ви чака.

# 376
И тъй като Рефан се хвалят с увеличени продажби, нека не си мислят, че по този начин трайно могат да привлекат клиенти. Толкова е пошла тази реклама, че минава всякакви граници. Не съм редовен клиент, но купувах от време на време. Не смятам повече да купя нищо от тях, особено след наглия отговор на представителя на Рефан. Клиентът е ЦАР и когато същия този клиент ви казва в очите ,че прекалявате, а вие тръгнете на война с него, нищо добро не ви чака.

Искам да влезнат в тази тема и да видят колко много клиенти вече загубиха!

# 377
Според мен няма начин да не четат-все пак е тяхна,рекламна.

# 378
А в Рефан.нет админ-а смекчи тона....не били те виновни, не направили рекламата, те са само търговци.
Ами хубаво, но аз не виждам защо трябва да пълня джоба на разни мутренски компании при положение, че има къде къде по-читави фирми, които се отнасят с уважение и към природата и към клиентите си.

# 379
Според мен няма начин да не четат-все пак е тяхна,рекламна.

Темата не е рекламна.   Peace   За тази цел това трябва да е обозначено в началния пост.

Нека четат, нека...    Twisted Evil
Майка ми поръча да й харесам някой парфюм от рефанските за РД. Отговорих й, че в техен магазин няма да стъпя - разказах й за рекламата и отговорът на запитването в сайта им. Тя много ги харесваше, до преди да й разкажа...
Пак ще избера нещо на майка ми, но вече и тя не иска да е от Рефан.   Peace

# 380
Аз пък си мислех,че всяка такава конкретна тема (за козметика,магазини и др.),която се създава и подържа обикновено от новорегистрирани (но не задължително) е рекламна.Може и да греша.Сори за спама.

# 381
С този Рефан вече ми се гади..... оказа се, че в нашите гаражи се правят парфюми на рефан...
Сега от както е топло не мога да си отворя прозореца защото с тея аромати не се диша и е кошмар  Confused

# 382
Влизам в темата,за да се оплача от техните душ-гелове.Купих си този с ванилия,тъй като отдавна исках да  ги пробвам .Ами не прави почти никаква пяна освен ако не сложа доста голямо количество от продукта и го изхабих за 2 седмици.Кожата ми ухае точно 5 минути след баня.Не съм доволна,а цената е доста скъпа за продукт от 200 мл.

# 383
И аз да си изкажа възмущението от тази реклама...този който я е измислил трябва да му се забрани да се занимава с маркетинг. Рефан от известно време ми се струва, че занижиха качеството на доста от продуктите си, а им бях фен. Сега съм се насочила към Касиопеа, доста са подобни с малка разлика в цените обаче  Rolling Eyes

# 384
По-скоро отговорност за лошия вкус се полага на управителя, мисля , че е и собственик. От друга страна продажбите много се били качили...Вероятно, негативното отношение е  пренебрегнато в полза на  парите.

# 385
  • Варна
А в Рефан.нет админ-а смекчи тона....не били те виновни, не направили рекламата, те са само търговци.
Ами хубаво, но аз не виждам защо трябва да пълня джоба на разни мутренски компании при положение, че има къде къде по-читави фирми, които се отнасят с уважение и към природата и към клиентите си.

Peace
Преди 2 страници имаше коментар,че купували формулите и затова продуктите им 1:1 с оригиналите. Ще кажа само: Да бе да! Като че ли, ако леля ми (добра шивачка) копира рокля на Армани например, ще ми стои като истинска Simple Smile

# 386
Не съм казвала, че са абсолютно 1:1. Да, има аромати (някои, не всички) които са направени много добре. Хора, които не са парфюмни маниаци няма да хванат разликата.  Както и да е, те Рефан си биха автогола вече!

А в Шанел шият нормални хора....това, че някой е измислил дизайна е нещо друго. Ако леля ти е уникално добра и има същите платове като тях пак ще ти седи много добре Grinning Peace

# 387
  • Пловдив
Мен също ме загубиха с тази реклама. Crossing Arms

Преди няколко дни минавах покрай магазина им и едно момиче ми даде тестер на 192.
Доста ми хареса и реших да си го купя/имитация на Милиона е/
Вечерта,обаче ,видях рекламата и просто  Sick
Така и не си го купих.
Ако 192 е близък с оригинала,то от Рефан правят антиреклама и на Пако Рабан.
Не бих си взела и него,ако знам,че ще ухая като Азис.

# 388
Аз пък и отвъд рекламата, отвъд агресията на на един техен служител, пишещ преди време тук, се разочаровах много от качеството на техни продукти. Бях си купила от глицериновите им сапуни, ароматът им ми хареса, но за мое учудване още при първото ползване те буквално се разпаднаха - на много малки парчета, които бяха почти непригодни за ползване, понеже на свой ред се начупваха на още по-малки. Така на практика ползването на сапуна беше страшно неикономично, а той не е евтин.

Повече никога не бих си купила нищо тяхно.

# 389
Навсякъде ли вече нямат 10 мл. шишета за парфюмите и предлагат от 30 мл. нагоре Simple SmileПроверих на две места в Пловдив и се учудих доста. Не купувам често от тях , това може да е така отдавна просто аз да не съм разбрала. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт