Календари вече принтят начинаещите Фотошоп-ки...(5)

• 28 107
  • 416
  •   1
Отговори
# 60
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=14280&com … s=1#startcomments пробвайте от тук. Аз се регистрирах, даже съм в акаунта по-горе в препратката.

# 61
  • софия
здравейте дами! и аз съм за тук. въпреки, че Ted-cat много се занимава с мен, смятам, че вече мога да я оставя на мира newsm03. тук намирам много полезни неща, които разбирам от вашите обяснения.

# 62
  • София
здравейте дами! и аз съм за тук. въпреки, че Ted-cat много се занимава с мен, смятам, че вече мога да я оставя на мира newsm03. тук намирам много полезни неща, които разбирам от вашите обяснения.

Добре дошла! И аз й висях на главата на Ted_cat, но съм й много благодарна за прекрасните покани дето ми направи.

# 63

На теб Ted_cat не ти ли каза да не се разписваш без рамка Twisted Evil
Довечера ще проверя дали си се отчела Joy

# 64

На теб Ted_cat не ти ли каза да не се разписваш без рамка Twisted Evil
Довечера ще проверя дали си се отчела Joy
ха хаха ...  Ted_cat много много мноооогоооо  трябва да я черпим   bouquet щото и аз съм от досадниците  Embarassed дет й висят на главата за което много голяма  Heart Eyes от мен
а сега да взема да се запиша , че гледам от отдавна ме е хванала липсата , но и на музата ми не й намирах  следите .... както и да е Simple Smile  ... това е последната ми поправка и повече зарязвам тези месеци , че ми писнаха .... така и така по - добре няма да стане  Joy

и

много моля за съвет кое от двете е по - добро и ако има критики .... приемам всякакви , но  Naughty за последно  ... след това поправки на тази страница няма да има , захващам се с следващата Simple Smile
Много благодаря за шапките , ако не бяха те никога нямаше да ми хареса поне малко Simple Smile
червената топка не ви ли се струва не на място ? Thinking

# 65
Axrax .
На мен първата ми харесва повече. Peace

# 66
  • на село
На мен втората - сините снежинки ми се струва че не се вързват особено.

# 67
Добре де, само аз ли не мога да си го изтегля този ФОТОШОП?  smile3518
От замунда не мога, че там не ме пускат да се регистрирам, а от арената се чудя какво точно да изтегля.    Rolling Eyes

Моля ви помагайте!

Мили мами - проблема е точно там, че не мога да се регистрирам в Замундата, а следователно не мога и да тегля от там.

# 68
 а сега де  Joy
гласувайте хода , че и аз съм в голяма питанка Simple Smile

# 69
  • на село
Добре де, само аз ли не мога да си го изтегля този ФОТОШОП?  smile3518
От замунда не мога, че там не ме пускат да се регистрирам, а от арената се чудя какво точно да изтегля.    Rolling Eyes

Моля ви помагайте!

Мили мами - проблема е точно там, че не мога да се регистрирам в Замундата, а следователно не мога и да тегля от там.

Аз изтеглих Фотошоп от Арената. С крак и лесно се инсталира. Няма ли линк в началото на темата? Ако не - ще се поразровя.

# 70
  • София
Axrax, много хубав е станал  Grinning Аз съм за втората. Опитай само как ще е, ако мръднеш мечето наляво.
Разбрах как става "обезцветяването" Wink - с маска Grinning

# 71
а сега де  Joy
гласувайте хода , че и аз съм в голяма питанка Simple Smile

Без снежинките от мен!

# 72
Axrax без снежинките ми харесва повече,а червената топка си е добре-може само да и засилиш цвета.Губи ти се годината-не се откроява според мен Peace
Ted_cat И АЗ ТРЯБВА ДА Я ЧЕРПЯ :mrgreenНо като се замисля май не-заради нея ще ме изгонят от вкъщи с този фотошоп Crossing Arms

# 73
Лекси така ли ?

Ok  без снежинки  Laughing Heart Eyes

# 74
чучулигата да е жив и здрав мъжо .... много ме подкрепя за фотошопа и постоянно коментира Simple Smile и ме хвали  Embarassed  .... добре , че не съм му показала вашите работи , че похвалите ще му секнат  Joy

Общи условия

Активация на акаунт