Календари вече принтят начинаещите Фотошоп-ки...(5)

• 28 082
  • 416
  •   1
Отговори
# 90
януари - сняг
февруари - сняг+валентинки
март- мартенички + минзухари, кокичета
април - цветя + шарени яйца
май - азбука
юни - зациклих Simple Smile
юли - море
август - беритба , зрели плодове
септември - зациклих Simple Smile
октомври - есен - листа
ноември - ъъъъъъъъъъъъ
декември - Коледа
Можеш да сложиш на някой месец примерно и годишнина от сватба - чаши за вино , панделки , сърца Simple Smile знам ли Simple Smile
дано поне малко съм помогнала  ... успех

# 91
  • Бургас
Axrax Благодаря, доста помогна, защото аз на твоите зациклените има идеи, а си ми дала чудесни на моите зациклени  Laughing
Април е готов, повече няма да го мъча, нямам нерви, пък и ако продължавам така никога няма да го завърша този календар.
Годишнината ни е през юли - чудесна идея, а морето ще го оставя за август.....

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/6/5?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F5

# 92
Axrax тези шапчици на дечицата отделно ли си ги слагала или са си тяхни?

И аз да питам кое повече ви хресва?

# 93
  • София
Пижулинка, първата Grinning много хубави са станали.
Никки, харесва ми  Grinning нали може да си "открадна" идеята за заграждането на датата и стрелкичкатаPraynig
val_stef, права си - май ще е по добре, но не ми се занимава вече с тази рамка.
Axrax , ако греша, учителите да поправят. Снимка можеш да изсветлиж от Image -Adjustments - Brightness/Contrast.  Това, за което питах, не е точно изсветляване - по-скоро черно-бяла снимка, на която се виждат само част е цветовете и то в различни нюанси. Отваряш си снимката, копираш я, правиш копието черно бяло с Image -Adjustments - Desaturate и правиш маска, върху горния слой. Иконката за маска е на реда с тази за сенките - правоъгълниче с кръгче. После с четка "рисуваш" там, където искаш да ти се появи цвят. Можеш да използваш всички нюанси м/у черно и бяло. Като когато е черно - се появява оригиналния цвят и колкото по-към бяло се отива, толкова по-блед става цвета. По този начин например, може да се направи черно-бяла снимка и само фрагмент от нея да е цветен и то с различна интензивност на цвета. Предполагам, че има разни "чалъми", надявам се учителките да ги споделят Grinning

Днес синът на Ани има Рожден ден. Да й е жив и здрав и много,  много да я радва!

# 94
Здравейте момичета, първо честита нова темичка.  bouquet
Ето го и моят календар, най-накрая се спрях на окончателният вариант. Дано ви хареса.

Този вариант е за баба ми, останалите са с различни снимки.
Пижулинка много хубави покани си направи, на мен лично ми харесва повече първата. Peace
Лекси много нежна рамчица.

# 95
  • София
Хубав е. Какъв формат ги правите тези големи календари и къде ще ги вадите?

# 96
mimival, хубав е календара ти Peace Само сянаката на цифрите бих намалила, че малко не се чете така. Hug

# 97
Хубав е. Какъв формат ги правите тези големи календари и къде ще ги вадите?
Ами този е 60х40см. или 50х70 още го мисля, за печата сега тепърва почвам да търся, вече имам няколко места запланувани на които да проверя.
Вейдър права си, ще я намаля.   bouquet

# 98
  • на село
Моят календар отдавна е готов. Забравих само да страниците да пиша годината /можете ли да си представите  Embarassed/. Само се колебая за есенната страничка кой от двата варианта. Кажете кой повече ви харесва - качила съм ги и двата  http://minivta.multiply.com/photos/album/13

# 99
  • Пловдив
Момичета, записвам се при вас - и аз начинаеща във фотошопа. Имам много малък сблъсък с програмата (CS2), имам и една книга, ама малко бавно и трудно става с нея. Абе знам десетина функции и това е!
Сега ще се върна да изчета предишните ви теми, но само да попитам - за календари само ли става въпрос или си е просто за начинаещите във Фотошоп?

# 100
  • София
Добре дошла Grinning. За начинаещи е. на правилното място си. Има и отделна тема за календари.

# 101
  • София
tatyana77 на мен ми харесва първия есенен вариант.
Чудех се този момък дето се вижда на снимката отзад няма ли начин да го замажеш или искаш да се вижда?
Лекси - харесва ми! Наистина е различна от всичко твое до сега. Канапчето с пранети си е екстра.
Цоци - много сладка. А, пеперудките в летеж ли са?
Медовинка- вторият вариант, но без тези резки към главата на мъжа на снимката.
Ники- виждала съм само страничката с Януари. Много ми харесват другите.

Пижулинка
- първият вариант на поканата ми харесва повече. Много идейно, но мисля, че годината трябва да е 2007! Mr. Green

lubricant   заповядай!Много задобряха моите колежки и не им вярвай, че са начинаещи! Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 10:02 от muzka1

# 102
lubricant за начинаещи е Simple Smile и добре дошла Simple Smile ... аз съм на този принцип , че за да научиш нещо не стига само да седиш и да четеш и да разучаваш , трябва да имаш цел Simple Smile иначе нещата се забравят в момента в който ги подминеш Simple Smile ... сега наближава Коледа и Нова Година та един календар , който е направен от нас самите е един наистина много добър подарък за бабите и дядовците , лелите , чичовците и т.н. ... Дерзай с нас   bouquet
Лекси много много много тенкс:) за разяснението   bouquet доста е подробно Simple Smile ... Благодарско   bouquet
tatyana_77 аз съм за първият вариант , но прибави нарисуваната тортичка от вторият Simple Smile , много сладко изглежда и обозначава точно за какво иде реч Simple Smile  Laughing
mimival  Peace
Пижулинка определено съм за първата покана  Peace .. много е сладка
Ани да ти е живо и здраво детенце и много много да те радва

Рожденик има Ани в къщи
и за туй не трябва да се мръщи                                 
а бързо тортата да спретне
или на метлата да се метне ,
да иде тортичка да купи
и да я снима с фотографски лупи

Пусни 2-3 снимчици прекрасни   bouquet 

# 103
  • Пловдив
Мерси за гостоприемството Simple Smile
Ами целта ми е главно за обработка на снимки. Пък имам и по-далечна цел, ма то бая път ще трябва да извървя - уеб дизайна Simple Smile

# 104
  • Плевен
Здравейте,момичета Simple Smile И аз съм доста начинаеща във фотошопа, та ми се иска да се запиша при вас. И деята е страхотна,защото програмата е с толкова възможности ,чееее .... без помощ не става. Искам да направя нещо коледно,картичка за приятелите и нещо  за родата.Ще ви следя с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт