Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 10 006
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Мамчета, я кажете мушмулите разхлабват или запичат? Знам, че водата от сварени листа запича, ама за самите мушмули незнам. Thinking
Ели, аз също се чувствам страшно уморена и това ежедневие направо ме захлупва - сама по цял ден с детето и това гадно време. Снощо обаче всички баби и дядовци бяха у нас и много ме изнервиха. Не спряха да дават съвети, та предпочитам сама да си го гледам, нищо че има риск съвсем да изкуфея. Давай го малко по-ведро! Слагай розовите очила и да не ти пука! Sunglasses
Ети, не се давайте на вируса. Бързо възстановяване и цунки на Венци! Praynig Hug
Синеоче, това хапче само ти ли го пи или и мъж ти? И по време на кърмене ли беше или отдавна? Взех и аз да се замислям за него. Thinking

Днес пак ме наболва зъб. #Cussing out Не е болка за умиране, но е чувствителен и не е както трябва. Ще ида да го снимам поне да съм наясно. Crossing Arms

smile3507 smile3524

# 196
  • Варна
Ети,Много Hug Hug Hug от нас.Бързо да оздравявате Heart Eyes
Нанни,знам че листата от мушмула запичат Peace.за плодовете обаче newsm78
Ели,да знаеш  и аз как имам нужда да се оплача.точна сега,когато мъжо има голяма нужда от мен,за да му помогна да стегне магазина по-бързо,на свеки и направиха много тежка операция.Собствената ми майка пък ми каза че на нея никой не и е помагал да си гледа децата,защо ли аз очаквам от нея да ми помага Shocked Rolling Eyes #Crazy.при положение че и 1час не е гледала Димитър откокто се е родил.тя е най важната,само за себе си мисли,и даже на годинката на детето не дойде,защото трябваше да си затвори магазина Cryнищо нямаше а изгуби.моя мъж магазин на Златните затвори и цял ден не работи,и изгуби суматя е пари.Но все пак детето му става на година................не ми се разправя,толкова съм обидена,но нищо сама ще се справя и още едно ще родя.
Напук на всички и сама ще си ги гледам,с моя двамата де Peace
Много лошо се скарахме точно преди празниците,но Господ ми е свидетел,такива думи не се говарят.особено майка на детето си Naughty
И в цялата работа, прекрасния ми мъж го отнася Sadтолкова е добър и свестен,а аз все викам или плача....ами като не ми издържат нервите Cry

Силно те прегръщам Ели,важното е че имаме мъже които ни обичат,и прекрасни деца. а и тук имаме толкова много пиятелки Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesА ние сме силни,и ще се оправим Hug Hug Hug

# 197
Нани,разхлабват, и то сериозно NaughtyИначе и аз много обичам мушмули.
Ели,нали щяхте да ходите някъде за 6-ти?Бутвай Юл на  afwitch и забегвайте на романтично уединение Heart Eyes
Аз пък да ви разправям какво е станало с мои приятели..Та,отидоха на един остров до Сингапур, където имат вили Джак Никълсън и Шерил Кроу и т.н. звезди за 20- дена на почивка.И връщат ми се нашите преди 5 дена и какво мислите..Мъжът като си лежал под знойното слънце на плажа му се напъхал в кръка някакъв малък бръмбар.И оттук следва "Пришълец 5" SickТози бръмбар снася яйца в крака му ,които бързо се излюпват и готовите гадинки  с крилца търсят място под кожата му къде да излетят и по този начин правят едни страхотни мехури по целите крака.Направо АД под небето.И така до някое време,когато някой от тях умират,но има вече родени други и т.н. и т.н.Отишли в сто болници и навсякъде дерматолозите гледали умно и не знаели ккаво да правят.И понеже тези хора са от София,та отишли за последно в БАН и там им обяснли какво да правят.Оказало се,че имали и други посещения с подобен проблем преди от участници от Сървайвър и Острова на изкушението.Ама гадюхите по телевизията нищо не казват,защото ще им намалеят участниците и рейтинга. #2gunfire
И моя мъж по този повод като се изцепи и ми вика:"Ето,виждаш ли какво става,само тука ще си стоим" #Cussing out

# 198
Nanny-самия плод разхлабва. От опит знам Blush
jorjito, Ели-моите съчувствия за вашите отношения Hug Hug Аз никога няма да забравя, татко ми /Бог да го прости/, когато ми каза, че съм лоша майка Sad. Работех, учех второто си висше и всеки уикенд или бях на лекции или на изпити. Не искам да си спомням този период  Naughty Толкова ми беше тежко. Домакинстване, а и Гоги беше в детската градина и искаше да му чета книжки. Избирах все кратички, поради липсата на свободно време. Успявах с всичко и изпити-без късания-и домакинска работа и всичко, но наистина нямах много време за детето. Аз мисля, че не съм лоша майка, нали го правех заради семейството си, да намеря по-добра работа Tired Свекървата вземаше Гоги в петък от градината и го връщаше в неделя в 22 часа, за да успея с всичко. Моите родители са вземали Гоги у тях не-повече от 6-7 пъти и това е Crossing ArmsМного ме заболяха думите на баща ми. Каза ми, че на времето майка ми постоянно се е занимавала с мен, но за сметка на това баба ми чистела, готвела и всички домакински задължения. Аз какво да направя като нямах помощ. Sad Откакто почина татко майка ми когато и да и кажа си променя плановете и идва. Само един път ми отказа да дойде на гости, защото беше болна и е разбираемо. Доволна съм, че го няма онова студено отношение от преди Heart Eyes Сега Венци не мога да го оставя в свекърва ми, защото имат вита стълба и мъника постоянно се катери по нея, а свеки е много пълна да тича подире му. Като порастне съм сигурна, че ще взема и двете деца, но до тогава ще почакам мъничко.
Tizija- ще потърся нещо интересно Hug

# 199
Ох, Ели, не си единствената изпаднала в дупка.  Confused
И аз съм така, най-лошото е, че и мъжо хич не ме разбира. Всяка вечер от известно време като се прибере от работа ммрънка като някоя свекърва....все нещо не му изнася, и аз съм виновна за всичко, та даже и за бедните в Сумалия! Много ми е ревливо, но не рева, пред него и детето  Naughty никакъв рев. Да не говорим, че детето няма кой да погледне за 5 мин., но не съм единствена, която си гледа сама чавето. Усещам, че имам нужда от почивка, дори и за ден, но поне до лятото не се очертава да си почина без Ема.

Лети, в Сървайвър казаха за тези червейчета.
А що се отнася допоканата, бих дошла и няма да си тръгна. Wink Нещо и от София ми писна и от всичко, само по квартири, 2 жилища във Враца имаме, и за кво са ми като тук нямам. Като се замисля, не бих седяла и ден, ако във Враца трудовото възнаграждение беше по-добро. Вярно е и тук завързах мн. приятелства, и свикнях, но не си е работа....
Абе като ви казах още сутринта, че няма да напиша нищо хубаво, що ли се разписах....ама ми поолекна малко.

# 200
Жоржи и всички тук май сме на един хал ама като си кажеш на някой олеква,не монго де ама пак!

Нашта свеки работи за да има парички за подаръци за празниците, гледам е готова с на комшийките и в Неделя обикаля сигурно за други подаръци,а ние приспахме Юл в неделя и се готвим да излизаме, тя се измъкна от стаята с яке и изчезна най- демонстративно,ми такава е !И сега на 6ти ще ходим някъде с Юл по надалече но къде да е това някъде ooooh!

Аз пък на майка ми не мога да и се сърдя като знам колко и е било трудно с мен и с 15 годишни пренасяния на багаж ту се изнесем ту се върнем все така,и колко съм боледувалааа ooooh! имам едно нещо дълбоко в мен никога няма да и го върна нито ще и се сърдя но ме боли! Cry

Айде махам се че ревнах!

Таз моята още спи от 1 ч вече 4 ще стане, трябва да обърна нещо ама като по цели нощи не спи! Thinking

Малеее нещо подбудих предпразнични признания и оплаквания и то няма лошо де! Wink

# 201
Здравейте момичета, днес е много тъжен форума  Cry
И при мен има такива моменти, но трябва да не се поддаваме на мрачни мисли. NAN стискам палци за баба ти  Praynig.
Относно гъбите и на мен ми се появяват периодично, следващия път ще си купя хапчето, което Синеочка спомена. Моята лична спомена за някаква терапия с пиена на хапчета по някакъв календар, но я срещнах случайно и затова не разбрах точно. Като я посетя ще ми обясни точно и ще ви кажа.

# 202
 wavey В този късен час аз ви призовавам вас
СЛАГАЙТЕ СНИМКИ ЗА КАЛЕНДАРА НАШ Желателно е до към 15 най-късно до 20 да ги сложите за да се обработят и да се оформи календара.
Момичета давайте по ведро.Имали здраве всичко е наред. Ако знаете колко ми е напечено положението в къщи.Честно казано след всичко случило се тези 2 седмици разбрах ,че въпреки всичките ни караници и разправии с моя мъж ние много държим един на друг и все още се обичаме.В труден момент осъзнаваш ,колкото и труден да ти е живота има ли човек да ти подаде ръка всичко друго е без значение. Обичайте децата си и не ги оставяйте в труден момент.С моята майка също понякога се караме много ,но ако не е сега тя в къщи да стои с децата докато водя Иван по-болници не знам какво ще правя.Доколкото свекърва ми ,която е родна майка на моя не се обади нито веднъж да попита как е синът и дори леко се опита да се опъне когато и казах да нахрани Иван ,защото не се знаеше кога ще се приберем ,но свекър ми я скастри. Е честно казано мен това много ме заболя.Никога не оставяйте децата си макар това понякога да ви тежи.Май писах писах ,а може и нищо да не разберете,но когато успея да си събера мислите може да напиша и нещо по-разбираемо.
ето малко житейски мисли:
Приятели са ти тези, които те познават и въпреки това те обичат
В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно.
Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее.
хайде лека и спокойна нощ ,че нещо ще ме удари музата и ще взема да се разпиша.

# 203
  • някъде
 Hug
Много  Hug Hug Hug Hug Hug на тези, които не сте в настроение  bouquet

Аз от майка ми и свекърва ми не мога да се оплача- винаги са насреща когато се налага  Peace  bouquet
Днес мислех да излизам, но свекито и тя искаше да излиза- да купи подаръци на бебетата и затова аз оставам за утре, но все пак и е простено- имаше си причина жената Wink Peace

Аз съм в голяма чуденка:
Значи Алекс отдолу има 3 зъбчета и вместо да му пробива 4-то съответно от противоположната страна на 3-тото му избива кучешки до 3-тото зъбче-възможно ли е, защото си мисля да не е нещо гнойно Rolling EyesАма и аз как го обясних- надявам се да сте ме разбрали Crazy
Днес като взимаше четката да се чеша с нея и проплакваше, а друг път не го боли Rolling Eyes

# 204
  • Варна
Не се отчайвайте момичета, след дъжд винаги изгрява слънце.
Аз затова предпочитам да си гледам децата сама.И пак намират какво да кажат.Но вече не се впечатлявам толкова.

Исках да пиша още,но ме дърпат да ходим да спим.

Бързо всички болнички да оздравяват,идват празници. Heart Eyes

# 205
  • През девет земи в десета
Леле момичета к'ви са тия дупки,я бързо да излизате оттам,направо ми взехте акъла Shocked и на мене големите деца никой не ми ги е гледал и направо се чудя майка как се съгласи да гледа Цвети на половин ден,но пък са голяма любов двете,чак не ми се вярва!
Идват празници,радвайте се на живота,на децата си,на това,че са здрави,за всичко има време!

Ронка Hug Hug Hug звънкай!

Дидка,мисля,че е възможно,на Цеци зъбите излизат по реда си,но щом е отдолу,мисля,че може,Иси ще каже,нали свекъра и е зъболекар!

Ние  окончателно решихме да си стоим у дома по празниците,всички ще хукнат насам -натам и стават страшно много катастрофи,няма смисъл,по-добре след това да мръднем нанякъде и ще има достатъчно свободни места,сега вече всичко е заето и цените са направо космически,а веселото можеш да си го направиш винаги Mr. Green

Бетта,къде изчезна пак!?  newsm78

Отивам да спя,че напоследък сутрешното събуждане е направо кошмар smile3507

# 206
  • София
Ехооо.Днес следобед бяхме на детски рожден ден в Люлин,на който стигнахме с 1 час закъснение заради тъпите задръствания.На връщане Люси заспа в колата,после в къщи се събуди и чак сега заспа с 300 зора.

Абе мили момичета,направо ми стана мъчно като прочетох за тези мрачни настроения,които са ви обзели.Хайде нощес всичко да мине и утре сутрин всички ви чакам тук с големите усмивки.Ми така де,няма да се давате на тези дупки.Ако трябва и въжета ще пускаме да ви дърпаме нагоре.
Лека нощ сега и утре всички на линия. Hug

# 207
  • София
Ще свърши темата, а аз още не мога да се наканя да се запиша. Пиги, добре, че си ти да ме подръчнеш  Wink Hug. Получих снимките от срещата, много мерси. Мейлът, който ти се е върнал, е автоматичен отговор, който съм си сложила за информация, че съм в отпуска.
В най-скоро време ще сложа снимки за календара и малко в другите албумчета, че ще ни забравите.

Яна миналата седмица пипна някакъв вирус, явно поради усиленото зъбоникнене напоследък й се е отслабил имунитета. Поникна й един резец, 7-мо зъбче, но и други я мъчат, един отгоре доста навътре ми драска. Сума време й беше запушен носът, голям тормоз, и температура вдигна малко. Аз не че успях да й я измеря, де, как успявате, не знам. Като ме види с термометър, с капки за нос или помпичката за носа, започва да се бори с всичка сила да избяга, рита, щипе, все едно с уреди за изтезание идвам ooooh!. Първите дни не можеше да спи изобщо, само се мяташе, та бях се поизтощила и аз. Сочеше и гърлото си, май я болеше, защото и нас ни пипна и ни боляха гърлата.
Аз нищо не й давах, само витамин С и физиологичен разтвор. Накрая все пак ходихме до дофторката и тя каза, че кашлицата е от секрети, не е слязло надолу. Изсмукаха й сополите с една тръбичка и опищя поликлиниката, но вече е по-добре.

Все пак не излизаме много още, пазя я. Та си седим в къщи и си измисляме игри. Последната е да й дам едно кубче лепящи листчета и тя ги отлепя едно по едно. После рисуваме по тях рибки, зайци и маймуни. Мама всеки ден ги събира в една кутийка по няколко пъти, а тя само да ги види събрани и ги изсипва с кеф, даже ми се струва, че мисли, че й е задължение веднага да ги изсипе  Laughing. Много й харесва да правим зайчета от сенки по стената и само иска Даче. Баща ми пък й показа куче, но се прави с две ръце и аз не мога нещо да му хвана цаката.

Научи се да влиза сама в проходилката и да си пуска музика, тя само затова я е ползвала всъщност, ще ви покажа клипче, много е смешна.

За това хапче Микомакс да кажа и аз. Доста е силно, предписва се и на болни от СПИН за предпазване от инфекции. Пише да не се ползва от кърмачки, но мойта докторка каза, че от едно нищо нямало да стане и аз го пих, когато се лекувах  Rolling Eyes. Използва се, за да не се заразиш вторично през стомаха, но без вагинални глобули като напр. Гинодактарин няма да излекува гъбите. И мъжът задължително се лекува също.
НАН, тази промивка с йодасепт и аз съм я правила, но сегашната ми лекарка ми каза, че е пълна глупост, защото си изморваш естествената флора и си променяш рН-то. Аз се мия ежедневно с Лактацид вместо сапун, това е емулсия, която уж поддържала правилното рН и не знам дали от нея, но съм добре и нямам оплаквания.

За депресиите какво да кажа, често се случват предпразнично, какво да се прави. Аз дали защото още не съм настроена празнично, но съм свежа тия дни. Яна я гледаме сами с мъжа ми, само в четвъртък ходим до майка ми за няколко часа, за да ни сготви любимата й супа. Мъжът ми от понеделник е на нова работа, прибира се по-рано и даже успявам да подомакинствам, докато си играят с Яна.

Само за секса нищо няма да казвам, че май сме като снимката на ренисияна, обаче с два лаптопа на всяко от леглата  Confused

Хайде, махам се вече, че прекалих.

# 208
Добро утро и от нас  Hug Пак играем посреднощите  Tired

Ние най-после сме приети в ясла и утре отиваме да правим изследвания  Wink Яслата е държавна,новооткрита.Леличките изглеждат много грижовни.Предупредих ги шоколад да не му дават.  Naughty  Аз започнах работа,засега баба ми го гледа.Още от сега се чуствам виновна,че да видим колко ще устискам без Гали  Tired

"Гъбки" не съм си отглеждала вече 3г/чук-чук/даже през бременноста нямах.Ама никой не е застрахован.
Ели да кажеш как е с хомеопатията после.Има ли резултат  Thinking

И ние сме  с по един комп в ръце вечер Joy Joy Чудна гледка сме  ooooh!

# 209
Добро утро

Рени, много игриво детенце е Галко  Wink Супер, че сте приети в яслата, бързо да се адаптирате и двамата.

Амери, ще зазимяваме съоръженията, защото не е подходящо да се ползват зимата. Но при слънчево време не е проблем да се правят разходки по пътеката.

Дидка, възможно е разбира се. Не при всички зъбките пробиват като по учебник, не се притеснявай.

Хайде и аз да кажа - момичета, не се поддавайте на черни мисли!!! Знайте, че след лошото ВИНАГИ идва хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт