Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 10 006
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде
 Hug
Ренка, що така Галко не иска да спи нощем- денем по колко пъти спи, кога става, кога ляга? Да не му е много спането денем и затова да играе нощем newsm78
Дано бързо свикне Галко с яслата Praynig
Мерси на всички за отговорите за зъбоците Hug
Пиги, ще те уволнят от работа Mr. Green- ходиш когато си искаш, или си е ваш бизнеса Thinking
Де-си честит рожден ден на татко ти- жив и здрав да е  bouquet
Нани, само на кърма ли е вечер дребчото? Rolling Eyes
Аз нямам време за черни мисли- все пак откога я чакам тази Коледа Hug Heart Eyes
Преди малко бях на фризьор  Flutter- постригах се и после вкъщи се боядисах, защото вече кичурите са слезнали много на долу и е грозно, но сега не мога да свикна с новия цвят Rolling Eyes
Отивам да чета във форума, че съм назад с материала днес Mr. Green

# 226
Честит рожден ден на татко ти De-si!
Нека бъде здрав, да се обичат с майка ти и да е все ката любвеобвилен дядо! Ако знаете как Лъчи умира за него...
Wink

Да се отчета и аз. Взех си изследванията. 2-ра група, което било добре за раждала жена. И съм адски щастлива. smile3521 Исках да ви почерпя, с моите пърженки, но нещо телефона ми прави номера Sad Не мога да кача снимките на компа  #Cussing out

# 227
Ето и обещаната почерпка

# 228
  • някъде
алооооо тук има мами на диета, ай моля ви се- предупреждавайте по-отвреме да не отварям темата Mr. Green Laughing

Ети, и на мен цитонамазката ми беше втора група, но казаха че е наред- ама аз съм секцио, а не нормално раждала, но те сигурно са пропуснали тази подробност! Някой знае ли нещо по въпроса Rolling Eyes

# 229
Де-си, да е жив и здрав татко ти   bouquet  Да слуша внучето  Grinning

# 230
# 231
Окрасихимме елхата и Лъчко не спира да я прегръща. Макар и още да не е съвсем готова. но няма и да успея да довърша, тоя постоянно пренарежда играчките и не ми дава да се долижа да нея
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190721&photo=3

# 232
  • София
Здравейте и от мен!
И аз не писах няколко дни,заради по-горе описаните състояния,но малко по малко ми минава,хубаво,че бяха Иси и компания,които ме разведриха. Hug
Де-си-да ти е жив и здрав таткото!
Жоржи-направих кексчетата-станаха превъзходни! Peace
Нани-все едно описваш вечер с Влади-само се върти и  иска цица и това си е!Ходя като сомнанбул през деня-докога с това кърмене-и аз незнам.
А на въпроса за палатката-стои,но само когато съм до него,или изобщо има някой до него-тати,братовчедчето или който и да е.Ако сме сами двамата и аз имам домакинска работа ми увисва на крака-влача го до палатката,но само след секунди пак е до мен!Незнам как ще е Дани-дано да е по-самостоятелен...
И ние много скоро ще слагаме украсата за Коледа-сигурна съм,че Влади много ще,, помага,,! Crazy
На всички болнички-много прегръдки и скорошно оздравяване! Hug

# 233
синео4ка , тази къща, която искам не е надуваема. Ето примерни:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226867.msg5077469#msg5077469
Ама и те могат да се избутват и тогава лошо. Thinking
крис
Цитат
Нани,като направите шопинг обиколката, сподели моля те къде какво има,че и аз искам да взема на Люси такава палатка
Нямаш грижи, ще споделя! Peace
А работилниците са от този вид:
http://www.igra4kite.com/default.php?manufacturers_id=119&os … 38415ed4f74996b00
подобни на детските кухни:
http://www.igra4kite.com/default.php?manufacturers_id=114&os … 38415ed4f74996b00
didka_81 ами след вечерята към 19-20ч е само на кърма, да. newsm78 Ама не мисля, че огладнява в 2-3 през нощта. Thinking Има нощи, когато се буди в 6-7 за цокане, пак заспива и откарва до 8-9ч. А понякога реването започва 1-2ч след като е цокал, към 12-1ч. Crossing Arms
De-Si Богата гощавка! Как ще се отрежеме... hahaha Drunk ама ще е от сърце, нали е за здраве. Simple Smile
Цитат
Окрасихимме елхата и Лъчко не спира да я прегръща.
Joy Joy Joy
Аз от зор да запека малко Дани, вчера му изстисках сок от нар, и сега изкарва с 300 зора едни ...д-донки. Днес сме на тиква. Simple Smile

# 234
Де-си-,да ти е жив и здрав таткото,всичко най-хубаво му пожелаваме.
  bouquet  bouquet  bouquet

Ние излизаме за малко,тук до 1 сладкарничка в селото на кръстниците,че полудяхме цял ден затворени у дома. Sick

# 235
  • някъде
didka_81 ами след вечерята към 19-20ч е само на кърма, да. newsm78 Ама не мисля, че огладнява в 2-3 през нощта. Thinking Има нощи, когато се буди в 6-7 за цокане, пак заспива и откарва до 8-9ч. А понякога реването започва 1-2ч след като е цокал, към 12-1ч. Crossing Arms
не знам, но Алекс докато го кърмех се будеше  по няколко пъти на нощ Crazy- и като го сложех на гърда заспиваше, откакто е на АМ си *спи* нощите!
Иначе да е от зъбки- не му ли избиха всичките на него Thinking

И Алекс не си играе сам- трябва да съм му до дупето иначе става и почва да ме търси и да реве Crazy
Де-си  Joy
Попова, много си  smile3505

# 236
Ети, и на мен цитонамазката ми беше втора група, но казаха че е наред- ама аз съм секцио, а не нормално раждала, но те сигурно са пропуснали тази подробност! Някой знае ли нещо по въпроса Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178356.0

# 237
Така... наближава 13-та страница, значи е време да се появим и ние! Съвсем случайно забелязах, че по някаква енигматична причина моите включвания стават именно около тази страница, нито по-рано, нито по-късно... Ще следя и за пълнолуние от тук нататък Laughing  Децата спят, аз пийвам червено винце, така че нещата и още по-мистични могат да станат  Twisted Evil
За съжаление, ние всички сме банално сополиви... А на мен ми предстои и предколеден гинекологичен преглед, който като тема добре се съчетава с последните писания (за по-предните времето уви не достига).  И аз предчувствам гъби...  Да видим с какво ще ме изненада съдбата в лицето на случаен гинеколог. Че и цито ще си правя. Нещо съм неспокойна, поне един неслучаен гинеколог трябва да си намеря... Но това е прекалено апатично и достоверно за предварителната ми нагласа за мистика и малко романтика. Но съвсем малко. Аз всъщност изобщо не съм романтична. Преди няколко дни Тити ме пита къде живее дядо Коледа и аз за малко да му кажа, че няма такова нещо, че г-жа Нанева го е излъгала, че и г-жа Липчева също го е излъгала. Че дядо му го е излъгал и въобще всички са го излъгали. Но не го направих, а го излъгах и аз. Истината е, че досега лично аз не съм му казвала нищо за Дядо Коледа, както не съм казвала нищо и за дядо Торбалан и за баба Яга. Тези метафори нещо не ми идват отвътре. Обаче мисълта ми в момента е за дядо Коледа. Мисля, мисля и не намирам никакъв смисъл в тая работа. Първо шантажираме децата, че носел подаръци само на тези, които слушат. После идват безумните списъци и писма с желаните подаръци. Да му мислят клетите родители. Знаете ли какво си е поръчал Тити в градината? Нинджа-робот и костюм на Леонардо. Ми то такива неща изобщо няма... След това започва едно бясно купуване, купуване, купуване. После идва " На мен пък дядо Коледа ми подари....не знам си какво..." И накрая, не след дълго, детето разбира, или просто винаги си е знаело, ама не му е изнасяло да си признае. че дядо Коледа са мама и татко, що се отнася до подаръците (а то точно до там стига средностатистическата Коледа). Аз бях доста малка, когато знаех, че няма дядо Мраз. Подаръците си намирах из гардеробите още преди Нова година и тайно си играех с тях. Вътре в гардероба, за да не се издам, че ЗНАМ. И ги слушах нашите да говорят за дядо Мраз и се чудих дали да им кажа, че няма такова нещо, както сега се чудя какво да му разправям на Тити. То и аз съм си малко опака, но си мисля, че цялата истерия КОЛЕДА е страшно неадекватна. Някак си много американска и безкрайно комерсиална, но виж, това никой не се и старае да го прикрива.  Дошло е времето за нови метафори и за нови символи на семейния дух. Ама какви? Вие кажете. На мен ми харесват  личните, много личните неща - подаръците без етикет (тези, които сами сме си направили), някакви си само наши ритуали, като например да отидем на плажа и да хвърляме камъчета-желания в морето (това го правим на Нова година, де) и всякакви такива дребни неща от сърцето. И за сърцето. Това е, което ми се струва естествено. Другото е комерс. Дядо Коледа е продукт. И ме дразни. Но ще ходя да търся костюм на Леонардо, какво да правя Grinning   И нинджа-робот и всичко по списъка. (Г-жо Нанева и Вие Г-жо Липчева, защо допуснхте изобщо да се стига до този мъчителен списък?! Хайде вие намерете костюм на Ленардо щом така с лека ръка го написахте срещу името на сина ми! Stop)
Това е моят предколеден анти дядо Коледа вопъл Wink
Виж, Нова година си е нещо друго - най искрено и лично си хапваме, ПИЙВАМЕ и какви метафори, какви пет лева?! И можем спокойно да се гледаме в очите.  Laughing
И не е вярно, че не съм романтична.
 Blush
Но съм разсеяна и забравих, че щях да пиша, че пожелавам на всички да си празнуват (и пазаруват  Mr. Green) както си искат, само любов да има! Peace
И ето и венеца на тазивечерната ми мисъл - заглавие за тема (многословно, но сърдечно, както всичко дотук):
Вятър по прозорците ни ледени цвятя рисува, ЮЛЧЕТО се гушка в мама и подаръци сънува.
А ако ви се стори наистина прекалено дълго и претенциозно, предлагам нещо по-битовко:
Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

И отивам да кача малко снимки. Аз все си мисля да ви питам няма ли да направим нова папка за снимки, че тази за 1 годинка стана безкрайна. Аз ще видя дали ще мога аз да направя и ако мога ще.
 Peace

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 22:20 от Pingwina

# 238
  • През девет земи в десета
Пингвина,направо ме разби,невероятна жена си ти,но всичко е съвсем вярно и много на място казано Wink  Hug
Мислех и друго да пиша,но просто ще бледнее пред това,което си написала,отивам да спя и ви пожелавам лека нощ Heart Eyes

# 239
Пингвина: Въздишка!
Лека и от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт