Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 10 006
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Нани, честит празник.

Сега разглеждах снимките от албумчето за 1 годинка. Има снимки от морето, толкова е хубаво, така искам да е лято..... и ме навява на една песничка. " ... да беше лято, да бееме у Варна, а да те чекам, чекам, чекам чак до зори...."  Joy  Mr. Green

Пингвина, много са подаснали дечковците, особено Тити.Скоро не беше слагала негова снимка, той вече си е голямо моченце. А Максималния е страхотен с тези къдрици  Heart Eyes  Hug

# 256
Честит празник на всички!!! Най-искрени пожелания за здраве и късмет!   bouquet
Сега докато ви четяхмоята маймунка заспа в ръцете ми, а вчера пък заспа в ръчете на дядо си докато си говорихме и му направи най-хубавия подарък за РДто. по този повод благодаря на всички за пожеланията Hug
И аз гласувах за Яна.
до сега не съм слагала никакви снимки на Лъчи в албумчето, май е време  newsm78

# 257

Името ви свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!
BettaPeace
Pingwina Peace

# 258
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес.Да сте живи и здрави дълги години.

И моето братче днес е именик.Да ми е жив и здрав.

# 259
Ей, най-накрая и аз да покажа моето чаве!!! сложих малко снимки в календара и в зимни маймунджалъци Joy

# 260
Честит имен ден!Свети Николай е покровител освен на моряците и рибарите и на банкери!
Днес моята сестричка също има имен ден и ви черпя за нейното здраве  Hug

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 15:08 от eti_31

# 261
ПРИВЕТ.ДА ПОЧЕРПЯ И АЗ,ДНЕС МОЯТ МИЛ СЪПРУГ ИМА ИМЕН ДЕН. smile3501МНОГО ГО ОБИЧКАМ А И ТОЙ МЕН, smile3513ЦЯЛ ДЕН МЕ КАРА ДА  hahahaПЪРЖА РИБА.

# 262
  • София
Сутринта в 9часа писах и сега като погледнах, то не се е публикувало  newsm78
Пак ще напиша-

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ИМЕННИЧКИ И НА МОЯТА ПРЕКРАСНА СЕСТРИЧКА С ХУБАВОТО ИМЕ НИКОЛИНА  Hug

Момичета стискайте палци, че утре отиваме в Горна баня, да видят на Цецко крачето, че не спира да куца  Sad Praynig

Весело изкарване на празница  Hug

# 263
  • През девет земи в десета
Честит Имен Ден на всички именници,честито на всички рожденници,на всички рибари и банкери,да са живи и здрави,винаги усмихнати и щастливи!!!

Nanny,честит празник и на вас Hug

Бетта Peace

Ивка,дано да не е сериозно,ще стискам палци!

# 264
  • някъде
айдееее и днес отиде диетата  Mr. Green hahaha
Честито на всички празнуващи! Да сте здрави и мнооооооого щастливи! Hug Hug Hug

Ивка
стискам палци всичко да е наред Praynig

Аз не мога да свикна с новата прическа и новият цвят Tired, макар майка ми да ме убеждава колко ми е хубаво, в скоро време пак ще посетя фризьорката или магазина за бои за коса Crazy
Сега гледах "Горчиво"- ей, голям шемет е водещият- мнго ме кефи Grinning

# 265
didka_81 дай снимка да видим новата прическа и цвят- ако искаш нашето мнение,де  Laughing
ivka76 тискаме палци, всичко да е на ред с крачетата  Praynig

# 266
  • някъде
didka_81 дай снимка да видим новата прическа и цвят- ако искаш нашето мнение,де  Laughing
сега-   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81124&photo=81
           http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81124&photo=82

преди-  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81124&photo=84

# 267
Диди, много си свежа така. На мен също ми се върти една идея за пълна промяна, по Коледа нали стават 4удеса  newsm78 ще се прежаля и аз  Grinning
Цвета ти - новия, кестеняв ли е  Grinning
Ивка, успех на прегледа и  Hug

# 268
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И БАНКЕРИ!
Дидка-русото си е русо!Повече ми хареса на светли кичури!Но и така си добре де! Grinning
И аз сложих малко снимки в новото албумче!
Всички са много сладки! Hug

# 269
Дидка-на мен пък ми харесваш какво си сега. По-свежарско и младежко е  Wink
Ние ходихме на гости и Венци заспа в количката на връщане. Като се прибрахме и докато му сменях прамперса и обличах пижанката и го събудих. Кой знае кога ще заспи  Sad
Ивка-ще стискаме палци утре fingerscrossed fingerscrossed  Да не забравиш да пишеш какво е станало, но съм убедена, че всичко е наред с Цецко.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт