Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 437
  • 473
  •   1
Отговори
# 360
  • На края на света !
цоцоланке утре ще се вихря по улуците на твоя град ,затова внимавай,как пресичаш Joyмного лошо ми казаха ,чак сега ,ака беше по рано можеше да се разбереме ,да ти отмъкна някой друга китка Mr. Green

# 361
Това е Каланхоето от Мама Цоцоланка.

Лелеееееееее...какво хубаво каланхое съм имала...Ей сега ще покажа детето на майка му.....да види как цъфти щерката,че вземе майката да се засрами и да цъфне най-накрая и тя.....

Чародейке.......ти хубаво ще се вихриш......Ама да знаеш аз след 13ч. ще мога да ти обърна внимание(евентуално...). Мога да ти дам от въпросното каланхое, ама те знам,че ти си имаш много цветя...надали си опряла и ще ти харесат моите.....Но можех да си помисля нещо да ти дам......Все пак...ако имаш време обади се, може и да стане нещо, ако не - друг път! А и...като се замисля......ако дойдат другата седмица мои роднини от Добрич и ако позволява времето....ще идваме към района на Петрич и сериозно мисля да ти се обадя за 5-10мин. Ето телефона ми, ако на някой му трябва и ако идва към Благоевград и имам възможност да се видим - 0898 963 213 - Диана.

Спинки...благодаря за снимката и за напомнянето! Hug

# 362
  • На края на света !
Аз ще си запиша телефончето за всеки случай  Peace

# 363
аз пък засях няколко семки от фурми - дано се хванат, защото предните не щяха Rolling Eyes

а за каланхоета-та, скоро си купих кичесто и сега е обсипано с цветове   bouquet мързи ме да качвам снимки, така че някой друг път ще го покажа Mr. Green

# 364
  • Русе
аз да питам за мойта Коледна звезда- всичките й листенца опадаха- и червените, и зелените. Остана с няколко голи пръчки. чудя се дали да я остав яили да я хвърлям. Дали ще й избият нови листенца  Thinking

# 365
Уфффф ...моите цветя нещо линеят ...дали е от сезона newsm78

# 366
Засадих няколко семки от декоративни чушки  Party сега чакам да видя дали ще се хванат.

# 367
аз да питам за мойта Коледна звезда- всичките й листенца опадаха- и червените, и зелените. Остана с няколко голи пръчки. чудя се дали да я остав яили да я хвърлям. Дали ще й избият нови листенца  Thinking

Поорежи и пръчките до долу и трябва да тръгне наново  Peace

# 368
  • Русе

Поорежи и пръчките до долу и трябва да тръгне наново  Peace

Благодаря, так аще направя. Дано да оцелее, че си я харесвах много

# 369
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро цветарки. Simple Smile

честита Нова година, много цветни успехи Hug

нямаше ме известно време, но ей ме на. Flutter

нямам жертви от цветята.
амарилисът ми скоро ще цъфне и ще сложа снимка да го видите.

виждам, че темата отива към края си и искам да напомня който пуска следващата тема да копира в първия пост на новата тема поста ми от 2ра страница на тази, в който съм описала коя гадина с какво се преборва.

# 370
на мен ми се струва, че шефлерата ми геройски загина  Confused клюмнаха и всички листа newsm78 мога ли да направя нещо newsm78 някой знае ли защо стана така newsm78

# 371
на мен ми се струва, че шефлерата ми геройски загина  Confused клюмнаха и всички листа newsm78 мога ли да направя нещо newsm78 някой знае ли защо стана така newsm78
Може да и е студено или да е преполята.
Огледай за вредители.
Шефлерата не обича много да я местят.
Моята загина като я преместих .
Листата започнаха да капят и я загубих.

# 372
  • Варна

Ще избият. Подрежи клонките на 10-на см, че аз миналата година не го направих и моята си напуска нови клончета от върховете и избуя доста нависоко, а не е толкова кичеста. Да не говорим, че претърпя злополука по моя вина и и се откършиха 2 клончета. Едното се хвана  и сега си имам 2 коледни звезди, и на двете взеха да им падат листата, ама малката и клончета е напускала. Ще ги подрежа скоро и се надявам, че пак ще тръгнат.

# 373
Здравейте милички,
Вече съм съм си тук,сред куфари и багаж.
Цветятата ми са както следва:
Бенджа ми е оплешивял тотално.
Китайската ми роза е с много пожълтели листа,но все пак се държи.
Всичките ми бегонии са добре.
Само ми е жал за бенджамина ми. Weary

# 374
За разлика от Деси...аз  съм си тук...но листата на бегониите ми масово окапват...Уж...на 1 място стоят, уж ги поливам(чат-пат редовно), толкова да е сух въздуха......Но...имаме влага...възможно ли е от това да капят листата? След като и на шафлерата листата окапаха(част)?

И децата са се били с възглавници и нолината ми отишла на кино...Като я видях смазана...ей ,тогава ми се доплака на мене......Днес щях да сея 2-3 луковици нарцис и забравих....Късно ли е още?

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 22:02 от Мама Цоцоланка

Общи условия

Активация на акаунт