Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 451
  • 473
  •   1
Отговори
# 450
чародейка, бананчетата ги раздаваше веселче! питай я и със сигурност ще ти даде Peace

дали на бенджамина ще му порастнат отново листата newsm78 много ми е мъчно за него newsm78

# 451
И аз да питам за листата на бенжито.Още падат, край няма, а малките листенца,ми се виждат много крехки.

# 452
  • На края на света !
щом има нови листенца няма страшно ще пораснат нищо че са крехки Peace

# 453
Чародейке, ако ми се отдаде път към теб...и ако не съм убила банана...ще ти дам банан...

# 454
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
и за който го мързи да клика по линкове, давам и намалена снимка тук Sunglasses

Не че разбирам, но не му ли е малка саксията  newsm78

# 455
  • На края на света !
Чародейке, ако ми се отдаде път към теб...и ако не съм убила банана...ще ти дам банан...
Цоцоланке ,ще чакам с нетърпение,иначе аз в събота ще съм пак на кормуване в Благоевград ,поне за някоя минутка може да се видим Peace
А я да споделя аз миналия път успях да вляза аз в дна от цветарските будки ,намира се близо до залата където подписват брак в БЛагоевград и там имаше едни много мънички  цикаси и нолини бяха към 7-8 лева  ама подчертавам мънички ,та питам нормална ли им е цената ,за да си ги купя в събота Peace

# 456

Да не те отчайвам...ама по принцип събота и неделя са ми много неудобни дни....Плюс това тази събота ще имаме май гости......Но...да ти кажа...тази будка,която си описала е една от скъпите и с некачествени цветя в града...Препоръчвам - външната будка за цветя, до сълбите на закрития пазар(точно до ракетката се намира) - общо взето там съм намирала евтини цветя в града.

Да не ти прозвучи грубо...но ако е хубаво времето....в скоро време ще си направим разходка може би до вашия край......Ох...имах два банана, ама ги дадох...ако знаех само,че ще ти потрябват.......Сега имам една малка издънка, но е малка....кога ли ще порасне????

# 457
Здравейте момичета кокичета   bouquet

Чак сега забелязах темата  Sad

Искам да ви питам по един въпрос Да но някой да ми помогне

Аз живея в Мароко сега при нас е почти пролет вече се затопля абе то не че валеше сняг но бе студено В раьона  където съм е със студена и супа зима и хладно лято Горещо е само през август когато се стига до 50град

Извинявам се ако отегчавам някого Мушкатата цъфтят през  цялата година но аз да взема да засадя едни семена от латинки през септември   Чак през октомври поникнаха Семената ми бяха от майка ми   И така   сега така са се разцъфтяли направо  #Crazy и правят семена но зелени от два месеца не искат да исъхнат че да ги засадя отново
А трябва ли да исъхнат на корените  newsm78 Посях преди няколко седмици така зелени но вчера като се разрових все така си стоят зеленички под пръста

Понеже нямамам  от мамините семена искам да ги навъдя латинките   и в другия край на градината Как да постъпя
Предварително благодаря на всички

# 458
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Не че разбирам, но не му ли е малка саксията  newsm78

не му е малка, питах и ми казаха да има 2 пръста разстояние между луковицата и саксията.

swear: за латинките незнам  newsm78, остави ги да си растат след като са зелени.

# 459
И аз потърсих за латинката...Открих интересни неща от които смятам да се възползвам тази година.....
http://www.margaritta.dir.bg/2004/uni/01latinka.htm

# 460
  • На края на света !
Цоцоланке не се притеснявай  все някога ще се видим ,през седмицата ,ще съм на изпит ,а колкото до будките с цветя ,няма да копувам от тях ,ще видя може до Бриколажа да отскоча там цветя колкото си щеш Peace

# 461
за латинките: би трябвало семенцата да изсъхнат на стеблото! изчакай - може да им е нужно повече време Peace

# 462
аз пък го знам като хипеаструм  Laughing , как може да го кръстят гьон това красиво цвете Joy  asyalein , много  е красив Peace

Чела съм, че често хипеаструмът се бърка с амарилис. Също знам, че в България почти не се среща амарилис, а неговия двойник - хипеаструмът Peace

# 463
Пак сме се отплеснали с темата-24 страници е вече Grinning Давайте идеи за заглавие на новата!

# 464
Ами на мен само това ми хрумва засега.....

*  Навън е още зима-цветята спят на скрина...

*  Цветарките хортуват как цветята да отчуват...

Общи условия

Активация на акаунт