Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 649
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета помагайте ако можете.Правих едно изследване алфафетопротеин. Сега си го взех и е положително ,стойноста му е 45,59.От информацията ми казаха само ,че е положително и нищо повече ,а док явно беше зает и ми каза да му звънна след два часа.Ще умра от притеснение до тогава.Моля ви ако някой е на ясно да ми каже нещо  Cry

КРИСИ, доколкото знам алфафетопротеина е един от хормоните, който се изследва при БХС (заедно със свободния ЧХГ). Идея си нямам защо са ти изследвали само едното от двете. По принцип няма положителен и отрицателен резултат, има резултат, който трябва да е в определени граници и те са изписани като референтни стойности на самото изследване. Изчакай да видиш какво ще ти каже докторът, но спред мен не бива да се тревожиш, защото явно тези от информацията нищо не разбират.  Hug

# 151
hrisi-pisi може и така да е, аз вадя изводи, само от моето преживяване и някои истории които съм чела и чувала за МД, таз а това си мисля така. А иначе нищо чудно да има и много добри лекари там Peace
Цифрата за раждането е ужасно голяма, то по-добре да си вземеш вип стая в някоя частна болница, пак толкова е като цена. newsm78
Не знаех че не приемат с усложнения в частните? Thinking

Да, да има добри, самият факт, че Марков си работи в МД е показателен. Но и аз изобщо не съм доволна и въобще не бих се насочила натам за раждане и за каквото и да е. Но категорично ми обясниха, че майки с усложнения са били връщани от Света София (на Мазнейкова). Може би зависи и какви са усложненията де...незнам...все пак прави сте, че има време:)

И да, трябва да си плащаш, една майка с която лежах си плащаше по 20 лв. на ден... 

# 152
Криси, това e AFP, предполагам че си и правила бета ЧХГ. Това са двата хормона които се изследват за БХС. Нормално е да имаш от тях обаче границите са различни в зависимост от възраст, кг, г.с. и статистика  newsm78
ritka ,има ли някъде таблица за стойностите според различните критерии? Защото тука има някакви стойности,но те явно са някакви стандартни  0-0,9.

# 153
  sisee, снимките наистина са страхотни. Да ти кажа честно и аз се загледах в  bombs .  И мойте са пораснали, ама твойте направо са бумбарясали. А и коремчето, пу-пу да не ти е уроки, толкова големичко и сладичко. Да не мислиш, че те свалям, сега?  newsm62   Просто много ме изкефи.

milenag, ще чакаме другата събота новинки.

Мъж ми ми донесе епилатора и не знам какво ме накара да се зачета в начина на употреба. Там пише, че бременни и кърмачки /май/, трябва да го използват само при консултация с гинеколог. Аз съм го ползвала в началото на бременността, но освен обикновенното зачервяване не съм обърнала внимание за нещо по-така. Та, за да съм си по-спокойна си се минах пак с бръснача. Док ми каза, че докато съм бременна не е желателно да се чистя с кола маска на триъгълника, евентуално чак началото на 9-ти месец, но за епилатор не ми е казвал нищо. Вие какво правите и знаете ли нещо по въпроса за епилатора?

# 154
Еййййй ти ме разби EmbarassedНакараме да се изчервя-май още съм вървежна и то с тези мойте..... #Crazy

аз си се епилирам-ей даже вчера това правих Wink Не съм чувала,че по време на бременността не може да се използа епилатор newsm78 За триъгълника засега съм минала на варианта със самобръсначката и аз незнам защо Rolling Eyes

# 155
Аз разредих почистването с епилатора, защото много са ми болезнени краката. Отичат, вени... ooooh! Гледам,  че последно, дет съм се "дръпнала" и имам малки синини.

# 156
Момичета попаднах на нещо интересно,ако искате погледнете http://www.9m-bg.com/display.php?page=calendar

# 157
Интерсно е наистина, току що го прочетох, ама ми дава термина с 1 ден напред, вместо на 14 на 15и  newsm78
И аз използвам самобръсначката, до скоро се епилирах, но откакто съм бременна, не съм пробвала, пък и тъй като на работа съм все права и ми се поддуват краката, хич и не искам да рискувам Simple Smile Ще си карам със самобръсначката, поне докато родя Simple Smile

# 158
Интерсно е наистина, току що го прочетох, ама ми дава термина с 1 ден напред, вместо на 14 на 15и  newsm78
и при мен се получи с един ден напред(от 06.04 на 07.04) но един ден не е от голямо значение Wink А прочете ли какви изследвания  и прегледи трябва да ти се направят според гестационната седмица?Интересно е Peace

# 159
Дамм всичко прочетох, полезно е, другата седмица пак ще си го прочета  newsm03

# 160
sisee, и аз го порчетох, много е интересно. И на мен също ми излезе термин с един ден напред.

Аз тъкмо щях да повдигна въпроса за епилацията, и вие ме изпреварихте. Не съм си правила кола маска на триъгълника от както забременях. Обаче с бръснача е ужасно. Все отлагам ходенето на козметик, и накрая в деветия месец съвсем ще ме е страх. А с бръснача скоро не знам дали ще се справям, като стане по-голям корема, на мен и сега ми е трудно.

# 161
Уф и на мене ми е много трудно с тоя бръснач, доста неудобно е и отгоре на това резултата е кратък, ама какво да се прави, така ще е. Страх ме е да използвам други методи докато съм бременна newsm78

# 162
Ха - ха и аз се записах току що при Росен Петров!!! Момичета, да не сте в Смирненски, че и комшийки да излезем?! Аз и предишните бременности съм била записана при него, проблеми с иследвания и болнични не съм имала, но като знае че се следиш и другаде, зор много не си дава! Вие му кажете че искате да ви вземе секрет- няма да откаже!

Aз живея в Мараша, точно до бившия ресторант "Стадиона".
 Иначе вчера се записах на курс за бременни в Студентска поликлиника. Курсът включва леки дихателни упражнения, лекции и посещения на родилните отделения в града, за да си изберем къде да раждаме. Мисля, че ще ми е доста полезен, а и поне ще си осигуря някакво разнообразие. Joy

# 163
От няколко дни гледам по Риалити тв. много хубаво филмче казва се "Раждане"
Дават го всеки делничен ден от 09:30.....14:30.......20:50  PeaceМного е интересно,ако имате възможност да го гледате -Не го пропускайте!!!
вчера например гледах за раждане на бебче с голяма пъпна херния(червата му и черният му дроб бяха отвън стомаха)Майката си го износи,роди със секцио и в последствие ще му правят операция Peace Всичко си дават натурално-самото раждане
Препоръчвам ви го с две ръце Peace

# 164
  Аз нали ви казах, епилирала съм се в началото и от тогава съм на бръснач.Няма да ви казвам за какво става въпрос и не ми се мисли за крайния резултат след около 4 месеца.

sisee, нали не съм те обидила. Ако има нещо ИЗВИНЯВАЙ. Просто много ти тичаше коремчето и много ти се изкефих. Като те видях се замислих /защото и аз ръста само на коремче/, дали и аз не изглеждам като теб. Ама като се погледнах в огледалото, циците са ми по-малки, а и коремчето и то. Въпреки, че сме с един и същи термин - 06. април.
 Прочетох и страничката, интересна е и пак ще я прочета другата седмица. На мен също ми дава отклонение с един ден /от 06.04 на 07.04/

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 17:55 от anilinda

Общи условия

Активация на акаунт