Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 647
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
 Аз нали ви казах, епилирала съм се в началото и от тогава съм на бръснач.Няма да ви казвам за какво става въпрос и не ми се мисли за крайния резултат след около 4 месеца.

sisee, нали не съм те обидила с нещо. Просто много ти тичаше коремчето и много ти се изкефих. Като те видях се замислих /защото и аз ръста само на коремче/, дали и аз не изглеждам като теб. Ама като се погледнах в огледалото, циците са ми по-малки, а и коремчето и то. Въпреки, че сме с един и същи термин - 06. април.
 Прочетох и страничката, интересна е и пак ще я прочета другата седмица. На мен също ми дава отклонение с един ден /от 06.04 на 07.04/
Как да ти се обиди човек WinkНапротив WinkАми те моите гърди още в първия месец от  бременността станаха двойни Laughingно не мисля,че ще растат повече Thinking
Който може още довечера в 20:50 да гледа филмчето "Раждане" мисля,че ще е продължение на епизода с бебчето с пъпната херния Rolling Eyes

# 166
Аз мисля да го гледам, тъкмо ще е свършил "Островът на изкушението", пък и Риалитито си го гледам редовно ама предимно вечер след 22 и съм пропуснала това предаване, защото е по-рано Simple Smile

# 167
Аз предлагам Ясмина да напише някъде на първата страничка за това филмче и часовете в които го дават Peace  Така всички мами ще разберат за него  bouquet
Надявам се предложението ми да се приеме Hug

# 168
Най на края се чух с док и каза ,че всичко е ок.Тази от информацията заслужава да я уволнят,защото нямя право да разчита изследване още повече като изобщо си няма на хабер.Цял следобят седя в напрежение ,даже по едно време мислех да пуша.Важното ,че всичко е наред  Hug
За епилацията-епилирам си единствено ръцете,всичко останало с бръснача.

# 169
  • в илюзия
За епилирането аз си правя само краката и ръцете , но триъгълника само със самобръсначка.  EmbarassedСтрах ме е . Иначе наблюдавам , че3 от както съм бременна растежа на космите ми се забави.  Wink
За страничката и на мен ми излиза един ден по - рано термина. Но прочетох за изследванията и в понеделник съм на консултация , та ще се възползвам.  Flutter
Вие откакто сте бременни занимавате ли се с нещо ново? Примерно аз шия гоблени и днес изнамерин едни много сладки с мечета за беба. Hug

# 170
хе хе neddi ние ще излезнем комшийки. и аз съм близо  до  ресторант стадиона. живея с/у щъркела.
и аз ще се записвам на този  курс и щях да се обаждам да проверя кога започва нова група.

Айиде утре ще си побъбрим повече

# 171
 за епилирането ,

аз си чистя краката и под мишниците с епилатор, а за триъгълник ходих миналия месец на кола маска, нищо  ми  нямаше.  Ама с бръснач е много  неудобно вече.

# 172
   Здравейте, мамчета, само за отчета да кажа, че може да ме обагрите в розово. И ние ще сме мома. Имаме си всичко и растем с една седмица напред... newsm03

# 173
Не съм спирала да се епилирам.
Дори и на триъгълника и навсякъде отдолу...ама там ходя на козметик.  Peace

# 174
Явно ще трябва скоро да се престраша и да отида на козметик. Аз досега с кола маска съм си оставала само една лентичка на триъгълника, но бях решила да започна да махам всичко, за да свикна до раждането. Аз наскоро разбрах че дори и секцио да раждаш пак те искат избръсната навсякъде.

# 175
Даа, и аз се опитвам да "свиквам" и май така е доста по-удобно. Вие пробвали ли сте с кремче? Аз ползвам Вийт и съм много доволна - ефекта е малко по-добър от бръснач, но поне не растат подкожно косъмчетата Flutter

# 176
Даа, и аз се опитвам да "свиквам" и май така е доста по-удобно. Вие пробвали ли сте с кремче? Аз ползвам Вийт и съм много доволна - ефекта е малко по-добър от бръснач, но поне не растат подкожно косъмчетата Flutter
tanzen, и аз съм си мислила за кремче. Но става ли да си махнеш всичко?

# 177
да, стига на него да пише bikini или подобно - т.е. специално за тази зона. иначе другият, които е за всичко, дразни доста

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 19:36 от tanzen

# 178
Ясно.

Една приятелка така се беше мъчила в болницата да се избръсне малко преди да роди, с огледалце, с помощта на мъжа и, ужас направо. Тя ,милата тъкмо се канеше да ходи на козметик, и доктора взе че я остави в болницата, защото се беше подула. И след 2 дни роди.

# 179
Аз съм твърдо на кола маска!Епилатор съм пробвала само 1-2 пъти когато спешно ми се е налагола да ходя някъде/ например басейн/ и много ме боли, но на мен космите са ми от твърдите. Пради тази причина не ползвам и бръснач!
В Селена май раждат само секцио, така съм чувала. Докотрите навивали майките все за секцио.
Ася, раждала съм и при д-р Минев и при д-р Ставрев с уговорка, изобщо не са ме навивали за секцио, макар че би било по удобно за тях вместо да ги будя посред нощ! Така че не се притеснявай- няма такова нещо!

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 20:06 от veni-b

Общи условия

Активация на акаунт