Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за зелева супа като диета?
Какви са мненията за диетата на Дюкан?
Какви са мненията за диети за наддаване на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за зелева супа като диета?
Мненията за зелева супа като диета са различни. Някои хора съобщават, че е помогнало при загуба на тегло и са доволни от резултатите. Въпреки това, има и изразени опасения относно потенциалните отрицателни последици, особено при кърмене на малки деца. Освен това беше отбелязано, че диетата може да бъде изтощителна за кърмачките, но не е проблематична, ако се поддържа разнообразна диета.
-
Какви са мненията за диетата на Дюкан?
-
Какви са мненията за диети за наддаване на тегло?
Участниците споделят различни преживявания и стратегии за наддаване на тегло. Една от участничките споделя, че е успяла да наддаде след спиране на пушенето и увеличаване на консумацията на сладкиши и кондензирано мляко. Също така имаше желание за съвети относно храни, които биха помогнали за наддаване на тегло.
-
Какви са мненията за ваксините за децата?
-
Какви са мненията за живота в Испания?

. Добре че мъжът ми почива два дена и беше плътно до мен. Ходихме на лекар педиатъра ни се отнася много добре с нас, изписаха антибиотик. Днес е по добре но много плаче, а аз съм страшно изтощена.

.silrai твоите са големи кукли браво
аз да ти кажа не сам смавала голяма температура на моя,а и като му дам не6то и си я сваля веднага.Анет кажи каква е тази диета и аз да смакна 25 кила!Каде мога да я про4ета?За ваксините мисля 4е е малак за Перивинара
,без мен на кьде
.
.Аз така все повтарях,4е искам моми4е,искам моми4е и като забременях
)Та като се роди малкото ми 4ове4е ве4е бях сьвсем сигурна 4е цял живот сьм искала мом4е
и аз сьм на сьЩият хал....пьк оЩе даже колата не я карам
,има една реклама по телевизията в която казват"Lo importante es volver" и така ми се е набила в главата ,4е всеки пьт като се ка4а в кола си слагам колана,та даже и в такси да се ка4а
.Малкото 4ове4е(по малкото де
,даже температура не вдигна,но......зарази около себе си вси4ки
а то.....обратното