Merry Xmas and Happy New Year-United Kingdom of Great Britain and N Ireland-12th

• 19 642
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
мерси много , ама  Rolling Eyes Shocked защо ще спиш в градината - не ти лие студено или аз откачам вече

# 181
а разбрах за какво говориш - извинявай ама нещо не включвам тези дни бързо -лека нощ ти пожелавам Мира

# 182
  • Манчестър
Имаи предвид,че тези filo pastry са само 6 тънки листи и ако искаш хубава баница ти трябват поне две кутии..

Мира,що ще спиш в градината??

# 183
Имаи предвид,че тези filo pastry са само 6 тънки листи и ако искаш хубава баница ти трябват поне две кутии..

Мира,що ще спиш в градината??

две кутии наистина за една средна баница. Компютъра ми е в спалнята и мъжа ми искаше да си ляга от доста време и беше почнал леко да се изнервя  Laughing

# 184
Весела Коледа, на патерици и Незабравимо посрещане на Новата Година!
С най-искренните ми пожелания към всички за мир, любов, късмет, щастие и много светлина през новата година.
ПУМПАЛКА, много се зарадвах като разбрах , че сте избрали нашия квартал, надявам се да се запознаем и да контактуваме, ако е възможно.
Ако искаш да ти оставя мобилния на лични и ако имаш нужда от нещо нямам против ако мога да помогна.

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ !

# 185
  • Bristol
На мен една опаковка filo pastry ми стига, но и тавата ми е мъничка  Rolling Eyes Аз купувам от Tesсo и ASDA, на тази фирма .
Те имат в асортимента си и многолистно тесто  Peace

# 186
Весело посрещане на новата година пожелавам на всички; да сте живи и здрави и много щастливи.

Да вметна за корите за баница. Най-хубавите за мен са от местния турски магазин, гръцки са, и са замразени, но са най-добри: големи и едни такива "гъвкави", т.е. не се късат и чупят.
Втори по хубост са ми тези от Sainsubury- само че са малки на размер. Опакавката също е по-малка.
От Waitrose най-не ми харесват: лесно се късат и бързо изсъхват, а вкусът им е леко сладникав.

Хайде, доскоро, аз идните седмици ще го карам малко насам-натам, но като се върна от на кънда-мънда, ще проверя на кой какъв късмет му се е паднал. Wink

# 187
Здравейте момичета! Първо да ви честитя новата година (почти не остана)! Имам една молба към вас, но се притеснявам дали е уместно да ви безпокоя ...... Но все пак ще се осмеля да ви попитам ..... Ако смятате че не е тук мястото - изтрийте публикацията ми!

Та така - решила съм да напусна БГ и да се преместя заедно със семейството си (мъж и бебе) в UK. Имам много добри спомени от там - бях на бригада в шотландия за 6 месеца през 2004. По професия съм програмист - web developer. Усилено си търся работа и просто не съм наясно как бих могла да кандидатсвам от тук ...... Пратих си SV-то на няколко фирми, чиито обяви намерих в интернет. За всякаква помощ ще съм ви безкрайно благодарна - съвет или каквато и да е друга помощ ...... Е, това е - малко нахално от моя страна, но съм длъжна да пробвам всички варианти.

Само да добавя - аз съм добре с английския (използваха ме за преводач в Шотландия на българската група), но съпругът ми е много зле.

Благодаря ви от сега!

# 188
чЕстита Нова 2008 Година!!!
Момичета, бъдете щастливи и здрави и нека семействата ви бъдат вашата гордост и свят.
За многая лета!!!

# 189

ЧЕСТИТА 2008 НА ВСИЧКИ,желая ви много нови и незабравими емоции,здраве и сбъднати мечти през новата година.

# 190
  • София
Честита Нова 2008 година! Много здраве ви пожелавам мами, на вас и семействата ви!
От скоро започнах да чета темичката ви - с мъжът ми ще идваме малко на разходка в Лондон за седмица и нещо - тръгваме оттук на 19ти януари. Много се вълнувам - знам, че е малко времето, за да видя всичко, но се надявам да видя максимално много от града.
pinpina, пробвай да потърсиш информация за кандидатстване по HSMP - това е програма за допускане до пазара на труда на висококвалифицирани специалисти. Не разчитай обаче на стара информация - някои от клаузите се промениха. Можеш да провериш освен в правителствените сайтове и в bghelp.

# 191
Честита Нова 2008 Година на всички! Пожелавам ви здраве, късмет и много обич!  Hug Hug Hug

Здравейте момичета,

Пепа съм Simple Smile Отдавна не съм влизала в темата и съм изпуснала срещата. Щях да дойда с най-голямо удоволствие.

GI, да честитя рожденния ден на Филип (със закъснение)! Да расте здрав и много щастлив   bouquet

На темата до момента хвърлих много бегъл поглед и забелязах, че сте обсъждали и Коледните тържества в градините. Да кажа по този повод, че мойто гардже беше елф  Grinning  И той не се представи блестящо. Като видя всички родители в градината и рееев, после едва, едва отиде до ''сцената'', завъртя се набързо и пак при мен Simple Smile

Новата година посрещнахме в къщи с приятели. Много весело беше. Свирихме, пяхме, хора играхме Simple Smile Скоро се сдобихме с пияно и барабани, а отпреди си имаме електрическа китара, та направихме оркестър  Joy Joy Откарахме до към 4.30ч. От много време не се бяхме веселили така добре Simple Smile

Пожелавам ви лека и спокойна нощ! Утре Тео е на градина, а аз не съм на работа и ще се наспя добре  Grinning

# 192
Добро утро Simple Smile

Вчера закрих деня, днес да го открия  Grinning

Тъкмо заведох Тео на градина и сега ще пийна кафенце на спокойствие.

Pinpina, тъкмо прочетох питането ти. Може би е добре да си направиш портфолио, което да изпращаш към CV-то си. Извинявай, ако вече си го направила и пиша излишни неща. На брат ми жената се занимаваше с интериор дизайн и 3D визуализация в БГ, дойде тук, направи си портфолио (за в БГ каза, че не и се е налагало да има такова) и си намери работа доста бързо. Щом има какво да покажеш, добре е да могат да го видят  Peace Определно ще е от помощ. Успех!

Лек ден ви пожелавам!   bouquet

# 193
Честита Нова Година!

Нека новата 2008 година, донесе на Вас и Вашите семейства преди всичко много здраве newsm44, радост newsm62, щастие  love001, късмет newsm10, много, много любов txtloves luvbed 1dating и безброй сбъднати мечти babydust7!

# 194
  • Bristol
За много години, момичета! Здраве, късмет и много любов през Новата Година!
pinpina, провери в БГ хелп, дали не са пускали информация за специализирани сайтове за работа, които да ти свършат работа. Отделно си избери няколко големи и известни компании и пусни Св-то си там, нищо че нямат обявени места. Късмет!
Ani111, вие баш зимата идвате. Само на екскурзия ли или и по работа?
Makeda, добре си ти днес. Аз съм с двамата в къщи, последен ден от ваканцията е при нас. А утре малката за първи път ще е на градина. Още от сега ми се е свило сърчицето  Confused
На Бъдни вечер мъж ми изтегли парата от питката и няколко часа преди да настъпи новата 2008 година, се хвърли на работа. А вчера отлетя по спешност за Атина  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт